02 / 05 / 2024

izmir özel hastaneler

izmir özel hastaneler

Can Sağlık Grubu, 30 milyon dolarlık bir yatırımla İzmir'e 100 yataklı yeni bir hastane inşa etti.

Orta sınıf özel hastanelere gidemiyor!

Orta sınıf, özel hastanelerden resmen koptu. Özel Hastaneler Derneği Başkanı Reşat Bahat, SGK’nin enflasyon oranında yükseltmediği fark ödemeleri nedeniyle özel hastanelerin orta sınıf için pahalılaştığını ifade etti.

Özel Hastanelerin yönetmeliğinde değişikliğe gidildi! Resmî Gazete'de yayınlandı!

Resmî gazetede 'Özel Hastaneler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik' yayınlandı ve muayenehane hekimlerini ve sağlık çalışanlarını ilgilendiren düzenlemeler yapıldı. Yönetmelik değişikliği ile, muayenehane sahibi doktorlar için yeni bir kolaylık getirildi.

Milyonlarca kişiye şok! Özel hastanelerde yüzde 40 zam bombası! SGK sisteminden ayrılıyorlar!

SGK'nın, özel hastaneleri tüm branşlarda anlaşmaya zorlamasıyla, bazı özel hastaneler SGK sistemi dışında kaldı. Devlet hastanesinde randevu bulamayan hastalar, özel hastanelerde fahiş rakamlarla karşılaşıyor. Şimdi de yüzde 40 zam gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Özel hastane muayene ücretleri ne kadar? İşte ayrıntılı liste

Sağlık problemleri için devlet yerine tercih edilebilen özel hastaneler, hastalardan ücret talep ediyor. Peki özel hastanelerin ücretleri ne kadar? İşte ayrıntılı liste...

Murat Kurum: Türkiye'ye örnek bir dönüşümü de güzel İzmir'imizde yapıyor olacağız!

İzmir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Afet Koordinasyon Merkezi'nde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başkanlığında koordinasyon toplantısı düzenlendi. Murat Kurum, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Türkiye'ye örnek bir dönüşümü de güzel İzmir'imizde yapıyor olacağız" dedi.

Özel hastanelerden emlak vergisi talebi!

Özel hastaneler, kamulaştırma yerine teşvik talep ediyor. Sektör temsilcileri, devletin direkt aldığı emlak, elektrik, tıbbi atık vergisi gibi giderler alınmazsa bile önemli bir teşvik sağlanmış olacağını belirtti.

Özel Hastaneler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Özel Hastaneler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

YİD ve kamu özel işbirliğiyle devredilen hastaneler mecliste!

Yap-işlet-devret ve kamu özel işbirliği modeliyle özel sektöre devredilen hastanelere ve diğer hizmetlere dair uygulama detayları meclis gündemine taşındı...

Atakent Panorama İzmir'de lansmana özel 319 bin TL'ye! Yeni proje!

Ataseven Group imzasıyla İzmir Çiğli Yakakent mevkiinde hayata geçirilen Atakent Panorama İzmir, 5 blokta 240 konuttan meydana geliyor. Projede lansmana özel fiyatlar 319 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 

İzmir Nemrut Körfezi özel proje alanı imar planı askıda!

İzmir Aliağa İlçesi, Nemrut Körfezinde Özel Proje Alanı olarak belirlenen alana ilişkin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Dev hastaneler geliyor!

Sağlık sektöründe son dönemde büyük boyutlu hastane yatırımları dikkat çekiyor. Bundan 20 yıl önce 5 bin metrekarelik hastanelerle yola çıkan özel sağlık kuruluşları artık büyüklüğü 100 bin metrekareyi bulan hastaneler açmaya başladı.

Bursa'da OHAL kapsamında kamulaştırılan özel hastaneler mecliste!

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Bursa'da 667 sayılı OHAL KHK'sı kapsamında kamulaştırılan özel hastanelere ilişkin soru önergesi hazırladı..

Sıla Grup, İran'da yeni hastaneler için kolları sıvadı!

Sıla Grup Yöneti̇m Kurulu Başkanı Dr. Şahin: "İran'da kamu özel işbirliğiyle gerçekleştirilecek yeni hastaneler için kolları sıvadık. Yeni projeler için Sıla Grup'un belirlediği hedef, en az 2 bin yatak ve 1 milyar dolar" dedi.

izmir özel hastaneler Haberi

izmir özel hastaneler


Manisa Salihli'de 15 yıldır sağlık hizmeti veren Can Sağlık Grubu, 30 milyon dolarlık bir yatırımla İzmir’de 100 yatak kapasiteli modern bir hastane hayata geçirdi. İcra Kurulu Başkanı Umut Can Keskiner, İzmir Özel Can Hastanesi’nin temmuz ayı içerisinde açılacağını belirtti.


Can Sağlık Grubu İcra Kurulu Başkanı Umut Can Keskiner açıklamalarına şöyle devam etti. "En büyük sermayesi insan olan, her biri alanında uzman ve değerli hekimlerle ve gelişim odaklı idari personel ile birlikte, yerel bir kurum olarak varlığına başlayan Can Hastanesi, Salihli halkı başta olmak üzere hizmet verdiği hastalarından gördüğü değer ve toplumda sağladığı güven ile giderek büyümektedir. Salihli Özel Can Hastanesi olarak başladığımız yolculukta, çok yakında İzmir’de açılacak olan ikinci hastanemizle, kurumsal yapımızı Can Sağlık Grubu’na dönüştürmekten büyük gurur...