15 / 05 / 2024

K Parti Milletvekili Murat Alparslan

K Parti Milletvekili Murat Alparslan

Haymana AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden AK Parti Milletvekili Murat Alparslan, İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile görüştükten sonra Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut'u makamında ziyaret etti.

TOKİ mağdurları Meclis'te! Dursun Ataş: TOKİ 100 bin sosyal konut projesinde KDV yüzde 1'e düşürülmeli!

TOKİ 100 bin sosyal konut mağdurları son zamanlarda gündemden düşmüyor. Şimdi de İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş, konuyu Meclis gündemine taşıdı. İşte Dursun Ataş'ın o açıklaması...

AK Parti Milletvekili Atay Uslu: TOKİ eliyle şu ana kadar 1,4 milyon konut yapıldı!

Dün milletvekilleri Meclis'te TOKİ projeleri ile ilgili konuştu. AK Parti Milletvekili Atay Uslu, TOKİ konutları ile ilgili rakam paylaşarak önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Gaziantep milletvekilinden baklava kredisi talebi!

Gaziantep İyi Parti milletvekili Mehmet Mustafa Gürban yüksek fiyatlara dikkat çekmek için X sosyal medya hesabından ironik bir paylaşım yaptı. Vatandaşın yiyebilmesi için boş baklava da çare olmayınca milletvekili Gürban bankalardan baklava kredisi istedi!

İYİ Parti'li Kürşad Zorlu'dan TOKİ'den şehit ailelerine ev verilmesi için kanun teklifi!

İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, şehitlerin bakmakla yükümlü olduğu ailelerine konut imkanı sağlanmasına ilişkin kanun teklifi verdi. 

AK Partili yetkili resmen açıkladı! Ocak 2024'te 10 bin konut hazır!

AK Parti milletvekili Hüseyin Yayman, depremin ardından Hatay'daki son durumla ilgili açıklamalarda bulundu. Yayman, "Ocak 2024’te biz yaklaşık 10 bin konutu teslim edeceğiz" diye konuştu.

Emekliler dikkat! Kök maaşlara düzenleme sinyali! Maaşlar kademeli mi artacak? Ak Parti'den son dakika açıklaması! 

AK Parti milletvekili ve sosyal güvenlik uzmanı Kurt emekli maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

En düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesine yükseltilmesi resmen Meclis'te! Emekliler hemen bu açıklamaya bakın!

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, en düşük emekli maaşı ile ilgili bir kanun teklifi sundu. İşte o teklifin tüm detayları...

250 bin yeni konut projesine tepki: 1,6 milyon boş konut var

İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan, yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın duyurduğu 250 bin yeni sosyal konut projesine tepki gösterdi. Türkkan, halihazırda 1.6 milyon konutun boş durduğunu söyledi.

Son 20 senede özelleştirilen gayrimenkullerden elde edilen gelir TBMM gündeminde!

CHP Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan, özelleştirilen gayrimenkullerden elde edilen gelirlere ilişkin soru önergesi verdi. 

Asgari ücrete ikinci zam tarihini canlı yayında AK Parti milletvekili açıkladı

Asgari ücrete yapılacak zam tartışmaları AK Parti içinde de gündemin birinci sırasında yer alıyor. Asgari ücrete 2022 yılında yapılacak ikinci zammın tarihi belli oldu. Türkiye'nin beklediği haber canlı yayında AK Partili vekil tarafından kamuoyuna duyuruldu.

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç'ten kentsel dönüşüm çağrısı!

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte Ödünç'ün o açıklamaları...

Özelleştirilen gayrimenkullerin akıbeti meclis gündeminde!

CHP Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan, özelleştirilen gayrimenkulleri meclis gündemine taşıdı. Türabi Kayan, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Necip Nasır'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

İzmir'deki kentsel dönüşüm çalışmaları için yoğun mesai harcayan AK Parti Milletvekili Necip Nasır, kentsel dönüşüm için herhangi bir kredi alınmadığını dile getirdi.

K Parti Milletvekili Murat Alparslan Haberi

K Parti Milletvekili Murat Alparslan

Haymana'nın sorunları ilgili Milletvekili Murat Alparslan'ı bilgilendiren Turgut, "Haymanamızın öncellikle çözüm bulması gereken sorunu çift şeritli Ankara - Haymana arası yolun tamamlanmasıdır. Ayrıca bu yolun Haymana girişinin ağaçlandırılması ve ışıklandırılmasının bir an önce çözüme kavuşturulması gerekmektedir" dedi. Bazı mahallelerde susuzluk çekildiğini de ifade eden Turgut, "Haymana'nın en uzak mahallesi olan Emirler'in su sorununun bir an önce halledilmesi gerekmektedir. Bu mahallemizin okulunun tadilatının da yapılması önceliklerimiz arasındadır" diye konuştu. 


Sabah...