17 / 05 / 2024

izmir ulaşım düzenlemesinde son durum ne

izmir ulaşım düzenlemesinde son durum ne

Büyükşehir meclis toplantısı öncesinde bir sunum gerçekleştiren ESHOT yetkilileri, lastik tekerlekli taşıtlardaki biniş oranının 3 puan düştüğünü, raylı sistemde ise aynı oranda artış sağlandığını bildirdi.

Turizm amaçlı konut kiralama düzenlemesinde mağduriyetlere çözüm konusu Meclis'te!

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, turizm amaçlı konut kiralama düzenlemesinde mağduriyetlere çözüm konusunu Meclis gündemine taşıdı. İşte detaylar...

Kentsel dönüşüme şimdi de ulaşım desteği müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı, evleri kentsel dönüşüme giren vatandaşlara belirli bir süre olacak şekilde ulaşım desteği vermeyi planlıyor. İşte söz konusu destek ile ilgili merak edilen detaylar...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt '18 bin 834 bağımsız birime ulaştık' dedi, bakın vatandaş ne yanıt verdi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı paylaşımda 18 bin 834 bağımsız birime ulaştıklarını söyledi. Söz konusu paylaşıma vatandaşlardan yanıt gecikmedi. İşte Ali Kurt'un o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

Murat Kurum: Ulaşım ve kentsel dönüşüm iki önemli başlığımız olacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum seçim çalışmalarına da başladı. Kurum yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm ve ulaşım iki önemli başlığımız olacak" diye konuştu.

Müteahhitler fiyat düzenlemesinde değişiklik talep ediyor!

Müteahhitler, torba teklifte yer alan, 1 Mart 2023'ten önce ihalesi yapılmış olan yapım işleri fiyat düzenlemesinde değişiklik talep ediyor.

Güngören Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesi 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Merkez Mahallesi, Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Atk Ulaşım Sistemleri İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atk Ulaşım Sistemleri İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Nizamettin Zorgül tarafından kuruldu.

New York'ta ulaşım ve konut alanlarında yeni düzenlemeler yapılacak!

New York Valisi Andrew Cuomo yaptığı açıklamada, salgın sonrası New York'ta sağlık başta olmak üzere, ulaşım, güvenlik, konut ve sosyal eşitlik gibi alanlarda yeni düzenlemeler yapacaklarını söyledi.

DT Deniz Taksisi Ulaşım Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DT Deniz Taksisi Ulaşım Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Güler Kol tarafından kuruldu.

Ulaşım ve altyapıda dünyayla rekabet edeceğiz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamada Cumhuriyetin 100. yılında ulaşım ve altyapı alanındaki hizmetlerle dünyayla rekabet eden müreffeh bir Türkiye'ye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Manisa Kula'nın ulaşım sorunu mecliste!

Manisa Kula'da yapılması talep edilen ulaşım düzenlemesi meclis gündemine taşındı. CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Tumtaş Trafik Ulaşım Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tumtaş Trafik Ulaşım Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Nefes tarafından kuruldu. 

izmir ulaşım düzenlemesinde son durum ne Haberi

izmir ulaşım düzenlemesinde son durum ne


Büyükşehir meclis toplantısı öncesinde bir sunum gerçekleştiren ESHOT yetkilileri, lastik tekerlekli taşıtlardaki biniş oranının 3 puan düştüğünü, raylı sistemde ise aynı oranda artış sağlandığını bildirdi. Sabah yoğun saatlerde otobüs başına düşen ortalama yolcu sayısı 53 kişiden 45 kişiye indi ve yolcuların daha rahat, konforlu seyahat etmeleri sağlandı. Daha önce günlük ortalama 25 bin 500 servis gerçekleştirilirken, yeni sistemde fazladan 4 bin servis daha yapıldı. 


İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz Haziran ayı sonunda uygulamaya koyduğu “Ulaşım Sisteminin Yeniden Tasarımı” projesinin ilk verilerini İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinde, meclis üyeleri ile paylaştı. İzmir’de kent içindeki trafik yoğunluğunu azaltmak, duraklarda bekleme süresini kısaltmak ve toplu ulaşımda alternatifleri artırmayı hedefleyen projenin ilk verileri konusunda mecliste bir sunum gerçekleştirildi. Buna göre, toplu ulaşım alışkanlıklarını...