15 / 05 / 2024

izmir Taşçılariçi Katlı Otoparkı

izmir Taşçılariçi Katlı Otoparkı

Kemeraltı esnafı, içinde balık halinin bulunduğu Kemeraltı Taşçılariçi Katlı Otoparkı 'nın yıkılmasının üzerinden iki yıl geçmesine rağmen Büyükşehir 'in hala bir çalışma yapmamasına tepki gösteriyor

Migros’ta seçili ürünlerde indirim kampanyası! Migros'ta 5 litre ayçiçek yağı, 5 kilo un ve çayda indirim var...

Migros'ta seçili onlarca üründe indirim fırsatları sunuluyor. Buna göre, Migros'ta 2 Mayıs 2024'e kadar belirli ürünlerde indirimler sizleri bekliyor. Migros'ta ayçiçek yağından una, yoğurttan çaya kadar pek çok farklı üründe indirim var.

Migros'ta ayçiçek yağı fiyatları dip yaptı! Bu indirim sadece 2 gün geçerli!

Perakende devi Migros'ta ayçiçek yağı fiyatları resmen dip yaptı. Sadece 2 gün geçerli olarak bu indirimle Torku Altınekin 5 litre ayçiçek yağı fiyatı 219,90 TL'den 179,90 TL'ye indi.

Taş Yapı'dan Şişli'ye 72 katlı gökdelen!

Taş Yapı Şişli'deki yeni gökdelen projesi için start verdi. 72 katlı rezidans ve alışveriş merkezi için alan boşaltma çalışması başlatıldı.

İzmir Çiğli'deki o araziye tam 101 milyonluk teklif! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre  özelleştirme kapsam ve programında bulunan ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı, Çiğli ilçesi Balatçık Mahallesi'ndeki taşınmaz için tam 101 milyon TL'lik teklif geldi.

Taşerona kadro: 90 bin kişiden kaçı kadrolu olacak? TYP, 4D işçileri için detaylar

Son dakika haberlerine göre, Kabine Toplantısı'nda taşeron işçilere kadro verilmesi konusu ele alındı. Bu haber 90 binlik taşeron işçilerini çok yakından ilgilendiriyor. İşte taşeron işçilerini ilgilendiren kabine toplantısı sonrası ele alınan kadro ile ilgili detaylar...

Kahramanmaraş'ta esnaf için inşa edilen geçici iş yerlerinin yüzde 92'si teslim edildi!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde iş yerleri yıkılan ya da ağır hasar gören esnaflar için toplamda 64 noktada planlanan 4 bin 55 geçici iş yerinden 3 bin 573'ü hak sahiplerine verildi.

90 bin taşerona kadro düzenlemesinde son durum ne? Taşeron işçilerine ne zaman kadro verilecek?

Taşeron kadro konusunda son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından merak ediliyor.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar Kurulu toplantısından sonra memur ve emeklilere müjde vereceğini açıklarken gözler taşeron kadrosuna çevrildi. Peki Taşeron işçilerine ne zaman kadro verilecek? 

100 bin taşeron işçiye kadro geliyor mu? Taşeronlara torba yasa müjdesi! Son dakika! 

Meclis'ten geçen geçici işçi düzenlemesi sonrasında taşerona kadro düzenlemesinin de 2. torba yasada yer alacağı gündeme geldi. İşte konuya ilişkin son dakika gelişmeleri...

Migros'ta Komili ayçiçek yağı 159,90 TL’ye, tam yağlı beyaz peynir 117,50 TL’ye, takım çantası 80,90 TL’ye düştü!

En çok tercih edilen zincir marketlerden Migros, yeni haftaya yeni indirimleriyle girecek. Bu kapsamda, Migros’ta ayçiçek yağı 159,90 TL’ye, tam yağlı beyaz peynir 117,50 TL’ye, takım çantası 80,90 TL’ye düştü. İşte 21 Ağustos Pazartesi Migros fiyat listesi...

TOKİ'den müjde: Sinop'ta afetzedeler için 158 adet konut inşa edilecek!

Sinop'ta yaşanan sel felaketinden etkilenen afetzedeler için Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 158 konut daha inşa edilecek.

Kadro bekleyen taşeron işçilere müjde! Taşerona kadroda detaylar tek tek belli oldu!

Memur ve emekli zammının belirlenmesinin ardından gözler şimdi de taşeron işçiye kadro düzenlemesine çevrildi. Bu doğrultuda, taşeron işçiye kadroda detaylar tek tek belli oldu.

2023 Belediye taşeron işçilerine kadro ne zaman gelecek? Taşeron işçilere kadro verilecek mi? 

Kamu kurum ve kuruluşlarındaki 900 bin taşerona kadro verilmesinden sonra, yaklaşık 100 bin taşeron işçi kadro müjdesi bekliyor. Peki, Taşeron işçilere kadro verilecek mi? İşte detaylar...

90 bin taşeron işçi ne zaman kadrolu olacak? Bakan Bilgin resmen açıkladı! Taşerona kadroda son durum!

3600 ek gösterge, EYT ve geçici işçiye kadro sonrası gözler taşerona kadro düzenlemesi için yapılacak düzenlemelere çevrildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, taşerona kadro düzenlemesi kapsamında son noktayı koydu.

izmir Taşçılariçi Katlı Otoparkı Haberi

izmir Taşçılariçi Katlı Otoparkı


Bölgenin çekim merkezi haline gelmesi planlanan alanın çöplük yuvasına döndüğünü, tinerci ve şarapçıların meskeni haline geldiğini belirten esnaf, "Büyükşehir buraya sahip çıksın" diyor.


İzmir'de Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen ve Üçyol-Üçkuyular Metro Hattı gibi yapımı yılan hikayesine dönen yatırımlara bir yenisi eklendi. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemeraltı'nda 866-871-874-876 sokakları arasında kalan balık halinin bulunduğu 4 katlı Taşçılariçi Katlı Otoparkı'nın yıkımını Haziran 2012'de tamamlamasına rağmen bölgeyi cazibe haline getirecek, "Balıkçılar Meydanı" isimli yeni projenin yapımı için bir çivi bile çakmadı. Bu durumdan olumsuz etkilenen çevre esnafı, "Burası turistlerin sürekli kullandığı bir sokak. Kente gelen tüm turistler önce Kızlarağası Hanı'na ardından Kemeraltı Çarşısı'na gidiyor. Bu yolu kullandıkları için kötü manzarayla karşılaşıyorlar. Bu ayıp bizi utandırıyor" dedi.


İçerisinde Balık Hali ve Taşçılariçi Otoparkı'nın bulunduğu yapının İzmir...