28 / 04 / 2024

İznik Gölü sahili

İznik Gölü sahili

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yaptığı açıklamada kentin tüm sahillerinde çalışmalarının sürdüğünü belirterek, İznik Gölü sahilinin de Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle yeniden düzenleneceğini dile getirdi...

İznik Gölü sahili yeniden düzenlenecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentin tüm sahillerinde çalışmalarının sürdüğünü belirterek, İznik Gölü sahilinin de yeniden düzenleneceğinin müjdesini verdi.

İznik Gölü sahili yenileniyor!

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan geçtiğimiz akşam Olay TV 'ye konuk oldu. Burada müjdeleri ardı ardına sıralayan Çağlayan, Orhangazililere turizm sözü verdi.

İznik Gölü kenarındaki Zeytinyağı Fabrikası mevzuata aykırı inşa edildi iddiası!

Mahkeme, Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Murat Evke’nin kızına ait olan İznik Gölü’ne 500 metre uzaklıkta yapılan Zeytinyağı Fabrikası’nın ÇED yönetmeliğine aykırı olduğunu belirtti. 

İznik Gölü’ndeki imar planı değişikliğine mahkemeden dur kararı!

Bursa 2'nci İdare Mahkemesi, Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde 25 Şubat 2020 tarihinde kabul edilen İznik Gölü Nazım İmar Planı’nın yürütmesinin durdurulması kararını verdi.

İznik Gölü kenarındaki fabrikaya inşaatı bittikten sonra ÇED raporu verildi iddiası!

Orhangazi'de zeytinyağı fabrikasının ÇED süreci, inşaatı tamamlandıktan sonra başladı. Avukat Erol Çiçek, tesisin inşaatının ÇED yönetmeliğine, Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu’na ve 1/25 000 Ölçekli İznik Gölü Nazım İmar Planı'na aykırı olduğunu belirtti. 

İznik Gölü sahilinde inşa edilen kaçak yapı yıkıldı! 

Orhangazi’de İznik Gölü sahilinde inşa edildiği tespit edilen kaçak yapı Bursa İl Çevre Müdürlüğü kararı ile yıkıldı. 

İznik Gölü çevresindeki betonlaşma meclis gündeminde!

İznik Gölü çevresindeki betonlaşma meclis gündemine taşındı. CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İznik Gölü etrafının betonlaşma sorunu mecliste konu oldu!

İznik Gölü etrafının betonlaşması sorunu meclis gündemine taşındı. CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bartın Güzelcehisar Sahili'nin imar planı onaylandı!

Bartın Güzelcehisar Sahili'nin koruma amaçlı imar planının Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca onaylandı. Güzelcehisar Lav sütünları turizme kazandırılacak.

İznik Gölü çevresindeki doldurma faaliyetleri TBMM'de!

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, İznik Gölü çevresinde belediyelerce yürütülen doldurma faaliyetine ilişkin soru önergesi hazırladı..

İznik Gölü'nün etrafında yapılaşma olduğu iddiası mecliste!

Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, İznik Gölü'nün etrafında yapılaşma olduğu iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Kayışoğlu sorularını İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya iletti.

Van Gölü'nün Ayanis Sahili'ne 200 metrelik plaj!

Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe Doğal güzellikleri, koyları ve temiz suyuyla dikkati çeken Van Gölü'nün Ayanis Sahili'ne 200 metrelik plaj yapılacağını söyledi.

İznik Gölü çevresindeki dolgu çalışması için soru önergesi hazırlandı!

Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, İznik Gölü çevresinde yapılan dolgu çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Kayışoğlu sorularını Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na sordu..

İznik Gölü'ne yapılan mesire alanına tepki!

Yaban hayvanların üreme ve konaklama yeri olan İznik Gölü'ndeki sazlıklar doldurularak, mesire yeri yapılıyor. CHP'li milletvekilleri duruma tepki gösteriyor.

İznik Gölü imar planı askıda!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Meclisince onaylanan İznik Gölü Havzası 1/25.000'lik Ölçekli İznik Gölü Nazım İmar planlarını askıya çıkardı. Planlarla ilgili Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası bir dizi çalışmalarda bulundu.

İznik Gölü sahili Haberi

İznik Gölü sahili


Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla sürdürdüğü çalışmalar ilçelerde de yüzleri güldürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İznik Gölü sahilindeki incelemesinde, bölgede yapılacak düzenleme çalışmalarını anlattı.

İznik Gölü sahil düzenleme çalışmalarının Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağını kaydeden Başkan Altepe, “İznik’te yıllardır beklenen çalışmalar Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla yapılıyor. Hazırlıklar tamamlandı, Kültür ve Tabiat Varlıkları Kurulu’nun gerekli onaylarından da geçti. Şu anda ihaleye çıkıyor. İhalenin ardından artık burada yaz sonunda faaliyet başlayacak. İznik sahilinde DSİ Darka tesislerinden, Karayolları tesislerine kadar yaklaşık 3.8 kilometrelik alan komple düzenlenecek” dedi.

Yaya ve bisiklet yolları, yeşil alan, sahil ve plaj düzenlemeleriyle sahilin boydan boya değişeceğini ifade eden Başkan Altepe, “Sadece 115 kilometrelik deniz sahillerinde değil göllerin sahillerinde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türkiye’nin en büyük 5....