09 / 05 / 2024

izmirnecip nasır kentsel dönüşüm

izmirnecip nasır kentsel dönüşüm

İzmir'deki sağlıklı yapı stoğunun yüzde 15-20 seviyelerinde olduğunu belirten Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, deprem bölgesi olan İzmir'de kentsel dönüşümün önemini gündeme getirdi.

Bahaş Holding CEO’su Abdüssammet Bahadır: Kentsel dönüşüm ülkemizin birinci önceliğidir!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Abdüssamet Bahadır'ın o açıklamaları...

Yarısı Bizden kampanyası başvurusu nasıl yapılır? Kentsel dönüşümde yarısı bizden kampanyası başvuru ekranı 2023! 

“Yarısı Bizden” kentsel dönüşüm kampanyası için başvurular dün başladı. Peki Yarısı Bizden kampanyası başvurusu nasıl yapılır?

Kentsel Dönüşüm Kredisi 2023! Kentsel dönüşüm kredisi nasıl alınır? Kentsel dönüşüm kredisi ne kadar?

Kentsel dönüşüm kredisi ayrıntıları merakla araştırılıyor. İşte Kentsel dönüşüm kredisine dair detaylar!

Nasır Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nasır Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Nasır tarafından kuruldu.

Alı Nasırı İnşaat Turizm Nakil Vasıtaları Endüstriyel Ürünler İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Alı Nasırı İnşaat Turizm Nakil Vasıtaları Endüstriyel Ürünler İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. Ataşehir'de Alı Nasırı tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm kapsamında binalar nasıl yıkılmalı?

İzmir'de yaşanan depremin ardından yıkılan binalar ve kentsel dönüşüm uygulamalarıyla tekrar gündem olan asbest riski nasıl ortadan kaldırılır? Kentsel dönüşüm kapsamında binaların yıkımı nasıl yapılmalı? İşte ayrıntılar...

Necip Nasır'dan Kiraz Devlet Hastanesi açıklaması!

AK Parti İzmir Milletvekili, Necip Nasır, İzmir'de inşa edilen Kiraz Devlet Hastanesi için yapılan imar itirazlarına tepki gösterdi. 

Hürana Güngör: Kentsel dönüşüm, konut ve kira krizini çözer!

Kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan İYİ Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hürana Güngör “Kentsel dönüşüm, konut ve kira krizini de çözer” dedi.

Kentsel dönüşüm için yeni finansman çağrısı!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir'de hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için yeni finansman yaratılması gerektiğini dile getirdi.

Necip Nasır'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

İzmir'deki kentsel dönüşüm çalışmaları için yoğun mesai harcayan AK Parti Milletvekili Necip Nasır, kentsel dönüşüm için herhangi bir kredi alınmadığını dile getirdi.

Necip Nasır'dan İzmir deprem konutları açıklaması!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, çalışmaların hızla devam ettiğini dile getirdi.

Kentsel dönüşüm için başvurular nasıl yapılıyor? 

Yaşanan depremler sonrasında riskli yapılarda yaşayan vatandaşlar, binalarının kentsel dönüşüme girmesi için ne yapması gerektiği sorusunu araştırıyor. Peki, kentsel dönüşümde başvurular nasıl yapılır? Kentsel dönüşüm için gerekli evraklar neler?  İşte detaylar...

19 yıldır kentsel dönüşüm bekliyorlar!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde 19 yıl kentsel dönüşüm kapsamında evleri yıkılan aileler yeni evlerine kavuşacakları günü bekliyor. 

izmirnecip nasır kentsel dönüşüm Haberi

izmirnecip nasır kentsel dönüşüm

İzmir'deki sağlıklı yapı stoğunun yüzde 15-20 seviyelerinde olduğunu belirten Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, deprem bölgesi olan İzmir'de kentsel dönüşümün önemini gündeme getirdi. İzmir Kordon Rotary Kulübü'nün toplantısına konuşmacı olarak katılan Nasır, "Dönüşüm, nüfus yoğun bölgelerde başlamalı. Bir devrim niteliği taşıyan 6306 sayılı Kentsel Dönüşüm Yasası ile birlikte yerel yönetimlere büyük iş düşüyor. Bölgesini en iyi tanıyan ve halkın ihtiyaçlarını bilen ilçe belediyeler, gerekli planlamaları ivedilikle yapmalı. İzmir, birinci derece deprem bölgesi. Kentin yüzde 85'i dönüşüme muhtaç. Yarın bir gün deprem olduğu zaman yaşanacak can ve mal kayıplarının vebalini kimse taşıyamaz" diye konuştu.


Yeni...