25 / 07 / 2024

jennifer lopez nerden ev aldı

jennifer lopez nerden ev aldı

Jennifer Lopez'in ev aldığı Metroğol istanbul için ünlüler sıraya girdi, Jennifer Lopez'e komşu olmak isteyenler Metropol İstanbul'u yakın takibe aldı

Dünyaca ünlü o çift New York'ta ev arıyor! 

'Bennifer' olarak anılan Hollywood'un ünlü çifti Jennifer Lopez ve Ben Affleck, New York'ta ev arayışın başladı.

Türkiye’de konutların güçlendirilmesinin maliyeti 500 milyar dolar!

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Humberto Lopez, 9’uncu Sürdürülebilir Finans Forumu’nda konuşma yaptı. Lopez, “Türkiye’de iklim kriziyle beraber konutları dönüştürmenin bedeli 1 trilyon dolar. Sadece konutları güçlendirmenin bedeli ise 500 milyar dolar” dedi.

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Lopez: ‘Ekonomide doğru adımlar atıldığına inanıyoruz’

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Humberto Lopez, Türkiye’nin ekonomi politikasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Lopez, "Merkez Bankasının uyguladığı para politikasının sıkılaştırılması, Hazine ve Maliye Bakanlığının mali açığı azaltma tedbirlerinin konusunda doğru adımlar atıldığına inanıyoruz"

Arsanın sit alanı olup olmadığı nasıl anlaşılır? Sit alanı olduğu nerden öğrenilir?

Arsa konusunda önemli bir konu olan sit alanı, çoğu gayrimenkul işlemlerinde merak edilmektedir. Arsanın sit alanı dahilinde olması, arsa sahiplerini ilgilendirmektedir. Peki sit alanı nedir, arsa sit alanı olduğunda ne olur? İşte buna benzer tüm merak edilen soruların yanıtları haberin devamında…

Aysel Ölçen Aydıner kimdir? Aysel Ölçen Aydıner nerden mezun?

Aysel Ölçen Aydıner kimdir? Aysel Ölçen Aydıner hangi mesleği yapıyor? Aysel Ölçen Aydıner nereden mezundur? İşte detaylar!

Vestel CMI 109222 WIFI 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi 14 bin 999 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerden alınır? 

10 yıl motor garantisine sahip, akıllı dalga teknolojili Vestel CMI Vestel CMI 109222 WIFI 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi gelişmiş teknolojisiyle çamaşır yıkama işlemini gerçekleştiriyor.

Profilo Silver 10 kg 1200 Çamaşır Makinesi en uyguna nereden alınır? Fiyatları ne kadar? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Profilo CGA2520XTR Silver 10 kg 1200  Çamaşır Makinesi Leke Uzmanı Opsiyonu,SilentPlus teknolojisi ve EkstraEkle özelliği ile çamaşır yıkama işlevini gerçekleştirir. Peki çamaşır makinesi en ucuza nerden alınır? 

Uğur E Sınıfı 265 lt 7 Çekmeceli Derin Dondurucu en uyguna fiyata nereden alınır? 19 Mart 2023 fiyat listesi

Derin dondurucu arayışında olanlar dikkat! Sizler için Uğur UED 7266 DTK E Sınıfı 265 lt 7 Çekmeceli Derin Dondurucu'nun en uygun fiyata nerden alınabileceğini araştırdık. İşte detaylar..

Fakir Mr. Chef Trella Blender Set en ucuza nerden alınır? İşte Fakir 19 Mart 2023 fiyat listesi

Yuva kuracaklar ve indirimli ürün arayanlar sizler için Fakir Mr. Chef Trella Blender Set en ucuza nerede ne kadara satıldığını araştırdık. İşte Fakir blender set hakkında merak ettikleriniz. 

Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge en ucuza nerede satılıyor? İşte Fakir 18 Mart 2023 fiyat listesi 

Robot süpürge alacaklar dikkat! Sizin için Fakir markalı robot süpürgeyi en ucuza nerden alabileceğinizi araştırdık. Fakir akıllı robot süpürge hepsi burada sitesinde en ucuza satılıyor. İşte detaylar. 

Philips Daily Collection HD2581/90 Ekmek Kızartma Makinesi en ucuza nerden alınır? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips Daily Collection HD2581/90 Ekmek Kızartma Makinesi,sahip olduğu iki büyük ekmek yuvası ve 8 farklı kızartma ayarı sayesinde nar gibi kızarmış çıtır ekmekler elde edilmesini sağlar.

Arzum AR2005 Eco Panini 1800 W Izgara ve Tost Makinesi en ucuza nerden alınır? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Arzum AR2005 Eco Panini, 4 adet pişirme kapasiteli,teflon çıkarılabilir plakalı ızgara ve tost makinesi olarak bir çok pişirme fonksiyonuyla mutfaklarda yerini alıyor.

Silverline BO6504S01 S4 Ankastre Fırın en ucuza nerden alınır,özellikleri neler? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Silverline BO6504S01 S4 Ankastre Fırın,geniş kapasiteli,turbo özellikli ve üstün pişirme teknikleri ile mutfakta yemek yapma işini pratikleştiriyor.

jennifer lopez nerden ev aldı Haberi

jennifer lopez nerden ev aldı

Varyap İnşaat-GAP Yatırım Ortaklığı ile Ataşehir'de hayata geçen Metropol İstanbul ünlüleri harekete geçirdi, sosyetenin ünlü isimleri Jennifer Lopez'le aynı katta oturmak için birbiriyle yarışıyor.  Çalık Gayrimenkul Genel Müdürü Feyzullah Yetgin, "10 gündür telefonlarımız susmuyor, herkes JLo'ya komşu olmak istiyor"...