07 / 07 / 2024

İzmir Pasaport kaldırımları

İzmir Pasaport kaldırımları

HER gün binlerce İzmirli'nin yürüyüş yaptığı, bisiklete bindiği Pasaport'ta deniz kıyısındaki kaldırımlarda oluşan çatlaklar endişe yaratınca İzmir Büyükşehir Belediyesi harekete geçti ve yarık kısımlar betonla dolduruldu.

Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil'e 'belediye' şoku: 'Tiny house'ları kaldırıldı!

İzmir'in Karaburun ilçesindeki sinema ve dizi oyuncuları Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'ye ait tiny house'lar belediye kararıyla kaldırıldı.

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

Yayalar dikkat! Kaldırımlara ilişkin yeni düzenlemeler geliyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, yaya yolları, kaldırımlar ve yürüyüş yollarının tasarım kalitesinin yükseltilmesi amacı ile yürüttüğü mevzuat çalışmasını bitirdi. Buna göre, "Yaya Yolları ve Kaldırımların Tasarım Kuralları Hakkında Yönetmelik", Resmi Gazete'de yayımlandı.

Dünyaca ünlü kuruluş: 28 Mayıs sonrası Türkiye’ye yatırımlar artabilir!

Dünyaca ünlü finans kurumu Citibank’ın Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Omer Hafeez, seçimden sonra belirsizliğin ortadan kalkmasıyla beraber yatırımların artabileceğini belirtti. Küresel ticarette de en kötüsünün geride kaldığının altını çizen Hafeez, Türkiye'nin büyük fırsatlar sundu

Rusya’nın gaz kozu işe yaradı! Bir ülke yaptırımları kaldırdığını açıkladı

Ukrayna'ya karşı başlattığı savaş sonrası hem ABD hem de AB ülkelerinin yoğun yaptırımlarıyla karşı karşıya kalan Rusya elindeki gaz kozunu kullanmaya başlamıştı. Kış öncesi donmaktan korkarak yaptırımlardan vazgeçen ilk ülke Hollanda oldu.

Divan Grubu yatırımları hızlandırma kararı aldı!

Covid-19 sürecinde yatırımlarını beklemeye alan ve verimliliğe odaklanan Divan Grubu yatırımlarına kaldığı yerden devam ediyor.

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

İzmir'de metro yatırımları hızlanıyor!

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısında yapılan yatırımları anlatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  metro projeleri hakkında bilgi verdi. 

İzmir'de gayrimenkul yatırımları artıyor!

İzmir Karşıyaka'da faaliyet gösteren Coldwell Banker Life’ın sahibi Uğur Sezginer, İzmir'de gayrimenkul yatırımların arttığını 2022 senesinin de hareketli geçeceğini dile getirdi.

İzmir Girişim Grubu, gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak!

İzmir Girişim Grubu (İGG), kuruluş işlemlerinin bitirilmesinin ardından sahaya indi. İlk etapta gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak olan İGG, para kazanan ve yatırımda bulunan sportif odaklı bir şirket şeklinde büyümeyi planlıyor.

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Buca metrosunun ihalesi için tüm engeller kaldırıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Mart ayı birinci olağan meclis toplantısında Buca metrosunun uluslararası ihaleye çıkması için tüm engellerin ortadan kaldırıldığını dile getirdi. 

İzmir Pasaport kaldırımları Haberi

İzmir Pasaport kaldırımları

HER gün binlerce İzmirli'nin yürüyüş yaptığı, bisiklete bindiği Pasaport'ta deniz kıyısındaki kaldırımlarda oluşan çatlaklar endişe yaratınca İzmir Büyükşehir Belediyesi harekete geçti ve yarık kısımlar betonla dolduruldu. Çatlaklara neden olan dolgu alandaki hareketliliğin Akdeniz Caddesi ile Cumhuriyet Bulvarı köşesinde yapılan otel inşaatından kaynaklandığını belirten belediye yetkilileri, "Otel inşaatı nedeniyle zemin hareketi oluşmuş, inşaat bölgesindeki kaldırımlarda çatlaklar meydana geldiği tespit edilmiştir. Yapılan incelemelerde, söz konusu çatlakların Pasaport'taki kaldırım işi imalatından değil, söz konusu otelin yapım çalışmaları nedeniyle gerçekleştiği anlaşılmıştır. Gerekli önlemlerin alınması konusu, inşaat ruhsatını veren Konak Belediye Başkanlığı'na bildirilmiştir" bilgisini...