18 / 07 / 2024

İzmir Çiğlide öğrenciler için avm

İzmir Çiğlide öğrenciler için avm

Çigli 'deki Atatürk Organize Sanayi Bölgesi ( İAOSB ), kurduğu Özel Nedim Uysal, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 'nde kolej eğitimi veriyor.

İZTO Başkanı Özgener’den ‘yarısı bizden’ çağrısı: İzmir için de uygulansın! 

İş dünyası buluşmasında önemli açıklamalar yapan İZTO Başkanı Mahmut Özgener mega kent İstanbul için uygulanan “Yarısı Bizden" kampanyasının İzmir için de uygulamaya alınması gerektiğini söyledi.

Çiğli Kaşarcı Rezidans yıl sonunda teslim! Yüzde 50 peşinatla!

Katalan İnşaat imzası ile İzmir Çiğli'de inşa edilen Kaşarcı Rezidans projesinin teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. Çiğli Kaşarcı Rezidans'tan yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

'Deprem olmaz' denilen yerlerde sallanmaya başladı! Uzman isim İzmir'i işaret etti: Henüz deprem olmadı!

Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Koray Çetin Onalan, diri fay sayısının arttığına dikkat çekerek, "'Deprem olmaz' dediğimiz yerlerde faylar harekete geçti, deprem olmaya başladı" açıklamasında bulundu ve İzmir'i işaret etti. 

Japon Uzman Moriwaki'den İzmir için deprem uyarısı: '6,5 büyüklüğünde deprem bekliyoruz'

Joshinori Moriwaki adlı Japon deprem uzmanı, İzmir için ciddi bir deprem tehlikesi olduğu konusunda bir uyarıda bulundu. İşte detaylar...

Öğrencilere 3 bin TL ve 5 bin TL eğitim desteği verilecek! Bu paraları mutlaka alın!

Üniversite öğrencilerine 3 bin TL ve 5 bin TL eğitim desteği verilecek. Eğitim desteği bekleyen öğrenciler bu paraları mutlaka alın...

KYK yurt sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? Öğrenciler heyecanla bekliyor!

KYK yurt başvurularının sonuçlarını bekleyen öğrenciler, özellikle bu yıl üniversiteye yeni kayıt olanlar için heyecan dolu bir sürecin içindeler. Sonuçların açıklanma tarihi hala belirtilmediği için öğrenciler her geçen gün daha da merakla bekliyorlar. Peki KYK sonuçlarında son durum ne?

Cumhurbaşkanı duyurdu! İstanbul, Ankara ve İzmir için müjde! Ücretsiz oluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul, Ankara ve İzmir için müjdeyi verdi. İşte detaylar!

Deprem uzmanı İzmir'i işaret etti! Bugün olmazsa yarın deprem olacak! İzmir'in riskli yerleri açıklandı!

Deprem uzmanı İzmir'i işaret etti! Bugün olmazsa yarın deprem olacak! İzmir'in riskli yerleri açıklandı!

İzmir için tehlike çanları mı çalıyor? Deprem uzmanı İzmir’i uyardı! İşte depremin şiddeti!

Kahramanmaraş depreminden sonra uzmanlar pek çok açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Ahmet Övgün Ercan, İzmir için önemli açıklamalar yaptı. İşte detaylar!

Benzinden sonra bir zam da motorine! İşte yeni akaryakıt fiyatları

Gece yarısı motorine 1 lira 5 kuruş zam bekleniyor. Zammın ardından litre fiyatları ortalama İstanbul için 23.16 TL, Ankara için 23.36 TL ve İzmir içinse 23.47 TL olacak.

Has Evler 2. Etap yıl içinde satışta! Yeni proje!  

Günkon İnşaat imzasıyla İzmir Çiğli'de yükselen Has Evler projesinin ilk etabında satışlar devam ediyor. Has Evler 2. Etap için satışlar da bu yıl içinde başlayacak. İşte Has Evler projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

İzmir Büyükşehir'den arsa fırsatı! Çiğli'de 15 arsa satılıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Çiğli'de yer alan 15 arsayı 2 milyon 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor... 

OYAK Çiğli projesi için düğmeye basıldı! İzmir'e 216 yeni konut geliyor!

Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) yeni projesi için düğmeye bastı. OYAK'ın yeni projesi İzmir Çiğli'de hayata geçirilecek. İşte detaylar...

İzmir Çiğlide öğrenciler için avm Haberi

İzmir Çiğlide öğrenciler için avm

Bu yıl ilk kez öğrencilerin ders başı yaptığı okulda 96 öğrencinin giyiminden, yemeğine, servisinden kitaplarına kadar tüm masrafları OSB bütçesinden karşılanıyor. 



Önümüzdeki yıllarda yeni öğrencilerin eklenmesiyle masrafların artacağına dikkat çeken İAOSB Başkanı Hilmi Uğurtaş, öğrencilerin ve okulun bu giderlerini karşılamak için OSB bünyesindeki yaklaşık 7 futbol sahasına denk gelen 45 bin 500 metrekarelik arazide AVM kurma kararı aldı. Mesleki eğitimin Türkiye'nin en önemli sorunlarından biri olduğunu kaydeden Uğurtaş, okulda verilen eğitimle öğrencilerin en iyi üniversiteyi kazanabilecekleri düzeye getirileceğini de sözlerine ekledi.. 



¦ Nedim Uysal Meslek Lisesi'ni OSB bünyesinde kurdunuz ve 96 öğrenciyle eğitime başladınız. Bu fikir nasıl ortaya çıktı?

- Türkiye'de teknik eğitimin ne kadar önemli olduğunu başta sanayicimiz olmak üzere üretim yapan herkes biliyor. Ciddi sayıda iyi yetişmiş ara elaman ihtiyacımız...