15 / 05 / 2024

İzmir Vahap Özaltay Meydanı yol genişletme

İzmir Vahap Özaltay Meydanı yol genişletme

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, Vahap Özaltay Meydanı ile Alsancak Garı arasında yaptığı yol genişletme çalışması trafiğe nefes aldırdı.

Çeşme'de hem denize sıfır hem tarım alanındaki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında!

İzmir Çeşme Ovacık’taki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Biva Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Yılmaz’a ait şirket halk plajına da içine alacak biçimde yeni bir proje hazırladı.

Vahap Seçer'den akıllı şehir açıklaması!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Üniversitesi ev sahipliğinde ve Harita Bölümü koordinasyonuyla düzenlenen Intercontinental Geoinformation Days (IGD) adlı bilimsel toplantıya video konferans ile katılım gösterdi. 

Vahap Seçer: Metro Mersin’in gelişim projesi!

Mersin Akdeniz Çarşı Esnafları Derneği’nin düzenlediği kahvaltı etkinliğinde esnafla bir araya gelen Başkan Vahap Seçer, Akdeniz Çarşı esnafının taleplerini dinledi…

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

Biva Tower Aralık 2019'da teslim edilecek!

İzmir Bayraklı’daki Biva Tower, 2019’un Aralık ayında teslim edilecek. Biva Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Yılmaz, “10 ayda kaba inşaatı bitirmeyi hedefliyoruz. Binanın yapım hızını arttıran en önemli faktör binanın yapısal çelikten imal edilmesi” dedi.

Konak Tramvayı'nda ray döşeme çalışmaları başlıyor!

Çalışmalarını son sürat sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Tramvayı için Tarihi Havagazı Fabrikası ile Vahap Özaltay Meydanı arasında ray döşeme çalışmalarına başlayacak

Vahap Özkan'dan ev alana yaz tatili hediyesi!

İzmir Torbalı'da inşaat sektöründen faaliyet gösteren Vahap Özkan, 2 yıl önce kurduğu emlak ofisinden ev alan veya evini sattıran kişiye yaz tatili hediye ediyor.

İzmir Vahap Özaltay Meydanı'nda yol genişletme çalışmaları tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, Vahap Özaltay Meydanı ile Alsancak Garı arasında yaptığı yol genişletme çalışması trafiğe nefes aldırdı.

İzmir Vahap Özaltay Meydan yolu genişletildi!

İzmir Vahap Özaltay Meydanı ile Alsancak Garı arasındaki yol genişletildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışma ile Alsancak Gar duvarının 100 metrelik bölümü yıkılarak geriye alındı.

TAMPF Başkanı Vahap Küçük görevi Zafer Kurşun'a devretti!

110 milyar dolarlık modern perakendenin çatı kuruluşu Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu'nun ilk başkanı Vahap Küçük, bugün koltuğu Başkanvekili Zafer Kurşun'a devrediyor.

Bir gün AVM yaparsam Vahap Küçük'e danışacağım!

LC Waikiki'nin patronu Vahap Küçük'ün başarılarını öven Hüsnü Özyeğin, "Sayın Küçük, inşaatı tamamlanmış AVM'de hazır merdivenleri söktürmüş bir isim. Yarın öbür gün AVM yaparsam Vahap'a danışacağım" dedi.

İzmir Vahap Özaltay Meydanı yol genişletme Haberi

İzmir Vahap Özaltay Meydanı yol genişletme


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, Vahap Özaltay Meydanı ile Alsancak Garı arasında yaptığı yol genişletme çalışması trafiğe nefes aldırdı. Yolun tek şeride  düşen bölümü 2,5 metre genişletilerek iki şeride çıkarılınca bölgedeki trafik akışı önemli ölçüde rahatladı. 


Yol, bulvar ve raylı sistem yatırımlarıyla kent içi ulaşımı rahatlatmayı hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, trafik açısından en sıkıntılı bölgelerden biri olan Alsancak'ta yaşanan tıkanıklığı da tek dokunuşta çözdü. Atatürk Caddesi’nde Alsancak Garı ile Vahap Özaltay Meydanı arasındaki bölümde yapılan yol genişletme çalışması bölgede yaşanan tıkanıklığın giderilmesini sağladı. TCDD’ye ait duvarın geri çekilmesiyle, yol genişletilerek tek şeritten iki şeride çıkarıldı. 


Neler yapıldı?


İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışma ile Alsancak Gar duvarının 100 metrelik  bölümü yıkılarak geriye alındı. Konak’tan Alsancak’a gidiş yönünde çift şeritten duvar nedeniyle tek şeride düşen kısımda...