06 / 05 / 2024

İzmir İnciraltı yatırımcı ilgisi

İzmir İnciraltı yatırımcı ilgisi

İzmir İciraltı 2.Nesil Toprak Sahipleri Platformu Başkanı Tayfun Karabulut, son günlerde yurt içi ve dışından İnciraltı'na yatırımcı ilgisinin ciddi anlamda arttığını belirterek, İnciraltı'nda sağlık turizmi ile oluşturulacak işletmeler sayesinde 15 bin istihdam yaratılacağına inandıklarını kaydetti

Yatırımcılar dikkat! Turizm cenneti O ilimizde 7 bin 247 metrekare arsa satışa çıkıyor!

Yatırımcıların iştahını kabartan bir arsa daha satışa sunuluyor. Turizm cenneti İzmir Çeşme'de 7 bin 247 metrekare turizm imarlı arsa mahkemeden satışa çıkarılıyor.

İzmir'in kuzeyi gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Erkaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Kaya, yaşanan depremlerden sonra sağlam zeminiyle dikkat çeken İzmir'in kuzey aksındaki Koyundere ve Ulukent'in son dönemlerde yatırımcıların radarına girdiğini söyledi.

İzmir Çeşme'de turizm tesis alanı imarlı arsa fırsatı! Yatırımcılar dikkat! 

Satışa çıkarılan arsaların ihalelerini merakla takip eden yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül ayı içerisindeki ihale ilanlarını da araştırmaya devam ediyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de İzmir'de yer alan arsa için de satış ihalesi düzenliyor.

İzmir’de gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran ilçe hangisi oldu?

Denge Değerleme, İzmir Pandemi Öncesi ve Sonrası Yazlık Gayrimenkul İlçe Raporu’na göre, İzmir'de gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran ilçe Çeşme oldu.

Yabancı yatırımcıların gayrimenkulde ilk tercihi Türkiye!

Yabancı yatırımcılar koronavirüs salgınına rağmen Türkiye'den konut almaya devam etti. Trend Turnkey şirketinin Kurucu ve Yöneticisi Murat Sarıkaya, yabancıların en çok İstanbul ve İzmir'den ev aldığını söyledi.

Yatırımcı için 'imar planı' fırsatı!

İstanbul Arnavutköy, Esenyurt; İzmir Salhane; Ankara Gölbaşı ve Mamak; Aydın Didim; Muğla Bodrum Gökçebel ile Eskişehir Odunpazarı’nda mülkiyeti Hazine’ye ait arsalarda yapılan imar planı değişiklikleri onaylanarak yatırımcılar için cazip hale getirildi.

İranlı konut yatırımcılarının yeni gözdesi İzmir!

İzmir'de, koronavirüs salgını sürecinde yavaşlayan yabancılara konut satışı, İranlı yatırımcılarla yeniden yükseldi. Konut yatırımcılarının en fazla İran'dan geldiğini kaydeden gayrimenkul uzmanları, İranlıların Türk vatandaşı olup, İzmir'de yaşamak istediğini belirtti. 

OSB’lerden yatırımcılara çağrı: Şimdi yatırım zamanı!

İzmir’in önde gelen OSB başkanları, yatırımcılara “Bankalar da kredi faizlerini düşürüyor, yatırım iklimine girdik, bu fırsatı değerlendirmemiz gerek” çağrısı yaptı.

Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor!

İstanbul-İzmir ve Kınalı-İzmir otoyolları bu şehirde birleşecek. Marmara Bölgesi'nin en yeni lojistik üssü. Ulusal ulaşım ağının en son kavşak noktası. Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor...

Gayrimenkul yatırımcısının odağında İzmir var!

İzmir'de kentsel dönüşüm projelerinin başlamasıyla hareketlenen gayrimenkul sektörü önümüzdeki dönemde de cazibesini korumaya devam edecek. Büyük yatırımcılar İzmir'de yeni projelere başlarken kentte konut fiyatları yükselmeye başladı.

EGİAD yatırımcıları İzmir'e çekiyor!

Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD), İzmir'e yabancı ve yerli yatırımcıları çekmek için harekete geçti. EGİAD tarafından yatırım toplantısı gerçekleşti.

Avcılar İnşaat CaddeBostan yatırımcısına karlı bir yaşam sunuyor!

Avcılar İnşaat yeni projesi  İzmir’in yeni kalbi Bornova’da hayata geçiriliyor. Proje yatırımcısına karlı bir yaşam anahtarını sunmaya hazırlanıyor. 

İnşaat yatırımcılarının gözü Torbalı'ya çevrildi!

İzmir'de son dönemde inşaat sektöründe hareketlilik yaşanıyor. Bu hareketlenme ile inşaat yatırımcılarının gözü Torbalı'ya çevrildi. 

İzmir İnciraltı yatırımcı ilgisi Haberi

İzmir İnciraltı yatırımcı ilgisi

İzmir İciraltı 2.Nesil Toprak Sahipleri Platformu Başkanı Tayfun Karabulut, son günlerde yurt içi ve dışından İnciraltı'na yatırımcı ilgisinin ciddi anlamda arttığını belirterek, İnciraltı'nda sağlık turizmi ile oluşturulacak işletmeler sayesinde 15 bin istihdam yaratılacağına inandıklarını kaydetti.


Karabulut, İnciraltı Bahçelerarası'nda yaptığı basın açıklamasında Başbakan Binali Yıldırım ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun destekleriyle İnciraltı'nın İzmir ekonomisine kazandırılması için başlayan planlama çalışmalarının kendilerini sevindirdiğini belirtti.


İnciraltı'nın İzmir için çok önemli bir yer olduğunu ifade eden Karabulut, "Şehrimizde bulunan Oda ve Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaretlerimizde İnciraltı'nın çevreci planla, planlanması isteklerine bizzat şahit olduk. İstihdam konusunda kaldıraç etkisinin "İnciraltı'nın Planlanması" ile gerçekleşeceğini tüm İzmir'de gördük. Son günlerde yurt içi ve dışından İnciraltı'na yatırımcı ilgisi ciddi anlamda arttı. İnciraltı'nda sağlık turizmi ile yıldırım düzeyde teşvikle oluşturulacak...