04 / 10 / 2024

izmir Gaziemirde kentsel dönüşüm

izmir Gaziemirde kentsel dönüşüm

CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Demirsoy " çalışmalar, tahminlerden hızlı ilerliyor. Gaziemir'de ranttan yana değil, halktan yana bir dönüşüm gerçekleşecek " diye konuştu.

İzmir’deki kentsel dönüşüm mağduriyetinde sular durulmuyor! Mağdurlardan CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu’na açık mektup!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin İZBETON şirketi denetiminde olan ve CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun da yönetiminde yer aldığı kooperatifler kentsel dönüşüm çalışmalarını yarım bırakınca, binlerce kişi de mağdur olmuştu.

İzmir'deki kentsel dönüşüm projelerinde kriz! Kooperatif, 'Mücadele edeceğiz' dedi! 

Örnekköy 3. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi Kooperatifi'nden tıkanan dönüşüm çalışması ile ilgili açıklama yapıldı. İşte detaylar...

İzmir’deki kentsel dönüşüm mağduriyeti yargıya taşındı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZBETON şirketinin denetiminde kooperatif eliyle başlatılmış olan kentsel dönüşüm fiyaskosu yargıya taşındı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı bütün usulsüzlük iddialarıyla ilgili kooperatifler hakkında resen soruşturma başlattı.

Bakanlık'tan İzmir'de kentsel dönüşümün önünü açacak tarihi hamle!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir’in Tire ilçesinde kentsel dönüşüm için tarihi bir adım attı. Bu gelişme, İzmir'de kentsel dönüşümün önünü açacak...

İzmir'de kentsel dönüşüm hızlandı: İmar planları sil baştan! 

Bayraklı Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Soğukkuyu, Postacılar, Onur, Yamanlar, Körfez ve Org. Nafiz Gürman mahallelerini kapsayan yaklaşık 612 hektarlık alanda yapılacak planlama çalışmalarını hızlandırdı. İşte ayrıntılar...

İzmir'de kentsel dönüşüm düğümü: 40 bin konut hedeflenmişti, 15 yılda 800 konut verildi!

Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu kentsel dönüşümde yeni icat diyerek 6 proje alanından binlerce tapu toplamış ve dönüşüm müjdesini vermişti. Ancak İzmir'deki kentsel dönüşüm resmen kördüğüm oldu. İşte ayrıntılar...

İzmir'de kentsel dönüşüm hızlanacak!

Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu yaptığı açıklamada İzmir'de kentsel dönüşüm projelerinin hız kazanacağını söyledi.

İzmir'de kentsel dönüşüm müjdesi: 0,69 faizle, 180 ay vadeli kredi verilecek! 

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir için 'İklim ve Afetlere Dayanıklı Şehirler' projesi çerçevesinde kentsel dönüşüm için  0,69 faizle, 180 ay vadeli kredi verileceğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

İzmir'de kentsel dönüşüm düğümü! Örnekköy'deki dönüşümde sular durulmuyor!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi'ne değinerek, yaşanan mağduriyetler ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

Cemil Tugay'dan İzmir'e kentsel dönüşüm müjdesi!

Başkan seçilmesiyle beraber üstlendikleri sorumluluklara dikkat çeken ve hedeflerine değinen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir'de hızlı bir kentsel dönüşüm çalışması yapacaklarını söyledi.

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm Mağdurları 15 yıldır evlerine kavuşmayı bekliyor!

Uzundere Kentsel Dönüşüm projesinde mağdur olan vatandaşlar, Büyükşehir şirketi İzbeton’un yapımını üstlenmiş olduğu proje alanında yeni başkan Cemil Tugay’a seslendi.

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm projesinde 2026’ya kadar 3 bin 500 bağımsız bölüm tamamlanacak! 

İzmir Karabağlar Uzundere'deki kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tam gaz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, çalışmaları yerinde inceledi ve önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

İzmir’de kentsel dönüşüm müjdesi! 60 konut sahiplerine teslim edildi!

İzmir’in Aliağa ilçesinde  “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu heyecanı yaşandı. Bu kapsamda, Aliağa’da Kentsel dönüşümle 60 konut sahiplerine teslim edildi.

izmir Gaziemirde kentsel dönüşüm Haberi

izmir Gaziemirde kentsel dönüşüm


İZMİR Büyükşehir Belediyesi tarafından Aktepe-Emrez mahallelerinde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden son durum hakkında bilgi alan CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Demirsoy " çalışmalar, tahminlerden hızlı ilerliyor. Gaziemir'de ranttan yana değil, halktan yana bir dönüşüm gerçekleşecek" diye konuştu. Demirsoy, çalışmaların yetkililer tarafından hızla gerçekleştirilmeye devam ettiğini belirterek "Bölgede dolaşan arsa spekülatörlerine kimse kanmasın, arsasını, evini satmasm. İBB, ranttan yana değil halktan yana tavrını sergilemeye devam ediyor" dedi. 


Ege...