29 / 04 / 2024

izmir konak tüneli ne zaman açılacak

izmir konak tüneli ne zaman açılacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İzmir'e yaptığı gezi sırasında, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile yapımı Bakanlık tarafından gerçekleştirilen İzmir Konak tünelleri inşaat sahasında incelemelerde bulundu....

İzmir'in en uzun tüneli için ilk kazma vuruldu!

Yatırımlarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir'in en uzun karayolu tüneli için ilk kazmayı vurdu.

Sabuncubeli Tüneli ile İzmir-Manisa arası 15 dakikaya inecek!

150 milyon TL’ye mal olan Sabuncubeli Tüneli ile İzmir-Manisa arası 15 dakikaya inecek. Tünelin 8 Eylül Cuma gecesi Binali Yıldırım’ın katılımıyla ışık gördü töreni gerçekleşecek.

Sabuncubeli Tüneli ile İzmir ile Manisa arası 15 dakikaya inecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir - Manisa arasındaki yolculuğu 15 dakikaya indirmesi beklenen Sabuncubeli Tüneli'nde inceleme yaptı.

İzmir Konak Tüneli seyahati 20 dakika kısalttı!

İzmir'de trafiğin rahatlatılması amacıyla yapılan Konak Tüneli, günlük 40 bin civarında araca hizmet vererek trafiğe nefes aldırdı. Geçen yıl hizmete açılan tünel, seyahat süresini 20 dakika kısalttı, akaryakıt ve işletme giderlerinde yıllık yaklaşık 30 milyon lira tasarruf sağladı.

İzmir Varyant Tüneli Köprüsü'nde sona gelindi!

İzmir Konak Tüneli yaya köprüsünün montajı tamamlandıktan sonra son rötuşları da yapılıyor. İzmirliler üst geçidin bir an önce hizmete açılmasını sabırsızlık ve heyecanla bekliyor.

İzmir Konak'a üst geçit inşa edilecek!

İzmir Yeşildere ile Konak arasını bağlayan 1674 metre uzunluğundaki Konak Tüneli’nin en büyük eksiği olan yaya üstgeçidinin yapımına, tünelin açılmasından 8 ay sonra başlandı.

Konak Tüneli'nde eksikler giderilmedi!

25 Mayıs'ta hizmete açılan Konak Tüneli'nin temel donanımlarının henüz tamamlanmadığı ortaya çıktı.

Konak Tüneli'nin eksikleri tamamlandı mı?

Ahmet Davutoğlu’nun 7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde, geçen 25 Mayıs’ta hizmete açtığı Konak Tüneli’nde havalandırma, haberleşme, yangın algılama ve ihbar, trafik kontrol, anons sistemlerindeki eksiklikler 2 aydır tamamlanamadı.

Konak Tüneli açıldı ama riskli eksikler giderilmedi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun genel seçim öncesinde hizmete açtığı Konak Tüneli'nde havalandırma, haberleşme, yangın algılama ve ihbar, trafik kontrol, anons sistemlerindeki eksiklikler 2 aydır tamamlanamadı.

Konak Tünelleri İzmir'i rahatlattı!

Açılışını 24 Mayıs'ta Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yaptığı Konak Tünelleri, kent trafiğini rahatlattı. Tünellerden bir ay gibi kısa sürede beklenenin üzerinde araç geçtiği öğrenildi.

İzmir Konak Tünelleri 30 milyon liralık tasarruf sağlayacak!

Binali Yıldırım, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olduğu dönemde yapımına başlanan Konak Tünelleri'yle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Yıldırım, tünellerden günde 17 bin aracın geçtiğini, yılda 30 milyon liralık tasarruf sağlanacağını söyledi.

'Konak Tüneli, yılda 30 milyon liralık tasarruf sağlayacak'

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Konak Tüneli’nden günde 17 bin aracın geçtiğini, 30 bin aracın geçişi düşünüldüğünde yılda 30 milyon liralık tasarruf sağlanacağını söyledi.

Binali Yıldırım, Konak Tüneli'ni inceledi!

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olduğu dönemde yapımına başlanan Konak Tüneli’nde incelemelerde bulundu. Yıldırım, tüneli kullanan araçların sürücüleriyle sohbet etti.

izmir konak tüneli ne zaman açılacak Haberi

izmir konak tüneli ne zaman açılacak


Başbakan Erdoğan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile yapımı Bakanlık tarafından gerçekleştirilen İzmir Konak tünelleri inşaat sahasında incelemelerde bulundu. 


Binali Yıldırım ve Karayolları Genel Müdürlüğü Bölge yetkililerinden çalışmalara ilişkin bilgi alan Erdoğan, gazetecilerin sorularını yanıtladı.


Erdoğan, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına Yıldırım'ın adaylığının açıklandığı, CHP'den de Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun yeniden aday gösterildiği anımsatılarak, iki güçlü ismin İzmir'de yarışacağını ve bunu nasıl değerlendirdiği sorusu üzerine, "Benim için benim adayım önemli. Benim adayımdan daha güçlüsünü görmüyorum" dedi.


Konusuna hakimliği, bilgisi, uluslararası alanda deneyimi ve tecrübesi dikkate alındığında Binali Yıldırım'ın en ideal aday olduğunu ifade eden Erdoğan, "Bu iş bizim işimiz. Meslek olarak bizim işimiz. Bakanımız zaten alt yapı, üst yapı konularında çok çok uzman bir arkadaşımız. 3 dönem ulusal...