08 / 05 / 2024

İttifak Holding gelir tablosu

İttifak Holding gelir tablosu

İttifak Holding 2017 yılını içeren ve vergi dairesine verilen gelir tablosunu yayınladı. 

İttifak Holding isim değişikliğine gitti

İttifak Holding yoluna isim değişikliği yaparak devam edecek. Şirket, Loras Holding olarak faaliyetlerini devam ettirecek. İşte tüm detaylar...

Son dakika! Erdemoğlu Holding tam 3.55 milyar TL'lik SASA hissesi sattı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Erdemoğlu Holding AŞ elindeki SASA Polyester Sanayi AŞ adi hisselerinin bir bölümünün ödenmiş sermayesinin yaklaşık olarak yüzde 1,26'sına denk gelen 66,9 milyon adet hissenin, yaklaşık 3,55 milyar Türk Lirası brüt gelir elde etmek üzere satışı tamamlandı.

Gelir vergisi mükellefleri internetten beyanname verebilir mi?

Gelir vergisi mükellefleri internetten beyanname verebilir mi? Milyonlarca mükellefin merak ettiği ve araştırdığı sorunun yanıtını Turyap Holding Yönetim Kurulu Başkanı M. Onur Sarıbay verdi...

Global Yatırım Holding ilk 3 ayda gayrimenkullerinden 5.3 milyon TL gelir elde etti!

Global Yatırım Holding (GYH), 2021'in ilk üç ayını kapsayan finansal sonuçlarını duyurdu. Şirket, gayrimenkul iş kolunda 5,3 milyon Türk Lirası gelir ve 0,4 milyon Türk Lirası FAVÖK kazandı. 

Adesa Gayrimenkul, Zermeram projesi için Seha İnşaat ile ortaklık kuracak!

Adesa Gayrimenkul ile İttifak Holding A.Ş. bağlı ortaklığı Seha İnşaat arasında, Konya Meram'daki Zermeram projesinin 1. ve 2. etaplarında satışı gerçekleştirilmeyen bölümlerinin yapımı ve satışı amacı ile bir Adi Ortaklık kurulmasına karar verildi. 

Tekfen Holding 2020'de 11 milyar 729 milyon 779 bin TL satış geliri elde etti!

2020 yılı mali sonuçlarını açıklayan Tekfen Holding, geçtiğimiz yıl içerisinde satış gelirlerinde 11 milyar 729 milyon 779 bin TL gelir elde etti.

Adese'nin marketleri için rekabet devam ediyor!

Konya merkezli İttifak Holding'e ait Adese'nin market perakendeciliğinden çekildi. Söz konusu marketlerin kimde kalacağı tartışma konusu oldu. 

Adese: Marketleri kapatıyoruz, gayrimenkule ağırlık veriyoruz!

İttifak Holding'in şirketi Adese, market işletmeciliğinden çıktığını duyurdu. Şirket, 14.12.2020 tarihinde gerçekleştirdiği Yönetim Kurulu toplantısında aldığı kararı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) özel durum açıklaması olarak yayınladı.

Adese tüm marketlerini kapatacak!

İttifak Holding'in şirketi Adese'nin gıda perakendeciliği iş kolundan çıkmaya hazırlandığı öğrenildi. Konya merkezli şirkete yakın kaynaklara göre personele de bildirilen bu kararla marketler bu ayın sonunda faaliyetini sona erdirecek.

Konyalı Milleral, Nijeryalı milyardere tesis kuracak!

BUA Group, Türk şirketi İttifak Holding’e ait Milleral adlı firma ile anlaşma imzaladı. Nijeryalı şirkete ait BUA Fodds, Nijerya’da günlük 2 bin 400 tonluk üretim kapasitesine sahip değirmen ve un öğütme tesisi kuracak.

Erkanlı Holding’den Avrupalı Türklere 16 milyon TL’lik satış!

Erkanlı Holding tarafından hayata geçirilen alternatif gayrimenkul yatırım projesi Univa Öğrenci Evleri, Avrupa’daki Türklerden de yoğun ilgi gördü. Erkanlı Holding gerçekleştirdiği satıştan 16 milyon TL’lik gelir elde etti.

İttifak Holding'in bu yılki hedefi kârlılık!

Yeni bir yapılanma sürecine giren İttifak Holding, bu yıl finansman yükünü azaltacak tedbirler alacak. İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ünsal Sözbir, "Bunun için ya varlık satışı ya da halka arz yapacağız. 2018'de hedefte büyüme değil kârlılık var" diyor...

Belediyeler, şehirleri gelecek nesiller için hazırlıyor!

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki şirketi Seha Yapı’nın Genel Müdürü İskender Uslu, 22 Şubat 2018 günü İstanbul’da 5’incisi gerçekleştirilen “Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi”nde açıklamalarda bulundu. 

İttifak Holding gelir tablosu Haberi

İttifak Holding gelir tablosu

İttifak Holding A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2017 yılı 4. dönem geçici vergi beyanı hakkında açıklama yaptı.

İttifak Holding'in 2017 yılı 4. geçici vergi döneminde vergi dairesine verilen gelir tablosunu yayınladı. 

İttifak Holding'in KAP açıklaması:
2017 yılı 4.Geçici Vergi döneminde Vergi Dairesine verilen Gelir Tablomuz,Sermaye Piyasası Mevzuatına göre düzenlenmemiştir.

Gelir Tablomuz sadece İttifak Holding A.Ş.'nin faaliyet sonuçlarını ifade etmektedir.Konsolide sonuçları içermemektedir

Dosya için