16 / 06 / 2024

izmir çeşme kiralık dailer

izmir çeşme kiralık dailer

Konaklama ve yeme-içmede Bodrum'la yarışan Çeşme, satılık ev fiyatlarında ise açık ara öne geçti. Gözde beldede ortalama fiyat 425 bin.

Çeşme'de hem denize sıfır hem tarım alanındaki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında!

İzmir Çeşme Ovacık’taki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Biva Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Yılmaz’a ait şirket halk plajına da içine alacak biçimde yeni bir proje hazırladı.

İlanı görenler inanamadı! Çeşme'deki villanın 107 günlük kirası yok artık dedirtti!

İzmir Çeşme'deki villanın 107 günlük kira bedelini görenler gözlerine inanamadı. Ayayorgi ve Dalyan arasında yer alan tripleks dairenin fiyatını görenler kiralık değil satılık fiyatı zannetti. 

Mistral GYO Çeşme projesi 24 Şubat'ta satışta! Yeni proje!

Mistral GYO Çeşme Boyalık projesinde satışların başlayacağı tarih açıklandı. İşte proje ile ilgili detaylar...

TMMOB'un imar mücadelesinde sona gelindi! İzmir Çeşme Projesi'nde tarım alanları imara açılmayacak!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İzmir İl Koordinasyon Kurulu (İKK), Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından imara açılmak istenen Çeşme Projesi iptal edildi.

Ev sahipleri 'Boş Ev Vergisi'ne de çözüm buldu! Yeni trend eşyalı kiralık daire!

Son günlerde gündemden düşmeyen "Boş ev vergisi" konusunda yeni gelişmeler yaşandı. Ev sahipleri henüz şartları bile belli olmadan boş ev vergisine yakalanmamanın yolunu eşyalı kiralık dairede buldu. İşte detaylar...

Mistral GYO Çeşme Boyalık projesinde son dakika! 

Mistral GYO tarafından İzmir Çeşme'de Boyalık mevkiinde hayata geçirilecek proje ile ilgili yeni bir son dakika gelişmesi yaşandığı belirtildi. İşte ayrıntılar...

İzmir Çeşme'de KDV'den muaf arsa satılacak! 

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme Ilıca'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 9 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Mistral GYO İzmir Çeşme projesi başlıyor!

Mistral GYO, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Sakarya Mah. Boyalık mevkiinde hayata geçireceği proje için Düzenleme Şeklinde Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi imzaladı. İşte ayrıntılar...

İzmir Çeşme'de satılık arsa fırsatı! Arsa almak isteyenlere müjde!

Çeşme Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Alaçatı Mahallesinde yer alan yer alan 3.990 metrekarelik arsa satıyor. İşte fiyatı ve tüm detaylar...

Alanya'da kiralık ev bulmak zorlaştı! 

Son zamanlarda artan kira fiyatları Alanya'yı da etkiledi. İlçe genelinde kiralık ev fiyatları yükselişe geçti. 

Yüz yüze eğitim kiralık ev stokunu eritti!

Yüz Yüze eğitimin başlayacağının belirtilmesiyle kiralık ev stokunda azalma meydana geldi. Emlakçılar öğrencilerin kiralık ev bulmakta zorlandığını dile getirdi. 

Folkart Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks!

Folkart Boyalık Çeşme projesi "Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks" sloganıyla tanıtılıyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.

Uşak Eşme Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

izmir çeşme kiralık dailer Haberi

izmir çeşme kiralık dailer

Ünlü tatil beldeleri Çeşme ve Bodrum pahalılıkta adeta birbiriyle yarışırken, yazlık ev fiyatlarında birinciliği Çeşme aldı. sahibinden.com, 2015 yılına ait ilk 5 aylık yazlık ev verilerini açıkladı. Verilere göre, en çok yazlık ev ilanı Kuşadası'ndan verilirken; ev fiyatlarının ortalama 425 bin TL'yi bulduğu Çeşme en pahalı ilçe olarak kaydedildi. Bodrum'da ise yazlık ev fiyatları Çeşme'nin gerisinde kalarak ortalama 240 bin TL olarak belirlendi. Seferihisar'daki yazlıklar ortalama 157 bin 500 TL'den alıcı buldu. İstanbul'a yakın olmak isteyen tatilcilerin ilk tercihlerinden olan Şile'de yazlık ev fiyatları ortalama 350 bin TL olarak gözlendi. İstanbul'daki yazlıkçıların şehirden bir başka kaçış merkezi olan Silivri'de ise ortalama yazlık bedeli 165 bin TL oldu. Ocak-Mayıs ayı verilerine göre, tüketiciler yazlık ev özelliklerinde en çok müstakil ve...