06 / 05 / 2024

izsu menderes şebekesi

izsu menderes şebekesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Menderes ilçe merkezinde yer alan mahallelerin içme suyu şebekesini yenileme hazırlanıyor. 40 yıllık eski ve kaçaklara neden olan borular, 190 kilometrelik basınca dayanıklı borularla yenilenecek

İZSU’dan Menderes’e 5,5 milyonluk yeni şebeke!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 5.5 milyon liralık yatırımla Menderes’in Çamönü, Çakaltepe, Karakuyu, Kısıkköy, Çileme ve Efemçukuru mahallelerinde içme suyu alt yapı yatırımlarına başlıyor.

İzsu'dan 11 yılda 3 bin 260 kilometre içme suyu şebekesi!

İZSU, son 11 yıla 11 büyük arıtma, 3 bin 260 kilometre yeni içme suyu şebekesi, 796 kilometre yeni kanalizasyon şebekesi, 283 kilometre yağmur suyu hattı ve 201 kilometre dere ıslahı sığdırdı.

İZSU 10 yılda 10 ilçenin altyapı sorununu çözdü!

Yatırımların çoğu, çevre sorunlarıyla boğuşan ve Büyükşehir sınırlarına 2004 yılından sonra dahil edilen Kemalpaşa, Bayındır, Torbalı, Seferihisar, Menderes, Selçuk, Urla, Menemen, Foça ve Aliağa ilçelerinde gerçekleştirildi.

Menderes Türel'den Antalyaspor'a tesis müjdesi!

Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel, yıllardır tesisleşme problemi yaşayan Antalyaspor'a yer tahsisi konusunda kendi belediye başkanlığı döneminde başlattığı çalışmaların bazı kişilerin engellemesi nedeniyle sonuca ulaştırılmadıklarını aktardı.

İZSU 2015'te ne kadarlık yatırım yapacak?

IZSU Genel Müdürlüğü, 2015 bütçesinden de yatırımlar için 593 milyon lira kaynak ayırdı. Bu yıl planlanan yatırımlar arasında Tire, Yeni Foça ve Türkelli atıksu arıtma tesisleri ile yeni ilçeler için 350 iş makinesi alımı dikkat çekiyor.

Menderes'te turizm gelişecek!

63 yıllık tarihinde ilk kez fuarlara katılacak Menderes Belediyesi, ilçenin tanıtımı ve ilçe turizminin gelişmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Ocak ayı sonunda iki turizm fuarında yer alacak Menderes Belediyesi hazırlıklarına hız verdi.

Menderes Belediyesi'nden Tek Tuşla Menderes projesi!

Menderes Belediyesi ve İZKA arasında protokol imzalandı. İZKA'nın 750 bin lira hibe verdiği proje, Menderes ile ilgili tüm bilgilere ve belediyenin hizmet detaylarına akıllı telefonlardan ve bilgisayarlardan tek tuşla girme imkanı sağlayak

Menderes'te 4,3 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, merkez üssü Menderes ilçesi olan saat 06.32'de 4,3 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Sarsıntı 7,23 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Büyük Menderes Nehri'ndeki su taşkını giderildi!

Büyük Menderes Nehri'ndeki su taşkını giderildi. Aydın'da günlerdir etkili olan sağanak nedeniyle Büyük Menderes Nehri'nde oluşan taşkın DSİ 21. Bölge Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu giderildi

Gümüldür'ün içme suyu şebekesi yenileniyor!

İZSU; 2015 yılında Gümüldür'de imalat çalışmalarını başlatacak. boru çapları yetersiz olduğu için yüksek yerlerin su alamadığı, asbest ve pvc boruların sık sık arıza yaptığı mahallenin içme suyu şebekesi baştan sona yenilenecek

TAV Airport Hotel İzmir Adnan Menderes Havalimanı' nda açıldı!

Türkiye'nin ilk ve en büyük havalimanı oteli olarak 2004 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı' nda hizmet vermeye başlayan TAV Airport Hotel, ikinci otelini ocak ayında İzmir Adnan Menderes Havalimanı' nda açacak.

Menderes Türel Kemer’deki yıkımlar hakkında açıklamalarda bulundu!

AK Parti Kemer İlçe Kongresi’nde konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kendi dönemlerinde yeniden yapılmaya başlanan kavşaklara astıkları afişler sayesinde, Karayolları’na teşekkür etmeyi hatırladığını söyledi.

Menderes Nehri'nin suyu kanser mi yapıyor?

Aydın Tabip Odası Başkanı Metin Aydın, Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesi yakınlarından doğup Aydın'ın Söke ilçesinden Ege Denizi'ne akan Büyük Menderes Nehri'nin ölüm nehri haline geldiğini söyledi.

izsu menderes şebekesi Haberi

izsu menderes şebekesi

Çevre yerleşimlerin en büyük ihtiyaçlarından biri olan sağlıklı içme suyu alt yapısı, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımları ile çözülüyor. 2004-2012 yılları arasında 2140 kilometre şebeke döşeyen İZSU Genel Müdürlüğü, en ücra köylere bile giderek eski boruları basınca dayanıklı ve kaliteli borularla yeniliyor; vatandaşların hem kesintisiz hem de sağlıklı su almasını sağlıyor. 


İZSU Genel Müdürlüğü, yatırım programına son olarak Menderes ilçesinin merkez mahallelerini aldı. Menderes merkezde yer alan Altıntepe, Barbaros, Cüneytbey, Dereköy, Gazipaşa, Gölcükler, Kasımpaşa, Kemalpaşa ve Mithatpaşa mahallelerinin 40 yıllık şebekelerini yenilemeye hazırlanan İZSU, proje ihalesine çıktı. 10 aylık proje süresinin ardından 2014 yılında imalat çalışmalarına başlanacağı bildirildi. Yatırım kapsamında 160 kilometre şebeke ve 30 kilometre iletim hattı olmak üzere 190 kilometre uzunluğunda içme suyu şebekesi döşenecek. 40 yıllık eski ve...