01 / 05 / 2024

Japonya volkan patlaması

Japonya volkan patlaması

Japon yetkililer ve uzmanlar, adacığın Ogasawara ( Bonin ) takım adalarında yer alan Nishinoshima açıklarına göre Japonya' da volkanik patlama yeni bir ada açığa çıkardı...

İşte Panasonic'in Japonya'da kuracağı akıllı şehir!

Dünya devi PANASONIC, Nomura Real Estate Development Co. Ltd. iş birliği ile Japonya'da geleceğin şehrini inşa etmek üzere harekete geçti. İşte o akıllı şehir..

Grill Polonez Restaurant'ı Mimar Görkem Volkan tasarladı!

Mimar Görkem Volkan öncülüğünde MDArch tarafından Ataşehir’de tasarlanan Grill Polonez Restaurant, iç mekandaki renk seçimleri, hareketli dokusu ve yabancılık hissinden uzak, sıcak atmosferiyle samimi ve natürel bir tasarım anlayışı sergiliyor.

Panasonıc Japonya’da geleceğin şehrini inşa edecek!

Dünya devi PANASONIC, Nomura Real Estate Development Co. Ltd. iş birliği ile Japonya’da geleceğin şehrini inşa etmek üzere harekete geçti.

Monoray projesine Japonya'dan ilgi!

Başkan Gökçek’in hayalleri arasında yer alan ve Türkiye’de ilk kez uygulanacak Monoray projesine başta Japonya olmak üzere pek çok yabancı ülkeden talep geldi. Uluslararası finans kuruluşları ise proje için kredi desteği verebileceklerini Büyükşehir’e iletti

Volkan Demirel Bodrum'dan villa aldı!

Milli Takım’da kendisine yer bulamayınca soluğu ailesiyle birlikte ünlü tatil beldesinde alan Fenerbahçeli futbolcu Volkan Demirel, lüks bir villa satın alıp bahçesine takımının bayrağını astırdı.

Volkan Konak, Kasaba Evleri'nden 5 milyon TL'ye villa aldı!

Türkücü Volkan Konak konserlerden kazandığı parayı gayrimenkule yatırdı. İstanbul Ömerli'deki Kasaba Evleri'nden 5 milyon liraya 3 katlı villa aldı.

Çin ve Japonya arasındaki adalar sorunu büyüyor!

Çin ve Japonya arasında tarihsel bir siyasi çatışmaya dönen Çin'de "Diaoyütay" Japonya'da "Senkaku" olarak adlandırılan adacıklar, 1895'e kadar o dönemin Çin yönetimine bağlı Tayvan'ın bünyesinde bulunuyordu.

Japonya 2018'de 7 hızlı tren üretecek!

Japonya'nın hızlı tren konusundaki başarısını biliyoruz. Manyetik kaldırma teknolojisiyle üretilen süper hızlı trenler saatte 600 km hızı görebiliyor. Bu hızda hareket eden bir treni net bir şekilde görebilmek de oldukça güç.

Volkan Zemin İnşaat Taahhüt Mühendislik Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Zemin İnşaat Taahhüt Mühendislik Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 60 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Volkan tarafından 21 Mart 2016 tarihinde kuruldu.

TOKİ konutlarında balon patlaması değil, talep patlaması var!

"TOKİ konutlarında balon değil talep patlaması var" diyen Başkan Turan, 2016'da yaklaşık 12 milyar liralık yatırım öngördüklerini kaydederek, TOKİ'nin bu yıl 60 bin konut üretimiyle rekor kıracağını söyledi.

Japonya Okinoşima Adası için UNESCO'ya başvuru yapıldı!

Japonya, üzerindeki tapınaklar nedeniyle sadece erkeklerin ayak basmasına izin verilen Okinoşima Adası'nın 2017'de UNESCO Dünya Kültür Mirasları listesine girebilmesi için başvuruda bulundu.

Daikin'e Japonya Çevre Bakanlığı'ndan ödül!

İklimlendirme sektörünün lokomotif şirketi Daikin, küresel ısınmaya karşı geliştirdiği çevreci çözüm ve uygulamaları ile de sektörüne öncülük ediyor. Daikin, çalışmaları ile Japonya Çevre Bakanlığı tarafından ödüle layık görüldü.

Volkan Mercimek: Beylikdüzü konutta cazibe merkezi oldu!

Emlak İstasyonu Özgün Ofis Gayrimenkul Danışmanı Volkan Mercimek, Beylikdüzü'ndeki konut ve emlak sektörünü değerlendirdi. İşte Volkan Mercimek'in o açıklamaları...

Japonya volkan patlaması Haberi

Japonya volkan patlaması

Japon yetkililer ve uzmanlar, adacığın Ogasawara (Bonin) takım adalarında yer alan Nishinoshima açıklarında ortaya çıktığını ve çapının yaklaşık 200 metre olduğunu bildirdi. 


Adacıkta volkanik faaliyetin sürdüğü, üzerinde hala yoğun duman ve kül tabakası bulunduğu ifade edildi.


Japonya hükümet sözcüsü Yoshihide Suga, yok olması ihtimaline karşılık, minicik de olsa yeni bir toprak parçası sahibi olmanın kendilerini memnun ettiğini söyledi.


Bölgedeki volkanik faaliyetlerin 1870'ler ve 1980'lerde de benzer şekilde adacıklar ortaya çıkardığı, ancak bunların zamanla aşındığı ya da tamamen yok olduğu...