28 / 04 / 2024

İTO Başkanı Demirtaş.İTO başkanı kimdir

İTO Başkanı Demirtaş.İTO başkanı kimdir

İTO Başkanı Ekrem Demirtaş Körfez Tüp Geçit Projesi'nin kilitlenen İzmir trafiği için önemli bir çözüm yolu olduğunu, mutlaka hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Merkez Bankası başkanı neden annesinin evinde yaşıyor? Özgür Demirtaş, anlamadım dedi! Vatandaş cevap verdi!

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan İstanbul'daki ev kiralarının yüksekliğinden dert yanarak "İstanbul, Manhattan’dan pahalı olur mu?" diyerek ev bulamadıklarını ve annesinin yanına yerleştiklerini açıkladı. Açıklama anında sosyal medyanın gündemine düştü.

İTO Başkanı Avdagiç 750 bin işletmeye çağrıda bulundu: Yıl sonuna kadar fiyatları arttırmayın, indirim yapın!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, İTO'nun 750 binden fazla üyesine seslenerek, en az yıl sonuna kadar fiyatları artırmamaya ve imkanı olanları ise indirim yapmaya davet etti.

İTO Başkanı Şekib Avdagiç: Döviz kurları kısa süre içinde dengeye gelecek!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, döviz kurlarının bir geçiş döneminin ardından, kısa süre içinde dengeye geleceğini öngördüklerine dikkat çekti. 

İTO Başkanı Avdagiç'ten hükümete 'vergi dilimi gözden geçirilsin' çağrısı

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, asgari ücretle ilgili bir sorunlarının olmadığını belirterek "SGK üst limitinin gözden geçirilmesi lazım. Şu anda vergi gelirindeki artış hızı hem enflasyonun hem de asgari ücret artışının çok gerisinde kaldı" dedi.

İşverenden refah payına tepki! İstanbul Ticaret Odası Başkanı açıklama yaptı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücrete zam yapılmadan önce enflasyon ve refah payı artışı yapılacağını duyurmuştu. Ancak İTO Başkanı Şekip Avdagiç’ten gelen açıklamaya göre yeni asgari ücret zammı için refah payı artışı istenmediğini belirtti. 

İTO Başkanı Avdagiç: Ekonomi yönetimi iş dünyasının önceliklerine odaklanmalı

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, ekonomi yönetiminin uygulayacağı para ve maliye politikasının, iş dünyasının üretim-istihdam-ihracat öncelikleriyle uyumlu götürülmesinin büyük önem taşıdığını belirtti.

Asgari ücrete ilk 6 aydaki TÜFE kadar zam! İTO Başkanı açıkladı: Vergi dilimleri de gözden geçirilmeli!

İTO Başkanı Şekip Avdagiç, Temmuz ayında asgari ücrete yapılacak zamla ilgili açıklamalarda bulundu ve makul olanın ilk 6 aydaki TÜFE kadar zam yapılması olduğunu aktardı. İşte ayrıntılar...

İTO Başkanı Avdagiç, iş dünyasına seslendi! Depremzedelerin istihdamı için çağrı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç’ten, iş dünyasına depremzedeler için bir çağrı geldi. Avdagiç, iş dünyasından, depremde zarar gören ve başka illere yerleştirilen kişilerin istihdamında öncelik tanınmasını istedi.

İTO Başkanı Şekib Avdagiç: Kapsamlı planla konut dönüşümü hızlanmalı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç yaptığı açıklamada, deprem felaketinin acı bir gerçeği daha hatırlattığını dile getirerek, kapsamlı bir planlama ile ülke genelinde konut dönüşümünün mutlaka hızlandırılması gerektiğini söyledi.

İTO Başkanından ses getirecek çıkış! İstanbul’da asgari ücret farklı olsun!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, ilginç bir çağrı yaparak, İstanbul’da çalışanların asgari ücretinin farklı olmasını talep etti.

İTO Başkanı Şekip Avdagiç'ten buz tutturan iddia: Kış mevsiminde yakıt ve gaz bulabilecek miyiz?

Küresel piyasada artan emtia fiyatları nedeniyle yakıt ve gaz sorununu gündeme getirdi. Kış mevsimi geldiğinde akaryakıt ve gaz tedariğinde yaşanabilecek sıkıntılara İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç,dikkat çekti.

İTO Başkanı Avdagiç'ten ev kiralarını düşürecek 5 öneri! 

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, konutu etkileyen en önemli unsurun arsa maliyeti olduğununa dikkat çekerek, ev kiralarını düşürecek 5 önerisini açıkladı.

İTO Başkanı Şekib Avdagiç'den AVM kira ödemeleri için çağrı!

AVM mağazaların kira bedelleri ile ilgili açıklama yapan İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, kira ödemeleri için yeni çözümlerinin üretilmesi gerektiğini dile getirdi. 

İTO Başkanı Demirtaş.İTO başkanı kimdir Haberi

İTO Başkanı Demirtaş.İTO başkanı kimdir

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Körfez Tüp Geçidi Projesi'ne karşı çıkılmasını doğru bulmadığını belirtti. "Bazı Odalar projenin İzmir Ulaşım Master Planı ile entegre olması gerektiğini belirtti. Projenin kaynağı ile kilometrelerce metro ve otoyol inşaatı yapılabileceği söyleniyor" diyen Demirtaş, şunları dile getirdi: "Toplu taşımacılık için de mutlaka yatırım yapılmalı. Ancak Körfez Geçiş projesinin kilitlenen İzmir trafiği için bir çözüm yolu olduğu da dikkate alınmalı. Kentin etrafındaki çevre yolları ve otoyol bağlantılarına bakınca tıkanıklığı fark etmemek mümkün değil. Bu durum neredeyse günün her saati yaşanıyor. İstanbul gibi üçüncü ve beşinci çevre yolu yapma imkanı yok. Karşı kıyıya gidenleri kısa sürede taşıyacak 6 km'lik bir yol kadar hayati yol olamaz. Dolayısıyla İzmir'in gelecek 50 yılında, İzmirliye hizmet verecek...