07 / 05 / 2024

Jardin Eden yatırımları

Jardin Eden yatırımları

Ceren Kumbasar bugünkü yazısında inşaatı devam eden, uzun zamandır da özellikle illüstrasyonlarında başarı olan Çeşme'deki Jardin Eden projesinin detaylarını anlattı. İşte Kumbasar'ın o yazısı...

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Otelcilik devleri Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor!

Dünyadaki otelcilik devleri Türkiye'deki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Turizm sezonu yeni otel açılış haberleriyle start aldı. Kovid-19 salgınında da turizm yatırımları durmadı. Yeni marka ve tesisler hizmete sunulurken, inşaatı devam eden projelerin sayısı da oldukça fazla...

Adıyaman'da tamamlanmayan ve yapımı planlanan kamu yatırımları TBMM'de!

Adıyaman ve ilçelerinde devam eden, tamamlanmayan ve yapımı planlanan kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ulaştırma yatırımları 1 trilyon 555 milyar TL'ye ulaşacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaştırma ve altyapı yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Adil Karaismailoğlu, ulaştırma ve altyapı yatırımlarının yapılan ve devam eden projelerde 1 trilyon 555 milyar TL'yi bulacağını söyledi.

Just English şube yatırımlarına devam edecek!

Pandemi nedeniyle yüz yüze eğitimin ara vermesi nedeniyle Just English tüm sınıflarını online platformlarına taşıdı. İngiltere ve Almanya'da yatırımlarına devam eden Just English'in gündeminde yurt içinde şube yatırımları yer alıyor. 

Silivri Belediyesi'nden sağlık yatırımları için yer tahsisi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, devam eden sağlık yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunurken, İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda Selimpaşa Yoğurthane bölgesine sağlık ocağı yapımıyla ilgili bütçenin onaylandığını da dile getirdi.

Kayseri Erciyes yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes için 2020'de yapılacak yatırımlarla ilgili toplantı düzenledi.

TVF Finansal Yatırımlar ve Vakıfbank hisse devir sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO'nun hissedarı Güneş Sigorta AŞ sermayesinin yüzde 51,1'ini temsil eden hisselerin TVF Finansal Yatırımlar'a devri amacıyla, alıcı sıfatıyla TVF Finansal Yatırımlar ile satıcı sıfatıyla Vakıfbank arasında hisse devir sözleşmesi imzalandı.

Kayseri Büyükşehir 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım koordinasyon toplantısında buluştu.

Kayseri'de 2020'de hangi yatırımlar yapılacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de 2020 yılında yapılacak yatırımları masaya yatırdı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılı devam eden, planlanan ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Tekirdağ Süleymanpaşa yatırımlarında son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmedebn devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesinde hayata geçirilen yatırımları inceledi.

Gaziantep’te devlet yatırımlarının büyüklüğü 35 milyar TL'yi buldu!

Gaziantep’e yapılan devlet yatırımlarında son yıllarda büyük artış var. Son yıllarda kentte yapılan devlet yatırımlarının büyüklüğü 35 milyar TL'yi buldu. Halen devam eden 527projenin bütçesi 10.4 milyar lira…

Jardin Eden yatırımları Haberi

Jardin Eden yatırımları

Güneş yüzünü göstermeye başladığında yazlık hayalleri kurmaya başlanıyor. İşte size New York Times'ın da görülmesi gereken yerler sıralamasında olan Çeşme'den bir proje; Jardin Eden.


New York Times 2016'da yayımladığı görülmesi gereken lokasyonlar listesinde Çeşme'yi 52. sırada işaret etti. Bu listede Çeşme'nin olmasında Alaçatı'nın popülerliğinin etkisi bilinmez ama bana sorarsanız Çeşme'nin değil denizinin "mutlaka girilmesi gereken" denizlerden biri olması lazım. Zira, Çeşme öyle kötü ve öyle düzensiz planlanmış durumda ki, bir bütünsellikten bahsetmek imkânsız. Çeşme'nin doğasından, havasından dolayı hissedilen o neredeyse mecburi romantizm Alaçatı'dan çıkıp da 500 metre ilerleyip otobanımsı caddeye çıktığınızda kendiliğinden kayboluyor. 


Herhangi bir ilçe değil 


İçinde bulunduğunuz yer, sadece havası sıcak olan herhangi bir ilçe haline gelebiliyor, ta ki denizin kokusunu içinize çekene kadar. Münferit olarak tasarlanan çok şık çok...