27 / 07 / 2024

Jotun ürün seçimleri

Jotun ürün seçimleri

Dekoratif boyalar ve performans boyaları alanında hizmet veren Jotun Boya, Ar-Ge çalışmalarına hız verdi. Jotun Boya Doğu Avrupa ve Orta Asya Bölgesi Pazarlama Direktörü İsmet Uçarlı açıklamalarda bulundu.

BİM'de yarın seçili ürünlerde indirim fırsatları! Aknaz Yarım Yağlı Tost Peyniri 249 TL, Namet Soslu Döner 99.50 TL...

BİM market 30 Nisan 2024 salı aktüel ürünler kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. BİM markette yarın seçili ürünler raflardaki yerini aldı. BİM'de 30 Nisan hangi ürünlerde indirim var? 

BİM'de yarın seçili ürünlerde indirim fırsatı sizleri bekliyor! Bu salı BİM'de Maylo Bütçen Tuvalet Kağıdı 32'li 155 TL

BİM markette yarın onlarca indirimli ürün raflarda yerlerini alıyor. BİM'de yarın hangi ürünlerde indirim var?

31 Mart 2024 seçimleri konut ve emlak piyasasına nasıl yansıyacak?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "31 Mart 2024 seçimleri konut ve emlak piyasasına nasıl yansıyacak?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 8 maddelik o analizi...

Konut fırsatçıları yerel seçimleri bekliyor!

Konutta hem alıcılar hem de satıcılar kendine milat olarak merakla beklenen yerel seçimleri belirledi. Yerel seçimler sonrasında fiyatların ne kadar olacağını öngöremeyen alıcılar harekete geçerken, satıcılar da ilanlarını dondurma ve yerel seçimler sonrası zam yapmanın peşine düştü.

BİM'den 2-7 Şubat 2024 aktüel kataloğu! Kumtel Mini Fırın 1.099 TL, Kumtel Çift Yönlü Isıtıcı - 629 TL

BİM 2-7 Şubat 2024 aktüel kataloğu marketin internet sayfasında paylaşıldı .Farklı kategorilerde onlarca ürün müşterileri ile buluşuyor. 2-7 Şubat 2024 BİM kataloğunda yer alan seçili elektronik ürünler, atıştırmalıklar ve temel gıda ürünleri yer alıyor. 

Vestel’de AF-107892 X Wi-Fi Ankastre Fırın’la beraber ankastre ocak alımlarında tam 2 bin TL indirim!

Vestel’den ankastre fırın ve ocak alacaklara indirim müjdesi geldi. Vestel seçili ankastre fırın ve ocak alımlarında tamı tamına 2 bin TL indirim uygulayacağını duyurdu.

Koçtaş’ta Simfer 4552 çift camlı midi fırın fiyatı resmen dibi gördü!

Koçtaş, evinde lezzetli yemek yapmak isteyenler için Simfer 4552 çift camlı midi fırını cazip fiyatıyla satışa çıkardı. 9 aya varan taksit seçeneğinin de bulunduğu midi fırının Koçtaş’ın internet sitesinden alımlarında kargonun ücretsiz olduğu öğrenildi.

Wi-Fi destekli Vestel KM 8702 Kurutma Makinesi’nde kaçırılmayacak kampanya! Seçili 2'li ürün tam alımına 1750 TL indirim

Vestel, evlerin yeni vazgeçilmez beyaz eşyası haline gelen kurutma makinesi almak isteyen kişiler için kaçırılmayacak bir kampanya hazırladı. Wi-Fi destekli Vestel KM 8702 Kurutma Makinesi alana seçili 2'li ürün tam alımına 1750 TL indirim sağlanacağı duyuruldu.

Vestel Retro 4 Gözlü Fırın alana seçili 2’li ürün alımına 1750 TL indirim kampanyası başladı!

Vestel, hem geçmişe özlem duyan hem de evine solo fırın almayı düşünen kişilere özel SF 8400 Retro Düş Mavisi 4 Gözü Gazlı Solo Fırın’ı üretti. Aynı zamanda, düzenlediği kampanya kapsamında seçili 2’li ürün alımına 1750 TL indirim sağlayacağını duyuran Vestel, solo fırının teknik özelliklerini de pa

Babalar Gününe teknolojik ürün seçenekleri Teknosa'dan! İşte o güne ait ürünler ve indirimler

Sabancı Holding ortaklarından olan Teknosa Babalar Günü’ne özel teknolojik ürünlerini indirimlerle sunmaya başladı. Babalara özel teknolojik hediye almak isteyen bireylere geniş opsiyonlar sunan Teknosa, yüzlerce ürünüyle öne çıktı. 

Vestel’ten Ankastre Multifonksiyon Fırın alana seçili ankastre setlerde tam 3.000 TL indirim!

Beyaz eşya firmaları müşterilerinin yaptığı alışverişlerden kazançlı çıkmaları için yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, Vestel de yeni bir kampanyanın haberini vererek Ankastre Multifonksiyon Fırın alana seçili ankastre setlerde tam 3 bin TL indirim uygulayacağını paylaştı.

İnşaat sektöründen seçim sonrası üretim ve satışları artırıcı politika çağrısı!

İnşaat sektörü temsilcileri seçim sonrasında yaptıkları açıklamalarda kredi faizlerinin düzenlenmesi ve yapısal reformların devreye alınması şeklinde isteklerini dile getirdi. Sektörde yabancıya konut satışlarında artış  öngörülüyor. 

Konut sektöründe deprem ve seçim etkisi: Sektörün gelişimi için yeni adımlar gerekli!

Gayrimenkul sektörünün deprem ve seçim sebebiyle durağan bir süreç geçirdiğine dikkat çeken KONUTDER’in yeni Başkanı Ramadan Kumova, sektörün gelişimi için yeni enstrümanlar gerektiğinin altını çizdi.

Jotun ürün seçimleri Haberi

Jotun ürün seçimleri

Norveç, Dubai, Malezya, Hindistan, Kuzey Kore, ABD, Çek Cumhuriyeti, Tayland ve Çin'de Ar-Ge laboratuvarlannın bulunduğunu belirten Jotun Boya Doğu Avrupa ve Orta Asya Bölgesi Pazarlama Direktörü İsmet Uçarlı, yeni bir laboratuvarın da Türkiye'de açılacağı haberini verdi. Uçarlı, "Böylece önümüzdeki yıllarda Ar-Ge çalışmalarını Türkiye'den de yürütebileceğiz" diye konuştu. 



Norveç merkezli Jotun Grup'un inşaat, deniz, endüstri ve toz boya üretimi alanında faaliyet gösterdiğini belirten İsmet Uçarlı, firmanın bugün beş kıtada 68 şirket, 33 üretim tesisiyle yaklaşık 90 ülkede temsil edildiğini ifade etti. Türkiye pazarında son 10 yıldır büyüme kaydettiklerini söyleyen Uçarlı, fabrika yatırımlarına devam ederken bir yandan da Ar-Ge alanında önemli adımlar attıklarını ifade etti. Faaliyet gösterdikleri pazarlarda müşterilerine yeni ve yüksek performanslı ürünler sunmaya önem verdiklerinin altını çizen Uçarlı, "Bu amaçla...