20 / 05 / 2024

istinye bayırının yeni adı

istinye bayırının yeni adı

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Sarıyer'deki İstinye Bayırı Caddesi'nin tamamı ile devamında yer alan Sakıp Sabancı Caddesi'nin bir bölümünün "Katar Caddesi" olarak isimlendirilmesine karar verildi.

Bungalov ev kiralamak isteyenler dikkat! Dolandırıcıların yeni oyunu! Bu tuzağa düşmeyin!

Şehir hayatından uzaklaşıp tatil yapmak isteyenlerin ilk tercihleri bungalov evler oluyor. Fakat son zamanlarda bungalov ev kiralamak isteyenler tek tek tuzağa çekiliyor. Bungalov ev kiralamak isteyenler dikkat! İşte dolandırıcıların yeni oyunu...

Yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefi Türk Cumhuriyetleri!

DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Kalyoncu, yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri ile ilgili konuştu ve Türk Cumhuriyetleri, Irak, Suudi Arabistan, Libya, Rusya Federasyonu ve Gürcistan'ı işaret etti. İşte yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri...

Konut yatırımcısının yeni limanı KKTC!

Yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcısının yeni rotası Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti oldu. Kıbrıs'a en çok yatırımı İsrailliler yapıyor.

Peugeot'dan yeni E-3008! Peugeot elektrikli ürün gamına yeni modeller ekledi

Peugeot, Zürih Otomobil Fuarı'nda aralarında Peugeot E-3008'in de yer aldığı ve elektrikli ürün gamına eklediği en yeni modelleri sergilemeye başladı. İşte merak edilen o modellerin detayları...

Doların şaşırtıcı yükselişi devam ediyor! 23 TL sınırını aşan dolar için yeni rekor rakam belli oldu! Hemen şimdi bakın!

Doların göz alıcı yükselişi sürüyor! Türk Lirası karşısında 23 TL sınırını geride bırakan doların geleceği için yeni rakam açıklandı. Finans danışmanı Ömer Rıfat Gencal'ın çarpıcı tahmini, doların rekor seviyelere doğru ilerlediğini gösteriyor. Detaylar haberimizde!

Konut sektöründe deprem ve seçim etkisi: Sektörün gelişimi için yeni adımlar gerekli!

Gayrimenkul sektörünün deprem ve seçim sebebiyle durağan bir süreç geçirdiğine dikkat çeken KONUTDER’in yeni Başkanı Ramadan Kumova, sektörün gelişimi için yeni enstrümanlar gerektiğinin altını çizdi.

TOKİ Sivas Gürün 2023 projesinde son dakika! 206 yeni konut için tarih tek tek açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Gürün 2023 projesinde 206 yeni konut yer alacak. Söz konusu proje 28 Nisan 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

OnePlus yeni ürününü piyasaya sürüyor! 7 Şubat'ta tanıtılacak

 Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus , en son ürünü olan OnePlus Ace 2'yi piyasaya sürmeye hazır. Ace 2'nin performansının birinci  sınıf kalmasını sağlamak için yeni ve geliştirilmiş bir soğutma aksesuarı olan 27W donma noktalı soğutma arka klipsini de piyasaya sürüyor.

Türk halkı YHT’yi çok sevdi! Karaman YHT hattında kırılan rekor yeni hatların müjdecisi mi?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Karaman-İstanbul, Karaman-Ankara YHT parkurunda bir yılda seyahat eden kişi sayısını açıkladı. Hatta kırılan rekor yeni hatların açılabileceği beklentisine yol açtı.

Altın yeni sahneye bomba gibi girerken asıl şampiyon belli oldu! Buna yatırım yapan köşeyi hızla dönecek! Hemen bakın

Altın, yeni yıla bomba gibi girerken, 2023 yılının asıl şampiyonu belli oldu. Buna yatırım yapan köşeyi hızla dönecek! Hemen bakın!

İzmir, gayrimenkul sektörünün yeni gözdesi oldu! 2-3 dönümlük tarlalara talep arttı!

İzmir’in coğrafi konumu, iklim koşulları, demografik yapısı, liman, sanayi şehri olması ve verimli tarım alanlarına sahip olması gayrimenkul sektörünün dikkatini çekti. İzmir, gayrimenkul sektörünün yeni gözdesi oldu. İşte ayrıntılar...

Alan 10 kişiden 9’unun memnun olduğu Bosch Serie 6 Ankastre Fırın 18 Eylül 2022 fiyat listesi….

Bosch Serie 6 ankastre fırın, satıldığı sitelerde ve mağazalarda herkes tarafından çok sevildi. Kullanıcılar ise keklerinin daha kabarık piştiğini söylüyor. Bosch Serie 6 ankastre fırın, yeni fırın alacakların mutlaka göz atması gereken bir seçenek. İşte, Bosch 18 Eylül 2022 fiyat listesi...

istinye bayırının yeni adı Haberi

istinye bayırının yeni adı

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Sarıyer'deki İstinye Bayırı Caddesi'nin tamamı ile devamında yer alan Sakıp Sabancı Caddesi'nin baş tarafındaki küçük bir aksın birleştirilmesiyle oluşan yeni yolun "Katar Caddesi" olarak isimlendirilmesi kararlaştırıldı.  


Meclisin mart ayı toplantılarının 5. birleşimi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane'deki yerleşkesinde yapıldı. Meclis'te, dost ve kardeş ülke olduğu belirtilen Katar'ın isminin, İstanbul sınırları içerisindeki bir caddeye verilmesine ilişkin rapor oylandı. "Sarıyer İlçesi Cadde İsim Değişikliği Hakkında Harita Komisyonu ile Kültür Turizm ve Sanat Komisyonu Müşterek Raporu" oylamaya sunuldu.


 CHP grubu, İstinye Bayırı'nın önemli bir cadde olduğu, Türkiye'de ve dünyada bilindiği gerekçesiyle raporun iadesini istedi. Raporun iadesi reddedildi.  


Mecliste söz alan CHP'li Sarıyer Meclis Üyesi Ali Rıza Yılmaz, "İstinye Bayırı ve Caddesi, sırf Sarıyer'e mal olmuş bir cadde değil, Türkiye'ye hatta...