02 / 05 / 2024

İzboy Teknolojik Altyapı Hizmetleri Gıda İnşaat kimin

İzboy Teknolojik Altyapı Hizmetleri Gıda İnşaat kimin

İzboy Teknolojik Altyapı Hizmetleri Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Kartal'da Hasan Çelik imzasıyla kuruldu.

Elektronik Beton İzleme Sistemi 432 bin 797 yapıda kullanıldı! İnşaat betonunda çipli takip dönemi!

Beton kalitesinin çip yardımıyla elektronik ortamda denetlenmesi için oluşturulan ve teknolojik altyapısını AselsanNET'in oluşturduğu Elektronik Beton İzleme Sistemi, 432 bin 797 yapıda kullanıldı. İşte sistem ile ilgili detaylar...

Kiralık ev ve tatil konaklamalarında devrim niteliğinde uygulama: Missafir.com!

Kısa dönem ev kiralama yönetim platformu olarak kurulan Missafir yerli girişim, ev sahiplerine teknolojik altyapılı uçtan uca gayrimenkul yönetimi desteği sunuyor.

Konut satış ve kiralama ilan platformunda yeni dönem! Sahte ilanların önüne geçilecek!

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren profesyonellerin tek bir platformda iş yönetimi ve gayrimenkul pazarlaması yapabildikleri teknolojik altyapı RE-OS.com, konut satış ve kiralama ilan platformundaki yeni dönemi açıkladı.

Blatform, kripto para ve blokzincir için yeni servisler sunacak!

Blatform CMO’su Ertan Turhan yaptığı açıklamada “Kripto Para Borsası, STO, NFT ve Defi alanında, blokzincir destekli yapılara, teknolojik altyapı, sıfırdan yenilikçi ve yaratıcı çözümler sunuyoruz. Çözümlerimiz ve hizmetlerimizle 5 yılda 50 ülkeye yayılacağız” şeklinde konuştu.

Kripto paralar için önemli karar! Denetim güçlenecek!

T.C Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yürütülen çalışma ile kripto paralar için ekonomik, hukuksal, mali ve teknolojik altyapı oluşturuluyor.

Medicana Ataşehir hizmete açıldı!

Tüm tıbbi branşlarda uzman sağlık profesyonellerine ve teknolojik altyapıya sahip dünya çapında bir hastane olması hedeflenen Medicana Ataşehir açıldı.

Gökırmak Teknolojik Altyapı Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gökırmak Teknolojik Altyapı Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Başakşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bünyami Başak tarafından kuruldu.

Skyland İstanbul’da 0 peşinat, 0 faiz fırsatı!

Merkezi konumu, teknolojik altyapısı ve mimari detayları ile dikkat çeken Skyland İstanbul’da ofis teslimleri başladı. Projede ofislerde “0 peşinat, 0 faiz, 8.500 TL taksit seçeneğiyle” benzersiz ödeme imkanı sunuluyor...

Skyland İstanbul’da ofisler teslim ediliyor!

Eroğlu Gayrimenkul imzasını taşıyan Skyland İstanbul'da ofisler teslim edilmeye başlandı. İstanbul Seyrantepe'de inşa edilen proje merkezi konumu, teknolojik altyapısı ve mimari detayları ile dikkat çekiyor. 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 170 yaşında!

Tapu ve Kadastro Genel Müdür Vekili Kanal: "170 yıllık tecrübesiyle mülkiyet ve buna ilişkin hakların tesisiyle görevli olan kurumumuz, özellikle son dönemlerde teknolojik altyapısını güçlendirmesi ile sunduğu hizmet kalitesini arttırmıştır" dedi.

Girişimciler Üsküdar Burhan Felek Köşkü’nde çalışıyor!

Üsküdar Burhan Felek Köşkü’nün bütün odaları gençlere tahsis edilirken internet ve teknolojik altyapı hizmetleri de spor, oyun, anket, güvenlik, emlak alanlarında ürün geliştiren girişimcilere tahsis ediliyor.

İzboy Teknolojik Altyapı Hizmetleri Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzboy Teknolojik Altyapı Hizmetleri Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Kartal'da Hasan Çelik imzasıyla kuruldu.

TUVIUS, Gayrimenkul Kıymetler Borsası’nın temellerini attı!

Türkiye Veri İşleme Üssü TUVIUS, teknolojik altyapısı ve Ar-Ge gücüyle Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek gayrimenkul sektörünün ihtiyaç duyduğu İstanbul Gayrimenkul Kıymetler Borsası’na geçiş platformu olarak sektöre yüksek katma değer sağlıyor.

İzboy Teknolojik Altyapı Hizmetleri Gıda İnşaat kimin Haberi

İzboy Teknolojik Altyapı Hizmetleri Gıda İnşaat kimin


İzboy Teknolojik Altyapı Hizmetleri Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Kartal'da Hasan Çelik imzasıyla kuruldu. 


İzboy Teknolojik Altyapı Hizmetleri Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; GIDA a. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. b.İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. c. Her türlü bebek mamalarını almak, satmak, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. d. Bebek mamaları ile ilgili ham, yarı mamul ve mamul maddelerini almak, ihracatını yapmak. İNŞAAT a. Her türlü...