29 / 04 / 2024

İzmir Göztepe Stadında son durum

İzmir Göztepe Stadında son durum

Başbakan Yıldırım’ın, Göztepe Başkanı Sepil ile yaptığı görüşmede, Gürsel Aksel’in yerine yapılacak 20 bin kişi kapasiteli stada onay vermesi camiada sevinçle karşılandı. Stad projesi önümüzdeki günlerde tekrardan ihaleye çıkacak.

İzmir Göztepe Stadı 2018'de açılıyor!

Mahkemenin verdiği "ihale iptal kararı" nedeniyle inşaatı durdurulan Göztepe Stadı için Başbakan Binali Yıldırım'ı ziyaret eden Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, İzmir'e müjdeli haberlerle döndü. 20 bin kişi kapasiteli olarak inşa edilecek statla ilgili detaylar önümüzdeki günlerde açıklanac

1942 yılında Göztepe'de 11 dönüm bahçeli köşk 14 bin liraya satılıyormuş!

İstanbul Göztepe'de 1942 yılında 11 odalı bir köşk 14 bin liraya satılıyormuş. Günümüzde ise İstanbul’da konutların metrekare fiyatı 41,766 TL'yi görmüş durumda...

Ümraniye-Göztepe Metrosu'nda hak edişler ödenmedi! Metro inşaatı durduruldu!

Ümraniye-Göztepe Metrosu'nda firmalara ödemelerin yapılmaması sebebiyle inşaat durduruldu. 

Göztepe - Ataşehir - Ümraniye Metro Hattı'nda yeni gelişme!

Yapımı, eski yönetimce 2017 yılında durdurulan, yeniden inşası 20 Eylül 2019 tarihinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından başlatılan Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda yeni bir adım atıldı. 

Göztepe Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Bayraklı'da Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra Göztepe Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Göztepe Kulübü, Gürsel Aksel Stadı'nı 10 yıl kiralamak istiyor!

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, inşaatı devam eden Gürsel Aksel Stadı'nın devir işlemleri hakkında bilgi verdi. 

Göztepe-Ümraniye metro inşaatında kaza: 2 yaralı!

Kadıköy Sahrayı Cedid Mahallesi'ndeki Göztepe Ümraniye metro inşaatında vinç halatı boşaldı, aşağıda çalışma yapan iki işçi yaralandı.

Ümraniye-Göztepe Metro Hattı'nın inşaatında son durum ne?

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı'nın yapım çalışmaları devam ediyor. Hattın 2022'nin ortalarında hizmete alınması planlanıyor...

Çatısında 650 metre yürüyüş parkuru bulunan Göztepe'nin stadyumu açıldı!

Göztepe’nin beklenilen Gürsel Aksel Spor ve Sağlık Yaşam Merkezi, açılış maçıyla taraftarına ve İzmirlilere hizmet vermeye başladı. Merkezin çatısında bulunan 650 metrelik yürüyüş parkuru dikkat çekiyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı yarın açılıyor!

Göztepe’de 2 yıl önce yapımına başlanan Gürsel Aksel Stadı 26 Ocak Pazar günü Beşiktaş maçı ile taraftarlarına kapıları açıyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı 26 Ocak'ta açılıyor!

Göztepe'nin yeni stadı Gürsel Aksel  26 Ocak Pazar günü Göztepe-Beşiktaş karşılaşmasıyla ilk maça ev sahipliği yapacak...

Göztepe Gürsel Aksel Stadı açılıyor!

İzmir Göztepe'de yeni yapılan Gürel Aksel Stadyumu 26 Ocak'ta açılıyor. Federasyonun yaptığı değişiklikle Göztepe Gürel Aksel Stadyumuna sevindirici bir haber geldi. Federasyonun ayakta maç izlemeye izin vermesiyle stadın kapasitesi 25 binden 30 bine yükseliyor.

Göztepe'nin yeni stadı 26 Ocak'ta açılıyor! 

Göztepe Spor Kulübü'nün, 95 yıllık tarihinde kendi evi olacak ilk stadı, Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi 26 Ocak'ta açılıyor. Göztepe yeni stadında ilk maçını Beşiktaş'la oynayacak...

Göztepe'nin yeni stadında heyecanlı bekleyiş!

Süper Lig ekibi Göztepe'nin teknik direktörü İlhan Palut, iyi mücadele eden bir Göztepe hedeflediklerini ve bu yolda çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Palut, ''Yeni stadımız için taraftarlarımızın ve camiamızın yaşadığı heyecanına ben de dahilim'' dedi.

İzmir Göztepe Stadında son durum Haberi

İzmir Göztepe Stadında son durum


Göztepe nihayet stadına kavuşuyor. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'in, önceki akşam AK Parti İzmir Milletvekilleri Hamza Dağ ve Mahmut Atilla Kaya ile birlikte, Çankaya Köşkü'nde Başbakan Binali Yıldırım'a konuk olması ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan ile mimar Bünyamin Derman'ın da katıldığı toplantıda Göztepe Stadı ile ilgili yaşanan gelişmeler, Göztepelileri sevince boğdu.


Gürsel Aksel Stadı'nın yerine yapılacak olan, ancak daha önce 15 bin kişi olarak planlanan stadın kapasitesinin 20 bine çıkarılması, Başbakan Yıldırım'ın da yeni projeyi kabul ederek, hemen harekete geçilmesi talimatını vermesi, Göz-Göz'ün hayalini gerçekleştirme anlamında büyük bir adım oldu.


Başbakan Yıldırım ile yaptığı görüşmenin ardından İzmir'e büyük bir mutluluk ve heyecanla dönen Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Başkent'ten getirdiği müjdeleri dün camia ile paylaştı. Göztepe Kulübü'nden Başkan Sepil...