29 / 04 / 2024

İzmir Egekent-4 projesinin çed raporu var mı

İzmir Egekent-4 projesinin çed raporu var mı

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Habertürk Egeli Gazetesi'nde yazdığı köşe yazısında bin 600 konutluk Egekent-4 projesinin ÇED sürecinden bahsetti. İşte o yazı...

Sayıştay, İZBETON raporunda 4 kentsel dönüşüm projesinin ihalesiz devredildiğini açıkladı!

Sayıştay, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Beton ve Asfalt Enerji Üretim ve Dağıtım Tesisleri Su Kanalizasyon Tic. ve San. A.Ş.’ye dair (İZBETON) raporunu yayımladı. Raporda, 4 kentsel dönüşüm projesinin ihalesiz şekilde protokolle devredildiği belirtildi. İşte detaylar...

Halk GYO'nun 4 projesinin değeri 10 milyar TL'yi aştı! İlk 9 ayda ne kadar hasılat sağlandı? 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 4 projesinin değeri 30 Eylül itibarıyla 10 milyar TL'yi aştı. Peki şirket ilk 9 ayda ne kadar hasılat ve kira geliri elde etti? İşte o rakamlar...

Halk GYO'nun 4 projesinin toplam değeri 10,2 milyar TL'ye yaklaştı!

Halk GYO, 4 projesinin 2023 yılının ilk 6 ayına ilişkin satış rakamları ile inşaat durumlarını açıkladı. Şirket, yılın ilk yarısında 4 projenin değerini 10 milyar 165 milyon 826 bin 823 TL olarak duyurdu.

TOKİ'den İzmir'e büyük müjde! 523 konutluk yeni proje resmen başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Seferihisar 2023 projesinin inşaatı resmen başlıyor. Camiikebir Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan projede 523 adet konut ve 20 adet ticari ünite yer alacak. 

Ziraat GYO İzmir Kordon Konak projesinin değeri belli oldu! Şube ve ofisler için tam bu kadar değer biçildi! 

Ziraat GYO İzmir Kordon Konak projesinin inşaatına başlanması için gayrimenkul değer tespiti yapıldı. Peki Ziraat GYO İzmir Kordon Konak projesinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

İzmir'deki 4 bin 604 deprem konutunun inşaatı tamamlandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada İzmir'deki 4 bin 604 deprem konutunun inşaatının tamamlandığını söyledi.

Innovia 4 projesinin inşaatı yeniden başlıyor! Dev proje için imzalar atıldı!

Innovia 4 projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Innovia 4 projesinin inşaatı başlıyor! Dev proje için imzalar atıldı! İşte ayrıntılar...

Yeşil GYO Innovia 4 projesinin ruhsat başvurusu onaylandı!

Yeşil GYO Innovia 4 projesinin ruhsat başvurusu Esenyurt Belediyesi tarafından resmen onaylandı. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den İzmirlilere 759 yeni konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Aliağa projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

İzmir Uzundere 4. Etap için düğmeye basıldı! Dev dönüşüm projesi proje ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir Uzundere 4. Etap projesi için düğmeye bastı. Söz konusu ihale 30 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

Gözde Grubu Çiğli fiyat!

Yeni yatırımlara imza atacak olan Gözde Grubu İzmir Çiğli projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesinin fiyatı ne oldu? İşte Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesinin fiyat ve detay bilgileri...

İzmir Halkapınar-Otogar Metro Hattı için 3 bin TL ödenek ayrıldı!

Hükümet İzmir’de 4,5 kilometrelik metro hattı projesi başlattı. 5 duraklı, 4,5 kilometre uzunluğundaki metro projesinin 2 buçuk sene de tamamlanacağı açıklandı.  

Innovia 4'ün değeri ne kadar oldu?

Yeşil GYO tarafından Innovia 4 projesinin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Innovia 4 projesinin değeri ne kadar oldu?

İzmir Egekent-4 projesinin çed raporu var mı Haberi

İzmir Egekent-4 projesinin çed raporu var mı

ÇED uygulaması 1993'ten bu yana belirli bir proje ve gelişmenin çevre üzerindeki önemli etkilerin belirlendiği süreçtir. Bu süreç hiçbir kurumun kendi başına bir karar vermesi süreci değildir. 

Biz; Ege-Koop olarak 1994 yılında bu süreci 1.600 konutluk Egekent-4 Projemizle ilgili ÇED Raporunu yaklaşık 6 ayda alabilmiştik. Çünkü bu süreç sadece Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ilgili değil, ilgili kurum ve kuruluşların da olumlu görüşleri ile birlikte bölge halkıyla yapılan bilgilendirme toplantılarıyla halkın görüşlerinin önemli olduğunu bizzat yaşadık. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu; "Katı Atık Bertaraf Tesisi" ve İzmir körfezinin temizlenmesi konusunda "Çevresel Etki Değerlendirme" (ÇED) raporu konusunda ilgili kuruluşların "olumlu" görüşünü içeren dosyayı Ankara'ya gönderdik; ancak; bugüne kadar Bakanlıkça onaylanmadı diye kamuoyuna açıklama yapıyor. 


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da, "Katı Atık...