30 / 04 / 2024

İstmarina sahibinden

İstmarina sahibinden

İstmarina projesinde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor. DAP Yapı tarafından hayata geçirilen proje "İstmarina Kartal şimdi İstanbul benzersiz olanla tanışıyor" konsepti ile yükseliyor.

400 bin TL zarardayım diyen mağdur ev sahibinden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'a şaşırtan soru! 

Ev sahipleri ve kiracı kavgaları gündemi meşgul ederken, 400 bin TL zararda olduğunu söyleyen mağdur ev sahibinden Diyanet İşleri Başkanlığı'na şaşırtan bir soru geldi. Ev sahibi paylaşımında "Bu parayı fitre zekat niyetine kendisine bağışladım desem hayır işlemiş olur muyum?" diye sordu.

Yasal artışın üzerinde ödenen kira ev sahibinden geri alınabilir mi?

Kira fiyatlarındaki fahiş artışlar gündemden düşmüyor. Ülke genelinde barınma en büyük problem haline gelirken kiracıların kira fiyatlarıyla mücadelesi devam ediyor. Peki kira artışı ne kadar olmalı? Fazla ödenen kira ev sahibinden geri alınabilir mi?

Sahibinden çalışmadı, emlak ve otomobil piyasası durdu! Milyonlarca kişi ve şirket mağdur!

Sahibinden.com’a hem web sitesi hem de uygulama üzerinden erişim sağlanamıyor. Kullanıcılar siteye erişmek istediğinde ise "Bu siteye ulaşılamıyor'' uyarısı veriyor. Milyonlarca kişi ve şirket mağdur...

Almanya’da kiracı sayısı konut sahibinden fazla!

Avrupa Birliği (AB) ülkesi Almanya'da kiracı sayısı ev sahibinden fazla. AB içinde ev sahibi en fazla olan ülke ise Romanya...

Yargıtay'dan kiracılara müjdeli karar: Tadilat masrafları artık mülk sahibinden istenebilecek!

Yargıtay, kiracıları sevindirecek bir karara imza attı. Kiralanan yapıların tadilat masrafları artık mülk sahibinden istenebilecek. İşte ayrıntılar...

Sahibinden.com'dan büyük destek! Bu proje için 25 milyon destek veriyor!

Sahibinden.com, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde "Birlikte Yeniden İnşa Edelim" projesini hayata geçirmiştir. Bu proje deprem bölgelerinde yaşayan vatandaşlarımızın yeniden toparlanmasına yardımcı olmak amacıyla yapılmış olup 25 milyon TL katkı sağlamıştır.

sahibinden.com’dan flaş karar! Araba severler dikkat! Artık değişiyor

sahibinden.com’un yapmış olduğu açıklamaya göre; şirket, motorlu kara taşıtı ticareti ile ilgili olarak şeffaflığı artırmak aynı zamanda tüketiciyi korumak için önemli bazı değişiklikleri hayata geçireceğini bildirdi. İşte detaylar…

Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenler dikkat! Zorunlu oldu süre verildi

Türkiye'de aşırı artan emlak fiyatları nedeniyle piyasada oluşan spekülatif adımlara devlet tarafından müdahale geldi. Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenlere zorunlu tutuldu. Süre verildi uymayanlara ceza kesilecek.

İstanbul'da sahibinden tartışılacak kiralık daire ilanı! Türk müşteriye uygun değil

İstanbul'da sahibinden verilen bir ilan tartışma konusu oldu. Son dönemde artan göç dalgası nedeniyle sayıları hızla artan Suriye ve Afgan göçmenler 250 bin dolara konut satın alıp ev sahibi olabiliyor. İşte o göçmenler şimdi Türklere kiralık daire vermiyor.

Burdur'da imar uygulamasındaki parselasyona bir grup mülk sahibinden tepki!

Burdur Belediyesi'nin hayata geçirdiği imar uygulamasına bir grup mülk sahibinden tepki geldi..

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Sahibinden ilanlara düzenleme getirilmeli!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, kiralık daireden, satılık arsaya kadar birçok farklı taşınmaz türünde sahibinden verilen ilanlarla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Aidat borçları ev sahibinden istenebilir!

Kira kontratında aidatı kiracınızın ödeyeceği yönünde bir anlaşmanın yapılmaması durumunda, site yönetimine kiracının ödemediği aidatlar gecikme faizi ile birlikte ev sahibinden alınır.

İstmarina sahibinden Haberi

İstmarina sahibinden

Toplam 1.424 adet konutun yer aldığı Dap Yapı İstmarina konutlarının büyüklükleri 37 metrekare ile 456 metrekare arasında değişiyor. Proje, dairelerin ne zaman teslim edileceği sorusuna Ağustos 2016 yanıtını veriyor.


Satışları devam eden İstmarina, İstanbul Anadolu Yakası'nda Kartal'da konumlanıyor. Projede 31, 34, 36 ve 38 katlı 5 blok bulunuyor. İstmarina projesi konut ödemelerinde banka kredisi ile 120 aya kadar vadelendirme imkanı bulunuyor. Bunun dışında Şubat 2015'te peşinat ödeniyor. Kalan tutar ise 30 ay vade farksız taksitlendirilebiliyor.


İstmarina Kartal projesinin sosyal olanakları arasında güvenlik, özel hastane, çocuk oyun alanları, AVM, yüzme havuzu, spor alanları, yürüyüş yolları, fitness center, otopark, ,cami, otel, marina, ofis, geniş sahil bandı, rezidans, özel okul, restoran ve kafeler bulunuyor.


"İstmarina Kartal şimdi İstanbul benzersiz olanla tanışıyor" konsepti ile hayata geçirilen...