28 / 04 / 2024

İzmir Limontepe son durum

İzmir Limontepe son durum

İzmir'in Karabağlar ilçesi sınırları içinde kalan 540 hektarlık alanın kentsel dönüşüme açılmasına ilişkin kaygılarını paylaşan yurttaşlar, "Buradaki tapusuz yurttaşların tapularının verilmesini, kiracıların da mağdur edilmemesini istiyoruz'' dedi.

İZBAN'ın iki yeni durağı için son ihale 6 Mart'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 136 kilometrelik İZBAN hattına iki istasyon daha kazandırıyor. Menemen’e Asarlık ve Koyundere İZBAN istasyonlarının yapılması için son ihale 6 Mart'ta gerçekleştirilecek. 

TOKİ İzmir Merkez İlk Evim Projesi'nde son durum ne? TOKİ'den açıklama geldi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Merkez İlk Evim Projesi'ndeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte dev projede son durum....

Mistral İzmir'de yüzde 50 peşin 24 aya varan vade ile son fırsatlar! 

Mistral İzmir’de yaşama hazır daireler yüzde 50 peşin, 24, ve yüzde 35 peşin, 12 aya varan vade farksız taksitlendirme ve peşin ödemede yüzde 10 indirim avantajıyla son fırsat dairelerin satışları devam ediyor. 

İzmir'de 5.1 büyüklüğünde deprem! Ege Denizi sallandı! SON DAKİKA!

İzmir'de sabah saat 08:19'da 5.1 büyüklüğünde deprem oldu. AFAD verileri açıkladı. İşte son dakika haberi...

Mistral İzmir'de yüzde 50 peşin 24 aya varan vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Mistral GYO, İzmir’in yükselen değeri Bayraklı’da hayata geçirdiği Mistral İzmir projesinde son daireleri yüzde 50 peşin 24 aya varan vade fırsatıyla satışa çıkardı. 

Akaryakıt fiyatlarında son dakika! Yeni zam ya da indirim var mı? Opet, PO, Shell güncel fiyatlar açıklandı!

Yeni gelen zamların ardından İstanbul, Ankara ve İzmir'de son dakika benzin, motorin, LPG fiyatlarının ne kadar olduğu merakla araştırılıyor. İşte ayrıntılar ve BP, Opet, Total, Shell, PO 24 Aralık 2023 fiyat listesi...

SON DAKİKA! İzmir'de deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin açıklamış olduğu son dakika verilerine göre, İzmir Menderes'te 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte AFAD'ın yayımladığı 29 Ekim 2023 son depremler listesi...

Son dakika! İzmir’de 4 şiddetinde deprem!

Türkiye’nin dört bir yanında küçük ve büyük şiddetteki depremlerin sayısında artış yaşanıyor. Son olarak, İzmir’in Buca ilçesinde yine 4 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Son dakika! 3.8 şiddetinde deprem oldu

Özellikle son dönemlerde ülkenin dört bir yanında olan depremler halkı tedirgin etmeye devam ediyor. AFAD’ın paylaştığı verilere göre, İzmir'de 3.8 şiddetinde deprem meydana geldi.

SON DAKİKA İzmir’de 4,2 büyüklüğünde korkutan deprem!

AFAD tarafından son dakika aktarılan bilgiye göre İzmir'de deprem meydana geldi. Deprem, İzmir’in Bayındır ilçesinde saat 15.55’te 4,2 büyüklüğünde oldu.

Villa Platano Kaynaklar'da teslimler 2 ay sonra! Son fırsatları kaçırmayın!

Villa Platano Kaynaklar, Demirsel İnşaat  imzasıyla, İzmir Buca Kaynaklar'da yükseliyor. Satışların sonuna yaklaşıldığı projede son fırsat villaları kaçırmayın!

İzmir Büyükşehir Belediyesi yüksek maaşla çalışacak personel alacak! Başvuru şartları ve son başvuru tarihi açıklandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam etmek üzere 4 adet müfettiş yardımcısı alacağını açıkladı. Başvuru koşulları ve sınav yeri belli olurken, son başvuru tarihinin ise 3 Kasım olduğu duyuruldu.

Son Dakika! İzmir'de deprem oldu!

Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi, İzmir'in Buca ilçesinde bir deprem olduğunu duyurdu. 

İzmir Limontepe son durum Haberi

İzmir Limontepe son durum

İzmir'in Karabağlar ilçesi sınırları içinde kalan 540 hektarlık alanın kentsel dönüşüme açılmasına ilişkin kaygılarını paylaşan yurttaşlar, "Bize danışarak yerinde dönüştürülürse karşı değiliz. Buradaki tapusuz yurttaşların tapularının verilmesini, kiracıların da mağdur edilmemesini istiyoruz. Haklarımızı biliyoruz, kentsel dönüşümle ilgili toplantılara, eğitimlere katıldık. Şeffaf bir protokol yapılırsa kabul edebiliriz" dedi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından "Riskli Alan" olduğu gerekçesiyle 31 Aralık 2012 tarihli resmi gazetede yayımlanarak bölge kentsel dönüşüme açıldı. Bu alanın mühendislik hizmeti almadığı, bina kalite ve yaşlarının yetersiz olduğu, binaların ekonomik ömrünü yitirdiği ve herhangi bir afet durumunda ise müdahale imkanı çarpık yeıieşemeden dolayı çok zor olduğu tespit edildiği gerekçesiyle, 17 bin 273 hak sahibine 14 Nisan 2014'te tebligatlar gönderildi. Yurttaşlar kentsel dönüşümü şartlı kabul ediyor Limontepe, Ali Fuat Erdem,...