07 / 05 / 2024

izinsiz iş makinesi kullanımı son durum

izinsiz iş makinesi kullanımı son durum

Mardin Valiliği'nden yapılan açıklamada, özel ve resmi hizmetlerde kullanılan kepçe, kazıcı ve yükleyici gibi iş makinelerinin izinsiz kullanımının yasaklandığı duyuruldu.

İnşatta usta maaşı 150 bin TL'yi gördü, müteahhitler işçi bulamıyoruz diye isyan etti!

Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından yayımlanan İnşaat Sektörü Analizi Raporu'na göre inşaatlarda çalışmak üzere ara eleman bulunamıyor. Söz konusu rapora göre, demirci, kalıpçı, iş makinesi operatörü gibi mesleklerde eleman bulmakta zorluk yaşanıyor.

Deprem bölgesindeki inşaat işlerine yoğun ilgi: İş makinesi operatörlüğüne talep 5 kat arttı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra başlayan yeniden inşa çalışmaları, inşaatta gerekli olan ekip ve ekipman kullanımına yönelik talebi de artırdı. 

TürkTraktör’den iş makineleri alanında önemli gelişme!

Türkiye’nin otomotiv alanındaki ilk üretici firması TürkTraktör, önemli bir kilometre taşını geride bıraktı. TürkTraktör, 2020’nin başında gerçekleştirdiği lansmanını yaptığı yerli kazıcı yükleyicilerde bininci iş makinesi üretimini gerçekleştirmeyi başardı.

Vestel BM 4202 X Bulaşık Makinesi indirimli fiyatıyla işte burada! 19 Nisan 2023 fiyat listesi...

Vestel BM 4202 X Bulaşık Makinesi, paslanmaz çelikten üretilen iç gövdesi, modern tasarımı ve bir makine dolusu bulaşığı 50 dakikada pırıl pırıl yıkayıp kurutan 'Süper' programıyla öne çıkıyor. Peki, Vestel BM 4202 X Bulaşık Makinesi ne kadar? 

Arçeli̇k CM 9058 B Gurme Otomatik Çay Makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte 9 Nisan 2023 fiyat listesi

Arçelik Gurme elektrikli çay makinesi 1.8 Lt su haznesi ve 0.8 Lt demlik haznesinin yanı sıra sıcak tutma özelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peki cihazın diğer özellikleri neler? 

Siemens 13 kişilik iQ300 Solo Bulaşık Makinesi 10 bin 120 TL! Özellikleri neler? İşte 26 Mart 2023 fiyat listesi

Siemens 13 kişilik iQ300 Solo Bulaşık Makinesi gelişmiş teknolojisi sayesinde farklı programlarla bulaşık yıkama işlemini gerçekleştiriyor. 

Arçelik'ten efsane kampanya! Arçelik çok amaçlı pişirici alana çay makinesi hediye! İşte 22 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecek çiftler dikkat! Arçelik MC 6056 I Gurme Şef  Multi Cooker Çok Amaçlı Pişirici alana 1.599 TL değerinde Arçelik K 3283 IN Çay Makinesi hediye! Son gün 31 Mart 2023 aldın aldın! 

Aktif iyon teknolojili Vestel 10 Kg kurutma makinesi ne kadara satılıyor? İşte Vestel 20 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel KM 10701 10 Kg Kurutma Makinesi ısı pompalı teknolojisi ile kurutma işlevini gerçekleştiriyor. Peki kurutma makinesinde bulunan aktif iyon teknolojisi ne işe yarıyor?

Philips  Elektrikli Çay Makinesi en uygun fiyata nereden alınır, özellikleri neler? İşte 20 Mart 2023 fiyat listesi

Philips HD7301/00 Daily Collection Cam Demlikli Çay Makinesi'nin 1.9 Lt su haznesi ve 0.9 Lt demlik haznesinin yanı sıra sıcak tutma özelliği de vardır. Peki cihaz en ucuza nerede satılıyor? 

Bosch  Mutfak Makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Bosch 19 Mart 2023 fiyat listesi 

Çeyiz düzecek çiftler sizler için Bosch MUMS2VM00 Mutfak Makinesi MUM Serie ürününü araştırdık.  İşte Bosch mutfak makinesi hakkında merak ettikleriniz..

Homend Royaltea Konuşan Çay Makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Homend 18 Mart 2023 fiyat listesi

Çay severler ve teknoloji mutfağımda olsun diyenler sizin için Homend Royaltea Konuşan Çay Makinesi'ni tüm özellikleriyle birlikte araştırdık. İşte ürün hakkında merak ettikleriniz. 

Hoover 12 Programlı Bulaşık Makinesi en ucuza nerede satılıyor? İşte Hoover 17 Mart 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesi arayışında olanlar, Hoover HF 6C2S0FS-17 12 Programlı Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı  Bulaşık Makinesi'nin en ucuza nerede satıldığını sizler için araştırdık. İşte detaylar..

Vestel Sade Türk Kahve Makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Vestel 17 Mart 2023 fiyat listesi 

Kahve severler sizin için Vestel Sade R810 Türk Kahve Makinesi'ni araştırdık. İşte Vestel kahve makinesi hakkında merak ettikleriniz. 

izinsiz iş makinesi kullanımı son durum Haberi

izinsiz iş makinesi kullanımı son durum

Mardin Valiliği'nden yapılan açıklamada, özel ve resmi hizmetlerde kullanılan kepçe, kazıcı ve yükleyici gibi iş makinelerinin izinsiz kullanımının yasaklandığı duyuruldu


Mardin Valiliği, il genelinde özel ve resmi hizmetlerde kullanılan kepçe, kazıcı ve yükleyici gibi iş makinelerinin izinsiz kullanımını yasakladı.


Konuya ilişkin valilikten yapılan yazılı açıklamada, "Vatandaşların can ve mal güvenliği ile hak ve hürriyetlerini hedef alan bölücü terör örgütü son dönemlerde ilimiz ve ilçelerinde özellikle çukur kazma, barikat kurma, kum, hafriyat dökmek ve yolları kapamak sureti ile birçok yasadışı terör eylemi gerçekleştirmiş, özellikle çukur kazma ve barikat oluşturmak suretiyle güvenlik güçlerinin görevlerini engelleme ve kamu düzenin bozulmasına yönelik eylemlerde, özel ve resmi hizmetlerde kullanılan iş makinalarının kullanıldığı tespit edilmiştir.


Bu nedenle, bölücü terör örgütü mensuplarının iş makinalarını kullanmak suretiyle, başta barikat kurma...