03 / 05 / 2024

İzmir stadyum inşaatı

İzmir stadyum inşaatı

Alsancak ve Atatürk Stadyumlarının bakımda olması nedeniyle PTT 1. Lig'de mücadele eden İzmir takımlarının iç saha maçları için alternatif gösterilen Doğanlar Stadı'nda çimlendirme çalışması yapıldı.

Mosinjproekt, İzmir metrosunun inşaat ihalesine katıldı!

Moskova hükümetine ait olan 'Mosinjproekt' şirketi, İzmir metrosunun inşaat ihalesine katıldığını resmen duyurdu.

İzmirli firmalar inşaat sektörüne yatırıma hazır!

Uzun yıllardır İzmir'de inşaat sektöründe hizmet veren 55 temsilci bir araya gelerek Türkiye'de inşaat sektörünün gelişmesi için çalışmaya devam edeceklerini söylediler. Toplantıya katılan iş adamı Serdar Kolay, "Ülkemiz ekonomisi için taşın altına elimizi sokmaya hazırız" dedi. 

İzmir inşaat firmalarının gözdesi oldu!

İzmir Mimarlar Odası Başkanı Halil İbrahim Alpaslan, İzmir'de inşaat sektörünü değerlendirdi. Alpaslan, inşaat firmalarının gözdesi durumunda olan İzmir’in 10 yılda İstanbul gibi olacağını söyledi.

Crosthwaites ailesi Chelsea'nin stadyum inşaatını durdurdu!

Maliyeti 1 milyar Paund'u bulması beklenen Chelsea'nin yeni stadyum inşaatı durduruldu. 

İzmir'de inşaat sektörü büyümesini sürdürecek!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, İzmir'de inşaat sektörü hakkında açıklamalar yaptı. Necip Nasır, İzmir'de inşaat sektörü büyümesini sürdürecek diye konuştu. 

TOKİ Giresun 20 bin kişilik stadyum projesinin inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Giresun 20 bin kişilik stadyum projesi ve bin seyirci kapasiteli olimpik yüzme havuzu inşaatı ihalesi bugün saat 15:00'ta gerçekleşecek.

Manisa Turgutlu stadının inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Manisa Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu Koşukırı'nda yapımı süren stadyum inşaatı hakkında bilgi verdi. Turgut, stadyumun kaba inşaatının Eylül, Ekim aylarında tamamlanacağını belirtti.

Çimento fiyatları 10 inşaat firmasına soruşturma kararı getirdi!

İzmir'de inşaat firmaları, müteahhitler ve hazır beton firmaları arasında uzun süre sorun olan çimento fiyatları tartışmalarının ardından Ocak ayında gelen cezaların ardından 10 firma için soruşturma kararı alındı.

TOKİ Malatya 25 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Malatya 25 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ikmal işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

İnşaat sektörü hareklenmeye başlayacak!

İzmir'deki inşaat sektörünün temsilcileri, 1 Kasım genel seçimlerinin piyasaya büyük canlılık getireceğini ifade etti. Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, ''Sektörün daha da hareketleneceğini düşünüyorum" dedi.

Necip Nasır: İnşaat sektörü hareketlenecek!

İzmir'deki inşaat sektörünün temsilcileri, 1 Kasım genel seçimlerinin piyasaya büyük canlılık getireceğini ifade etti. MÜFED Başkanı Necip Nasır ''Sektörün daha da hareketleneceğini düşünüyorum" dedi.

İzmir inşaat sektörünün temsilcileri seçim sonucunu değerlendirdi!

1 Kasım seçimlerinden tek parti iktidarının çıkmasıyla gözler, sonuçların ekonomik yansımalarına çevrildi. İzmir'de inşaat sektörünün temsilcileri, seçim sonuçlarını sıcağı sıcağına değerlendirdi..

Seçim sonuçları inşaat sektörünü canlandıracak!

İzmir'deki inşaat sektörünün temsilcileri, 1 Kasım genel seçimlerinin piyasaya büyük canlılık getireceğini ifade etti.

İzmir stadyum inşaatı Haberi

İzmir stadyum inşaatı

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bornova Belediyesi'nin işbirliğiyle yapımı süren, 6 bin 700 seyirci kapasiteli Doğanlar Stadı'nın yeni sezona yetişmesi için çalışmalar devam ediyor.


İzmir'deki stadyum sorununa çözüm getirmesi beklenen Doğanlar Stadı'nda zemin hazırlığının ardından çim tohumları ekildi. İlk tohumları Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile Altınordu Kulübü Başkanı Mehmet Seyit Özkan attı. 


Çimlerin bir ay sonra biçilecek hale geleceği, 3 ay sonunda maç yapmaya uygun olacağı bildirildi. Kapasitesi kademeli olarak 12 bin 500 kişiye çıkarılacak statta, profesyonel lig maçlarının oynanması için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile görüşmelerin sürdüğü kaydedildi.



"Şampiyonluk görmek istiyoruz"



Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, stadyumu en kısa zamandan yeni sezona yetiştirmek istediklerini belirterek, "Attığımız bu tohumların en kısa zamanda yeşerdiğini görmek istiyoruz. Burada İzmir kulüplerimizin şampiyonluklarını yaşamak istiyoruz. Passolig sisteminin...