29 / 04 / 2024

İzmir Kınık toki evleri projesi 2016

İzmir Kınık toki evleri projesi 2016

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen İzmir Kınık TOKİ Evleri başvurusu bugün son. Projede yer alan 276 adet konut satışa çıkarılıyor.

CHP'li Aşkın Genç TOKİ sorunlarını meclis gündemine taşıdı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mağdurları seslerini duyurmaya çalışırken, CHP Milletvekili Aşkın Genç de TOKİ'nin '100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi'nde yaşanan sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı. 

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen Ayancık TOKi projesinin ihalesi yarın saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

Arsago, Köyüm İzmir Vista projesinin lansmanını yaptı!

Arsago, İzmir’deki yeni projesi Köyüm İzmir Vista'nı düzenlediği lansmanda tanıttı. Arsago imsası taşıyan Köyüm İzmir Vista, doğayla iç içe, sakin bir yaşamı tercih edenlere için çeşitli fırsatlar sunuyor.

11 soruda TOKİ İzmir Kınık 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Kınık ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ'nin merakla beklenen 250 bin konut projeleriyle İzmir'de de yeni konut projeleri inşa edileceği açıklandı. Peki TOKİ Kınık projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ İzmir Kınık 2022 sosyal konut projesi...

Aydın Çine TOKİ kura sonucu isim listesi 30 Aralık!

TOKİ Aydın Çine kura çekilişi 30 Aralık sonuçlarına dair gelişmelere haberimizde yer verdik. Kurası merak edilen Aydın Çine TOKİ sonucu isim listesi 30 Aralık suçları.

TOKİ, İzmir Kınık'ta ikinci etap çalışmalarına başladı!

TOKİ tarafından İzmir Kınık'ta hayata geçen konut projesinde ilk etap teslimi yapılırken ikinci etap için de düğmeye basıldı.

Aydın Çine TOKİ projesi Bakanlık'tan onay aldı!

Aydın’ın ilçesi Çine’de tapu dağıtım törenine katılan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Çinelilere müjde verdi. Savaş, Çine'de TOKİ projesinin Bakanlık tarafından onaylandığını duyurdu...

İzmir Kınık'a çocuk köyü inşa edilecek! 

İzmir Kınık'ta belediye tarafından yaptırılan çocuk köyünün yapımı devam ediyor. Çocuk köyü 20 bin 450 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek. 

Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de!

Loda Mobilya, ailesini büyütmeye devam ediyor. Loda Mobilya’nın bu seferki durağı ise Türkiye’nin en önemli kozmopolit şehirlerinden İzmir. Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de.

TOKİ İzmir Kınık'ta teslimler başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Kınık projesi için teslim dönemi bugün itibariyle başladı.

Ombudsmanlık: TOKİ Suriyelilere ucuz konut yapsın!

Ombudsmanlık'ın hazırladığı Suriyeliler” başlıklı özel raporda, savaş bitse bile Suriyelilerin dönmelerinin zor olacağına dikkat çekildi. Raporda, Suriyelilere TOKİ’nin ucuz konut inşa etmesi önerildi...

Ankara Yapracık TOKİ başvuruları bugün başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Yapracık projesi için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ İzmir Kınık sözleşmeleri imzalanıyor!

TOKİ İzmir Kınık projesinde yer alan 163 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor. 

İzmir Kınık toki evleri projesi 2016 Haberi

İzmir Kınık toki evleri projesi 2016

TOKİ ve İzmir Kınık Belediye Başkanlığı işbirliği kapsamında satışa çıkarılan 276 adet konut için başvurular bugün sona eriyor. Projede yer alan daireler  2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


İzmir Kınık TOKİ projesindeki konutların büyüklükleri  brüt 74,82 metrekare ile brüt 109,95 metrekare arasında değişiyor. Projede 112 ader 2+1 ve 164 adet 3+1 daire bulunuyor. 


Başvuruların T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Kınık Şubesi tarafından yapıldığı projede başvuru bedelleri 2+1'ler için 4 bin lira, 3+1'ler için 6 bin lira olarak belirlendi.


Satış duyurusu için