29 / 04 / 2024

İzmir Özel Türk Koleji Bornova Kampusü açıldı mı

İzmir Özel Türk Koleji Bornova Kampusü açıldı mı

Anaokulu, ilkokul ve ortaokul bölümleriyle hizmet verecek kampusün açılışına katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bornova’daki yeni eğitim birimi ile birlikte İTK’nın sağlıklı, Atatürkçü nesiller yetiştirmesini diledi.

İzmir Özel Türk Koleji Bornova Kampusü 4 Eylül'de hizmete giriyor!

İzmir'in köklü eğitim kurumlarından İzmir Özel Türk Koleji (İTK) yeni eğitim dönemine, Bornova Kampusü ile merhaba diyecek. İTK'nın 4. kampusü olan İTK Bornova Kampusü, 4 Eylül Perşembe günü törenle hizmete girecek

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Beko'dan kasım ayına özel 1.549 Türk Lirası değerinde Türk Kahvesi makinesi hediye!

Beko Expert Chef Çok Amaçlı Pişirici alımına 1.549 Türk Lirası değerinde Keyf-i Bol hediye kampanyası başlattı. Beko'dan kasım ayına özel kampanyalar uygulamaya devam ediyor. İşte uygulanan kampanya ve detayları...

Akaryakıt sektöründe 5,6 milyar Türk Lirası kamu zararı ortaya çıkarıldı

Ticaret Bakanlığı koordinasyonu akaryakıt kaçakçılığı ile mücadele eden Akaryakıt Özel Ekibi, kurulduğu zamandan bu güne 1800 şirkete yönelik çalışma sürdürürken 15,6 milyar Türk Lirası kamu zararı tespit edildi.

İngiltere'de Türk yatırımcılar için konut projeleri yapılıyor! 25 yıl boyunca yıllık yüzde 10 kira garantili!

İngiltere, Türk vatandaşlarına banka ve borsaya alternatif bir yatırım aracı sunuyor.  Deutsche Bank, UBS gibi yatırım bankaları tarafından toplu olarak alınan özel emlak projelerinden artık perakende satış işlemleri de yapılmaya başlandı.

Ziraat’ten Türk Telekom kampanyası!

Ziraat Bankası üzerinden maaşını alan emeklilere özel bir fırsat! Türk Telekom, bu kişilere yurtiçi tüm yönlerde 750 dakika, 750 SMS, 5 GB mobil internet ve Türk Telekom mobil hatlarıyla sınırsız konuşma hakkını 12 ay taahhüt ile sadece 120 TL'ye sunuyor. İşte tüm detaylar...

Kuveyt Türk'ten yeni müşterilere özel: Vadesiz kredi fırsatıyla 10.000 TL hemen cebinizde!

Kuveyt Türk, yeni müşterilere yönelik bir avantaj sunuyor. Mobil bankacılık aracılığıyla 10.000 TL'ye kadar vadesiz finansman fırsatı sunarak müşterilerin yararlanmasını amaçlıyor. Bu kampanya özellikle yeni müşteriler için geçerli ve vade farksız bir kredi imkânı sağlıyor.

Trendyol, Grundig TCM 7061 Bio Türk kahvesi makinesini en uygun fiyatla satışa çıkardı!

Kahve tiryakilerine özel üretilen Türk kahvesi makinesi, Grundig imzasıyla ve Trendyol farkıyla satışa sunuldu. Trendyol, Grundig TCM 7061 Bio Türk kahvesi makinesini resmen dip fiyattan görücüye çıkardı.

Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi fiyatıyla dikkat çekti: Kahveseverlere en özel hediye

Kim güzel bir Türk kahvesine "hayır" diyebilir ki... Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi sizin için en güzel Türk kahvesini pişiriyor. Peki Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Türk Telekom’dan yaza özel kampanya! 50 GB’lık paketin aylık fiyatı 80 liradan satılıyor!

Türk Telekom, faturasız hat kullanan müşterilerine özel yeni bir kampanyaya başladı. Yaz dönemine özel üç aylık olan paketlerin avantajlı fiyatlardan sunulduğu belirtildi.

Teknosa’da Grundig beyaz eşya alana Türk kahvesi makinesi hediye!

Teknosa, evine veya işyerine beyaz eşya almak isteyenler için güzel bir kampanya başlattı. Yapılan duyuruya göre, Grundig beyaz eşya alana Türk kahvesi makinesinin hediye edileceği öğrenildi.

Kuveyt Türk'ten nakit ihtiyacı olana güzel haber! Hemen buraya bakın, 31 Ağustos'a kadar vaktiniz var!

Kuveyt Türk, mobil uygulamasını indiren müşterilere özel bir hoş geldin paketi sunuyor. Mobilden Kuveyt Türklü olanlara özel olarak tasarlanan kampanya ile müşteriler, 600 TL'ye varan harcama iadesi kazanma şansına sahip olacaklar.

Türk Hava Yolları'ndan (THY) yolcularına dijital küre hizmeti; Flight Tracker

Türk Hava Yolları (THY), özel "Flight Tracker’’ dijital küresini özel yolcu salonu (Business Lounge) misafirlerinin kullanıma sundu. Yolcular bu dijital kürede  uçuş bilgilerini, anlık hava durumu ve uçulan destinasyonları izleyebilecek. 

Kuveyt Türk'ten esnaf ve çiftçilere destek; 300 TL harcama iadesi, 500 TL altın puan

Kuveyt Türk, müşterilerine yönelik özel bir teklif sunarak esnaf ve çiftçileri desteklemeye devam ediyor. Banka, yeni müşterilerine özel olarak tasarlanmış bir "Hoş Geldin Paketi" sunarak, finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı oluyor. İşte detaylar...

İzmir Özel Türk Koleji Bornova Kampusü açıldı mı Haberi

İzmir Özel Türk Koleji Bornova Kampusü açıldı mı


İzmir Özel Türk Koleji'nin 2013 yılı Haziran ayında temeli atılan Bornova Kampusü, 2014- 2015 eğitim dönemine kapılarını açtı. Anaokulu, ilkokul ve ortaokul bölümleriyle hizmet verecek kampusün açılışına katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bornova’daki yeni eğitim birimi ile birlikte İTK’nın sağlıklı, Atatürkçü nesiller yetiştirmesini diledi. Matematik öğretmeni Bahattin Tatış’ın 1950 yılında müteşebbis bir ruhla kurduğu İTK’nin 30 bini aşkın mezununun bugün İzmir ve ülkede pek çok önemli görevler üstlendiğini hatırlatan Başkan Kocaoğlu, “Tatış Ailesi’ne İzmir adına şükranlarımızı sunarken, bu eğitim kurumunun da sürekli başarıdan başarıya koşmasını diliyorum” şeklinde konuştu. 


Törende konuşan Bornova Kaymakamı Dr. Kadri Canan, amaçlarının ilçenin en iyi şekilde gelişmesini sağlamak olduğunu belirterek, İTK’nın Bornova’ya gelmesinin bu anlamda önemli olduğunu söyledi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ise...