12 / 05 / 2024

Jack Dorsey kripto para

Jack Dorsey kripto para

Jack Dorsey, kripto paralara olan tutkunluğuyla dikkat çekiyor. Dorsey, Twitter'daki işinden sonra odaklanacağı kripto para kariyeriyle son derece "marjinal" bir milyarder olarak ismini duyuruyor. 

Bitcoin ödeme aracı olacak mı? Kriptoların devi enflasyonu etkiler mi? Resmen açıklandı!

Twitter kurucusu Jack Dorsey liderliğindeki dijital ödeme hizmetleri şirketi Block tarafından gerçekleştirilen yeni bir araştırma, kişilerin Bitcoin kullanım tercihlerine ilişkin dikkat çeken sonuçları ortaya çıkardı. İşte o sonuçlar...

Jack Dorsey'in kripto para tutkusu durmuyor!

Jack Dorsey, kripto paralara olan tutkunluğuyla dikkat çekiyor. Dorsey, Twitter'daki işinden sonra odaklanacağı kripto para kariyeriyle son derece "marjinal" bir milyarder olarak ismini duyuruyor. 

Twitter CEO’sundan Bitcoin kararı!

Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey, Bitcoin odaklı bir işe atılma kararı aldı.

Elon Musk ve Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey, Bitcoin için buluşacak!

Elon Musk ve Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey, Bitcoin için buluşacak. 21 Temmuz tarihinde düzenlenecek olan etkinlik merak konusu oldu. Elon Musk ve Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey, Twitter'dan açıklamalarda bulundu.

Kripto paralarda son durum ne? 

Kripto para borsası son günlerde durgun seyrini korurken Binance Coin yüzde 13 değer kazandı.

Kripto paraların geleceği ne olacak?

Ekonomistler kripto para piyasalarına ilişkin ne düşünüyor? Kripto paraların geleceği ne olacak? Kripto paralar değerlenecek mi? Tüm bu sorular yatırımcılar tarafından merak ediliyor. İşte bu soruların yanıtları...

Kripto paralara yönelik ilginç tespit!

Merkez Bankası tarafından düzenlenen 'Kripto Varlık Raporu’na göre; ‘tek yönlü akışa sahip para’ ve ‘iki yönlü akışa sahip para’ şeklinde üç tür para düzeneği bulunduğu belirlendi.

Diyarbakır'da kripto para çetesi çökertildi!

Son zamanlarda ülke gündeminin ilk sıralarında yer alan kripto para dolandırıcılığında Diyarbakır öne çıkan şehirler arasında yer aldı. Hafta sonu kentte yapılan operasyonda vurgun yapan çete çökertildi. 

Merkez Bankası'ndan şaşırtan kripto para tespiti! 

Merkez Bankası, son dönemlerin sık sık gündeme gelen konuları arasında yer alan kripto paralarla ilgili şaşırtan tespitler yaptı.

JPMorgan CEO’su Jamie Dimon'dan kripto para uyarısı!

JPMorgan CEO’su Jamie Dimon, kripto paralara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Dimon, piyasa değeriyle beraber en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’e, herhangi bir varlık tarafından destek olunmadığını vurguladı.

Kripto paralar için sermaye şartı gelecek!

Kripto paralara yönelik yasal düzenleme yolda. Yapılan çalışmalara göre; kripto para borsaların varlık çeşitlerine tanımlama gelecek. 

İzmir'de kripto parayla dolandırıcılık iddiasıyla 3 kişi yakalandı!

Egenin incisi İzmir'de son zamanların gündem konuları arasında yer alan kripto parayla dolandırıcılık yaptığı iddia edilen 3 şüpheliden 1 tanesi tutuklandı.

Merkez Bankası'nın kripto para raporu ortaya çıktı!

Kripto para borsası için rapor hazırlayan Merkez Bankası, kripto varlıklarının avantajları, dezavantajlarını anlatırken uyarılarda bulundu. 

Jack Dorsey kripto para Haberi

Jack Dorsey kripto para

Jack Dorsey kurucularından olduğu Twitter’ın CEO’luğundan istifa edince yeniden gündeme oturdu. Milliyet Gazetesi'nden Pelin Aykın'ın haberine göre; o aslında diğerleri gibi olmayan bir iş adamı,  Dorsey, diğer milyarderlerle benzer değil. “Özgürlükçü bir hippi” şeklinde anılmakta. Günde bir öğün yemek yiyor Dorsey, hafta sonları oruç tutuyor. Meditasyon için kayıplara karşıyor. Ne var ki bütün bunlara karşın damarlarında dolaşan “kapitalist” sebebiyle kripto paraların peşinden gidiyor. 

Sosyal medya devi Twitter'ın kurucusu Jack Dorsey, geçtiğimiz hafta CEO'luk görevinden ayrılarak yerini, şirkette mühendis olarak çalışmaya başlayan ve sonrasında gittikçe yükselen Parag Agrawal'a bırakacağını açıkladı. Dorsey, ilginç yaşam tarzı, sosyal medyada düşünce özgürlüğü konusundaki tavrı ve son olarak Twitter'daki işinden sonra odaklanacağı kripto para kariyeriyle son derece "marjinal" bir milyarder olarak ismini duyuruyor. 

Twitter 2013 Kasım'da halka...