17 / 05 / 2024

Jest

Jest

B&T Koleksiyonlarında yer alan Tanju Özelgin imzalı inovatif tasarım ‘’Jest’’ ile kitaplarınız ve kişisel eşyalarınız, daha çekici bir görünüme sahip olacak

Emeklilere müjde! Vakıfbank'tan büyük jest geldi

Emeklileri sevindirecek müjde Vakıfbank'tan geldi. Vakıfbank emekli promosyon rakamlarını değiştirdiğini açıkladı. İşe Vakıfbank'ın güncel emekli promosyon rakamları...

Temmuz ayında TOKİ'den yeni jest geldi: Hemen teslim 182 adet konut 25 peşinat ile 120 ay vade fırsatıyla satışa çıkıyor

TOKİ 42 ilde 182 adet konutu açık artırma ile satışa çıkaracağını duyurdu. Hemen teslim edilecek dairelerde yüzde 25 peşinat ile 120 ay vade fırsatı sağlanıyor. İşte detaylar...

Emeklilere yüzde 25 zamdan sonra 7.200 TL ek ödeme müjdesi! Yüksek promosyon fırsatlarıyla emeklilerin yüzü gülecek!

Emeklilerin maaşları yüzde 25 artırılarak yeni bir jest yapıldı! Ayrıca, SSK ve Bağkur emeklilerine ekstra 7.200 TL ödeme yapılacak. Bu ödeme, maaşları 7.500 TL, 8.000 TL ve 9.000 TL olanlar için geçerli olacak. İşte ayrıntılar...

Babalar Günü'nde Leapmotor'dan T03 alımlarında şık jest: ''Babaları baba yapan anneler''e tektaş yüzük hediye!

Leapmotor, Türkiye pazarına sunduğu son teknolojik araçlarıyla dikkat çeken yüzde yüz elektrikli araç üreticisi, Babalar Günü'ne özel bir kampanya düzenliyor. Şirket, T03 modeli satın alan müşterilere "babaları baba yapan tüm annelere" tektaş yüzük hediye edecek.

Garanti’den hazirana özel büyük jest! Bu para sadece Garanti müşterilerine yatacak!

Haziran ayına girilmesiyle beraber bankalar yeni kampanyalarını tek tek duyurmaya başladı. Garanti BBWA da yeni kampanyasını duyurarak, şartları sağlayan müşterilere 150 TL hediye edeceğini paylaştı.

Katar Emiri'nden karısına büyük jest!  Yeniköy'deki Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı baştan aşağı yenileniyor!

Türkiye’nin en pahalı yalısı, Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı'nı 100 milyon Euro'ya satın alan Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed el-Sani ikinci karısı Sheikha Anoud bint Mana al-Hajri için baştan aşağı yeniliyor.

Nakit ihtiyacı olanlara bu bankadan jest! 45 bin TL'lik ödeme için başvuru yapmayı unutma!

Vakıfbank 45.000 TL’lik ödeme ile yeni bir ihtiyaç kredisi duyurusu yaptı. Başvuru yapanlar bu ihtiyaç kredisinden faydalanabilecek. Banka konuyla ilgili tüm detayları açıkladı. İşte tüm detaylar…

Bu bankadan büyük kampanya! Üstelik arkadaşını getirene de 2500 TL jest!

Fibabanka, müşterilerini mutlu etmek için çarpıcı bir kampanya sunuyor. Yeni promosyonu ile Fibabanka müşterileri, faizsiz ve geri ödemesiz bir şekilde 2.500 TL bonus alma şansına kavuşuyorlar. 

KOSGEB'den geri ödemesiz hibe başladı! 750 bin TL hangi programa göre alınacak?

KOSGEB, heyecan verici bir haberle gündeme geldi ve yeni bir girişimcilik destek programını duyurdu! Bu sefer, afet bölgelerinde faaliyet gösteren ve belirli şartları taşıyan işletmelere büyük bir jest yapılarak 750 bin TL'ye kadar hibe desteği sağlanacak.

Ziraat Bankası’ndan akaryakıt alan araç sürücülerine büyük jest! Hesaplara para yatacak!

Peş peşe düzenlediği kampanyalarla gündemdeki yerini korumaya devam eden Ziraat Bankası, yeni bir kampanyanın daha duyurusunu yaptı. Akaryakıt sektörüne özel düzenlenen kampanya kapsamında araç sürücülerinin hesabına 75 TL yatırılacak.

Türk Telekom'dan müşterilerine jest! Tüm illerde uygulanacak, bakın neymiş?

Türkiye’nin tüm illerinde Türk Telekom tarafından başlatılan  bir kampanya artık yararlanılmaya hazır. Türk Telekom abonelerini ilgilendiren bu haber, sevindirici nitelikte olup birçok avantaj sağlamaktadır.

ING Bank'tan büyük jest! Tarih verildi...Elinizi çabuk tutun 

ING Bank aracılığı ile yapılan açıklama bağlamında giyim sektöründe geçerli olmak kaydı ile yeni kampanyanın ayrıntıları paylaşıldı. 31 Mayıs 2023 tarihine kadar katılım sağlayan müşteriler için 150 TL hediye verileceği ilan edildi. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm ayrıntılar.

Garanti BBVA son noktayı koydu! Herkese 1000 TL hediye ediyor

Promosyon ve kampanyalarını devamlı güncelleyen bankalara Garanti BBVA'da eklendi. Mayıs ayında müşterilerine büyük bir jest yaptı. Bankalar arası kampanyalar sürüyor. Müşterilerine özel yaptığı kampanya ile sevindiren Garanti BBVA ayrıntıları paylaştı. İşte kampanya ayrıntıları.

Jest Haberi

Jest


Evinizin veya ofisinizin dağınıklığını ortadan kaldıracak olan Jest, sıcak mekanınıza zarif bir görünüm katacak.


B&T imzasını taşıyan özel tasarımlar evlerde sade bir işlevselliğin de altını çiziyor…


Ürün Adı: JEST 

Tasarım: Tanju Özelgin

Fiyat: 6,464...