14 / 05 / 2024

İzmir Antalya arası kaç saat

İzmir Antalya arası kaç saat

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'nin iki turizm merkezi İzmir ve Antalya'nın arasındaki mesafeyi kısaltacak 163 kilometrelik Aydın-Denizli Otoyolu ayağının ihalesinin 11 Haziran tarihinde gerçekleşeceğini söyledi.

İzmir-Antalya arası 3 saate iniyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 100 Günlük İcraat Programı’nda yer alan otoyol projesi kapsamında iki dev ihale önümüzdeki günlerde gerçekleşecek. Hayata geçirilecek proje ile İzmir-Antalya arası 3 saate inecek.

İzmir için yeni hızlı tren hamlesi! İzmir-Denizli YHT çalışmasında son dakika gelişmesi!

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, İzmir'in turizm potansiyelinin artması için İzmir Denizli arasında hızlı tren çalışmasının bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğine vurgu yaparak önemli açıklamalarda bulundu.

Yaşar Gayrimenkul şube sayısını artırmayı hedefliyor

Kayseri’nin gayrimenkul işletmecileri arasında bulunan Yaşar Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı, yerelde başladığı şubeleşme çalışmasını ulusala taşıdığını açıkladı. Şu anda 4 kentte, 10 şubesi ve 107 çalışanı olan Yaşar Gayrimenkul, 2024 senesinde İzmir, Antalya ve Bursa’da da şube açacak.

Bakan Uraloğlu resmen açıkladı! İzmir-Ankara arası 3,5 saate iniyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmir Ticaret Odası Ekim Ayı Meclis Toplantısı’na İzmir-Ankara arasında yapılan yüksek hızlı tren projesiyle ilgili konuştu. Bakan Uraloğlu, proje bicinde İzmir-Ankara arasının 3,5 saate düşeceğini söyledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıkladı: İzmir-Antalya 3 saate düşüyor! 

Karayolları Genel Müdürlüğü'nde (KGM) düzenlenen 73'üncü Bölge Müdürleri Toplantısı’nda konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İzmir-Antalya arası 3 saatlik bir seyahat süresine düşecek" dedi. İşte son dakika açıklamasının detayları...

5 büyük kentte konut fiyatları bir yılda ne kadar arttı?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hepsiemlak, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa’daki satılık ev fiyatlarının son bir senedeki değişimlerini analiz etti.

Türkiye genelinde çok sayıda lojman satışa çıkarıldı!

Türkiye'de konut fiyatlarının tavan yaptığı şu günlerde; İstanbul, İzmir, Antalya ve Samsun'da yüzde 40 indirimle çok sayıda lojman satışa sunuldu. 

Sahil kesimine taşınmalar çoğaldı!

2021 yılının ilk 6 ayında İzmir, Antalya, Muğla, Balıkesir, Tekirdağ gibi sahile kıyısı olan şehirlerde taşınma oranında artış yaşanıyor. 

En hızlı alıcı bulan konutlar hangi şehirlerde?

Türkiye’nin uzman emlak platformu hepsiemlak, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa’da alıcısını en hızlı bulan ilçelere ilişkin araştırma gerçekleştirdi. Satılık evlerde ilanlar İstanbul’da 65, İzmir ve Antalya’da 67, Ankara ve Bursa’da 72 gün yayında kalarak alıcıyı buldu.

Konut satışlarının yarısı o 6 şehirden!

2021 yılının ilk 6 ayında satılan toplam konutun yarısı İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya Bursa, ve Mersin'de gerçekleşti.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde Varsak-Müze arası bağlantı sağlandı! 

Antalya'da devam eden 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde Varsak-Müze arası raylarla bağlantı sağlandı. 

Konya-Antalya arası 2 saat 15 dakikaya düşecek!

Eğiste Viyadüğü'nde köprü üst yapı imalatının yüzde 22'si tamamlandı. Yeni proje ile Konya-Antalya arası 2 saat 15 dakikaya düşecek.

Konut fiyatları koronavirüse yenilmedi!

Endeksa.com, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa'da konut fiyatlarında son bir yıldaki değişimi inceledi. Buna göre en yüksek artış yüzde 46 ile Ankara Ayaş'ta çıktı. İstanbul'da en yüksek artış yüzde 28,2 ile Beykoz'da yaşandı. Korona fiyatları etkilemedi...

Aydın-Denizli Otoyolu’nun ihalesi yılan hikayesine döndü!​​​​​​​

İzmir-Antalya arasındaki 580 kilometrelik devlet yolunu 440 kilometreye indirerek, iki turizm kentini birbirine bağlayacak otoyolun ikinci etabı olan Aydın-Denizli Otoyolu’nun ihalesinin sürekli ötelenmesi tepkilere neden oldu.

İzmir Antalya arası kaç saat Haberi

İzmir Antalya arası kaç saat

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'nin iki turizm merkezi İzmir ve Antalya'yı birleştirecek otoyol projesinde, 163 kilometrelik Aydın-Denizli Otoyolu ayağının ihalesine 11 Haziran  tarihinde çıkılacağını söyledi. Karaismailoğlu "Otoyolların tamamlanmasıyla İzmir ile Antalya arasındaki mevcut 580 kilometre devlet yolu ile 6-7 saat süren seyahat, 440 kilometre otoyolla 3 saate inecek." diye konuştu. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada hizmete açık İzmir-Aydın Otoyolu'nun devamında yer alan ve İzmir'den Antalya'ya kadar kesintisiz ulaşım imkanı sunacak otoyolun ikinci etabını oluşturan Aydın-Denizli Otoyolu'nun ihalesiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Projenin önemini anlatan Karaismailoğlu, İzmir ve Antalya'yı birleştirecek otoyol projesinde, 163 kilometrelik Aydın-Denizli Otoyolu ayağının ihalesine 11 Haziran'da çıkılacağını açıkladı. 

Karaismailoğlu, daha önceki ihalenin iptal olduğunu söyleyerek, söz konusu otoyolun hayata geçirilmesi için gerekli hazırlıkların yapılan yeniden ihale sürecinin...