27 / 04 / 2024

İzmir Tire kentsel dönüşüm ihalesi

İzmir Tire kentsel dönüşüm ihalesi

İzmir Tire'de 28 pafta 1109 ada 56 parselde yer alan yapının restorasyonu açık ihale usulü ile İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

İzmir genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor. Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinin 4. Etap lansmanı yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, lansmanda kentsel dönüşümle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İzmir Bornova'da kentsel dönüşüm için kritik viraj!

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. İzmir Bornova Belediyesi Bornova alanını kapsayan bazı bölgelerde kentsel dönüşüm için harekete geçti.

Turkmall İzmir'de kentsel dönüşüme giriyor!

25 senedir ülke genelinde hayata geçirdiği çeşitli konut projeleri ile adından söz ettiren Turkmall İzmir'de kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. 

İzmirlilerden 400 bin TL'lik sıfır faizli kentsel dönüşüm kredisi talebi!

İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) Başkanı Haydar Özkan, İzmir'deki kentsel dönüşüm kredisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Özkan, 400 bin TL'lik sıfır faizli kentsel dönüşüm kredisi talep ettiklerini belirtti.

Necip Nasır'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

İzmir'deki kentsel dönüşüm çalışmaları için yoğun mesai harcayan AK Parti Milletvekili Necip Nasır, kentsel dönüşüm için herhangi bir kredi alınmadığını dile getirdi.

İzmirli müteahhitler kentsel dönüşüm için düğmeye bastı!

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırmak için bir araya gelen Müteahhitler Federasyonu (MÜFED), yeni bir şirket kurduklarını dile getirdi. 

İnşaat maliyetleri kentsel dönüşümü yavaşlatıyor mu?

İzmir'de kentsel dönüşümün yavaş bir şekilde ilerlediğini söyleyen İZTO Meclis Üyesi Levent Bendeş, en büyük nedenin inşaat maliyetindeki artış olduğunu dile getirdi. 

İzmir kentsel dönüşümde sınıfta kaldı!

İzmir için kaçınılmaz kentsel dönüşüm uygulamalarının bir an önce tamamlanması gerektiğini söyleyen İzmir İş Dünyası Derneği (İZİD) Başkanı Feyyaz Sungur, il İzmir'in kentsel dönüşümde sınıfta kaldığını dile getirdi.

İzmir'deki kentsel dönüşüm bir an önce yapılmalı!

Milliyet Gazetesi köşe yazarı Engin Uğur Ağır, bugünkü köşesinde İzmir'deki kentsel dönüşümü kaleme aldı.

İzmir'deki kentsel dönüşüm modeli nasıl işliyor?

İzmir'de geçtiğimiz yıl meydana gelen depremin ardından kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verildi. Peki İzmir'deki kentsel dönüşüm modeli nasıl işliyor? İşte İzmir'in kentsel dönüşümü...

İzmir'de ada bazında kentsel dönüşüm şart!

İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, İzmir'de kentsel dönüşümün şart olduğuna dikkat çekti. "Ben hep ada bazında kentsel dönüşümü savundum" diyen Yeşil, "Projelerde ticari kaygı olduğunda insanlar tercih etmiyor. Bu nedenle daireler boş kalıyor" açıklamasında bulundu.

İzmir’de kentsel dönüşüm seferberliği ilan edilmeli!

İzmir depreminden sonra tüketicilerin önceliğinin güvenli gayrimenkuller olduğunu dile getiren İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi Adnan Bozbay ‘İzmir’de kentsel dönüşüm konusunda seferberlik haline geçmeliyiz." dedi.

Murat Kurum: İzmir'de gerekli alanlarda kentsel dönüşüm çalışması yapılacak!

İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'de kentsel dönüşüm ihtiyacı olan bölgelerde gerekli çalışmaların yapılacağını açıkladı. 

İzmir Tire kentsel dönüşüm ihalesi Haberi

İzmir Tire kentsel dönüşüm ihalesi

İzmir Tire'de 28 pafta 1109 ada 56 parselde yer alan yapının restorasyonu yapılması işi İzmir Büyükşehir Belediyesi Restorasyon ve kentsel dönüşüm yapım ihaleleri şube müdürlüğü tarafından yapılacak. 



İhale Kayıt Numarası : 2017/212011

İşin Adı : Tire İlçesi, 28 Pafta 1109 Ada 56 Parselde Yer Alan Yapının

Restorasyonu Yapılması İşi

İhale Türü - Usulü : Yapım İşi - Açık İhale Usulü

1 - İdarenin

a) Adresi : İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Halkapınar Ek Hizmet Binası

Çınarlı Mh. 1560/1 Sk. No: 1 K:2 Konak / İZMİR

b) Telefon ve faks numarası : 2322931430 - 2322934069

c) Elektronik posta adresi : [email protected]

ç) İhale / Ön Yeterlik dokümanının

görülebileceği internet adresi:

2 - İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı : YAPIM İŞİ - 298 M2 BİNA RESTORASYONU

b) Yapılacağı Yer :...