20 / 05 / 2024

İzmit beton kaplama

İzmit beton kaplama

İzmit Belediyesi Kocaeli Üniversitesi’nde bulunan tıbbi atık alanını betonla kapladı. 144 metrekarelik alan için 17 metreküp hazır beton kullanılanıldı.

Sivas Mevlana Tüneli'nde sona gelindi!

Sivas Belediyesi tarafından yapılan Mevlana Tüneli'nde sona gelindi. Yaz alarında açılması planlanan tünelde üst beton kaplama işlemine başlanıldı...

Ilısu Barajı, bölgenin can suyu olacak!

Mardin ve Şırnak'ta bulunan, "dünyanın en uzun krete ve en büyük ön yüzü beton kaplama alanı"na sahip Ilısu Barajı, Türkiye'nin yüzde 5'lik elektrik ihtiyacını karşılayacak.

Oyak Beton İzmit Tesisi işletmecisi belli oldu!

Kocaeli'nin önde gelen şirketlerinden biri olan Güleryüz A.Ş. OYAK Beton’un İzmit Tesisi işletmeciliğini üstlendi. 7 milyon TL yatırım yapan Güleryüz A.Ş, gerçekleştirdiği yatırımı basın açıklamasıyla duyurdu

Manisa Gördes Barajı'na beton atılacak!

Manisa ve İzmir için büyük önem taşıyan Gördes Barajı'ndan yer altına su sızmasını önlemek amacıyla membran (su geçirmez malzeme) ve beton kaplama yapılacak

Gördes Barajı'na beton kaplama yapılacak!

Manisa ve İzmir için büyük önem taşıyan Gördes Barajı'ndan yer altına su sızmasını önlemek amacıyla membran (su geçirmez malzeme) ve beton kaplama yapılacak.

Çamlık Tüneli'nde çalışmalar başladı!

3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Projesi'ndeki 2 tünelden biri olan T3 Çamlık Tüneli'nde beton kaplama işlemlerine geçildi.

Konak Tünelleri Mayıs'ta açılacak!

AK Parti İzmir milletvekili Denizli: " Kalıcı beton kaplama ve asfalt çalışmalarında sona geliniyor, mayıs ayında Konak Tünelleri'nden araç geçişi başlayacak " dedi.

İzmit ve Derince köyleri arasına beton yol yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarına devam ediyor. İzmit ile Derince arasında grup köy yolu yapan Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri 17 kilometrelik güzergahta beton yol uygulaması yapıyor.

İzmit ve Derince köyleri arasına beton yol yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarına devam ediyor. İzmit ile Derince arasında grup köy yolu yapan Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri 17 kilometrelik güzergahta beton yol uygulaması yapıyor.

Seramiksan Betostone ile loft stilin beton dokusunu mekanlara taşıyor!

Seramiksan, digital baskı teknolojisiyle dokuları yüzeylere yansıtarak gerçeklik hissini güçlendiriyor. Bu anlayışla kaplama sektöründe son trendlerden olan brüt beton görüntüsü de Betostone ile mekanlara kusursuz bir şekilde taşınıyor.

Kahramanmaraş'ta Beton Santrali Projesi için toplantı düzenlenecek!

Nur- En Enerji Üretim San. Tic. Ltd. Şti. tarafından Kahramanmaraş İli, Nurhak İlçesi Umutlu Köyü mevkiinde Umutlu Barajı, HES, Malzeme Ocakları, Kırma Eleme Yıkama Tesisi ve Beton Santrali Projesi yapılması planlanıyor.

Üsküdar-Sancaktepe Metrosu'ndaki tünel kazılarında sona yaklaşıldı!

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe Metrosu ’nun tünel kazılarında sona yaklaşılırken, istasyonların peron tünellerinin beton kaplama işi başladı. Metro hattı, Taşdelen ve Sultanbeyli üzerinden Sabiha Gökçen Havaalanı’na kadar uzatılacak.

Üsküdar-Sancaktepe Metrosu’nda peronlar ortaya çıkıyor!

Anadolu Yakası’nın ikinci metro hattı olan Üsküdar-Sancaktepe Metrosu’nun tünel kazılarında sona yaklaşılırken, istasyonların peron tünellerinin beton kaplama çalışmaları başladı. Çalışmalar 1800 kişilik bir ekiple 24 saat esaslı sürüyor..

İzmit beton kaplama Haberi

İzmit beton kaplama

İzmit Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ndeki tıbbi atık alanını betonla kapladı. İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri,"Ekiplerimizce tıbbi atıkların atıldığı 144 metrekarelik alan 17 metreküp hazır beton kullanılarak betonla kaplandı”...