27 / 04 / 2024

jetpa maldivler rezervasyon

jetpa maldivler rezervasyon

Caprice Gold Maldivler rezervasyon bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Projede kişi başı günlük 49 eurodan başlıyor. Caprice Gold Maldivler 'de ulaşım dahil günlük konaklama fiyatı ise 99 euro olarak belirlendi

Toyota açıkladı! Toyota Corolla Hatchback artık online rezervasyon ile satılacak...

Toyota Corolla Hatchback bundan sonra artık online rezervasyon ve özel fiyat avantajı ile satışa sunulacağı kaydedildi. İşte markanın açıklması ve haberin detayları...

Uzay turu bileti kişi başı 10 milyon 652 bin TL olarak belirlendi; 800 rezervasyon yapıldı

Uzay turu bileti kişi başı 450 bin dolar (10 milyon 652 bin TL) olarak belirlendi. Şu ana kadar 800 rezervasyon yapıldı. İşte detaylar...

Araç kiralayacaklar dikkat! Erken rezervasyon yapın, yüzde 50 indirim fırsatını kaçırmayın!

Tatil planlarını kiralık araç ile yapacaklar için inanılmaz bir fırsat var. Eğer tatile çıkmadan önce erken rezervasyon yaparsanız ödeyeceğiniz fatura yarı yarıya azalıyor. Nasıl mı ? İşte detaylar.

Rus Yatları Maldivler’e Demir Attı!

Rusya - Ukrayna Savaşı devam ederken, Rus milyarderler ultra lüks yatlarını Maldivler’e kaçırdı…

Safire Aryaei Emlak Rezervasyon Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safire Aryaei Emlak Rezervasyon Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mohsen Shayegansotoodeh tarafından kuruldu.

Fadıl Akgündüz iflas etti: Jetpa Holding'te tasfiye süreci başladı!

JETPA Holding’ten alacağı bulunan on binlerce kişiden olan Yaşar Yeşildağ, bu senenin başında şirkete karşı iflas talepli dava açtı. Jet Fadıl'ın 24 yıllık ve 62 milyon TL'lik sermayeli şirketi Jetpa'da tasfiye sürecine start verildi.

Lujo Otel Bodrum'dan Maldivler ve Meksika'ya yeni yatırım!

Lujo Otel Bodrum, son yıllarda adından sıkça bahsettiren otellerden oldu. Serkoç Otelcilik tarafından hizmete sunulan otel yönetimi, Maldivler'de bir proje geliştirmek üzere hazırlıklara başladı.

Maldivler'de 35 bin dolara kiralık adalar!

Dünyanın gözde tatil merkezlerinden Maldivler'de adalar sahibinden kiraya veriliyor. Tatil cennetinde kiralanan adaların günlük ücreti 35 bin dolardan başlıyor.

Bodrum'u Maldivler yapma planı!

Bodrum'u Maldivler gibi yapmak için çalışmalara başlandı. 5 yıldızlı bir otel, mermer tozunu Maldivler kumu diye sahiline sermeyi planlarken, Bodrum Belediyesi tarafından yakalandı.

Erol Özmandıracı ile Naz Elmas Maldivler'de!

Güzel oyuncu Naz Elmas ile eşi Erol Özmandıracı balayı için Maldivler'e gitti. Naz Elmas tatil fotoğraflarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşıyor...

Galataport İstanbul, 50’nin üzerinde kruvaziyer gemisine rezervasyon verdi!

İstanbul’un çektiği turist sayısını iki katına çıkarma hedefine en büyük destek kruvaziyerden gelecek. Aynı anda üç geminin yanaşabildiği Galataport İstanbul, 50’nin üzerinde kruvaziyer gemisine rezervasyon verdi...

Dünyanın ilk denizaltı oteli Maldivler’de açıldı!

Dünyanın ilk denizaltı oteli Maldivler’de ziyaretçilerin hizmetine açıldı. Eşsiz bir deniz manzarası sunan 5 yıldızlı otel 15 milyon dolara mal oldu.

TAGO Mimarlık'tan Maldivler'e otel ve tesis projesi!

Türkiye’nin köklü mimarlık ofisi TAGO Mimarlık, Maldivler’de yeni bir projeye başlıyor. Şirket, dünyanın en ünlü spor kulüplerinin kamp yapacağı spor ve otel kompleksi inşa edecek.

jetpa maldivler rezervasyon Haberi

jetpa maldivler rezervasyon


Jetpa Holding imzası ile yaşama geçirilen Caprice Gold Maldivler projesi 300 milyon yatırım bedeli ile yükseliyor.


Caprice Gold Maldivler rezervasyon bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Caprice Gold Maldivler rezervasyon bilgileri hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Maldivler Kofenbe Adası'nda inşa edilen Caprice Gold Maldivler 'de; 107 adet müstakil villa, 600 adet oda ve 250 adet özel plaj bulunuyor.


Jetpa Holding Caprice Gold Maldivler projesinde yer alan ortak kullanım alanları bay - bayan olarak ayrılıyor.


Caprice Gold Maldivler rezervasyon!

Caprice Gold Maldivler rezervasyon bilgileri kapsamında kişi başı günlük fiyat 49 eurodan başlıyor. Caprice Gold Malpler 'de ulaşım dahil günlük konaklama fiyatı ise 99 euro olarak belirlendi.


Jetpa Caprice Gold Maldivler iletişim:

Telefon: 444 44 25

Web: