08 / 05 / 2024

kaçak işletmeler

kaçak işletmeler

Dilberler Park’a dahil olması gereken 22 dönümlük alandaki işgalle ilgili haberimiz üzerine Seyhan Belediyesi, Ege Balık adlı işletmeye kaçak yapıların yıkılması için 15 gün süre verdi

Boğaz'daki Recaizade Ekrem Bey Yalısı'nda kaçak tadilat: Hem Anıtlar Kurulu'na hem Boğaziçi İmar'a şikayet edildi!

İstanbul’un en güzel yalılarından olan Recaizade Ekrem Bey Yalısı’nda yapılan kaçak tadilat için şikayetler yapıldı. Ancak henüz yetkililer tarafından bir adım atılmadı. Vatandaşlar durumdan rahatsız olduklarını belirtti.

İstanbul'da ticari gayrimenkule talep artıyor: Merkezden kaçan işletmeler, geri dönüyor! 

İstanbul'da ticari gayrimenkule talep artışı yaşanıyor. Dükkanlarını ve ofislerini şehir merkezinden uzak bölgelere taşıyan işletmeler, artan trafik ve lojistik sorunlarıyla karşılaşmanın yanı sıra insan kaynağı bulma zorlukları gibi nedenlerde İstanbul'un merkezindeki projelere yönelmeye başladı.

Tarım arazisi üzerine kaçak villalar yapılmıştı... Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı düğmeye bastı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kuşadası’nda tarım arazisi üzerine inşa edilen kaçak villalar için düğmeye bastı.

Otoyollarda kaçak geçiş ödemelerinde süre değişti! 4 kat cezası var!

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün işlettiği otoyol ve karayollarındaki kaçak geçişlere ilişkin yeni düzenleme geldi! Resmi Gazete'de yayılmanan karara göre, kaçak geçişler için verilen ödeme süresi değişti! İşte detaylar...

Engin Altay ‘Zeytin işleme tesisi’ olarak gösterdiği alanda kaçak villa yaptırdı iddiası!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Engin Altay'ın ‘Zeytin işleme tesisi’ olarak gösterdiği alanda kaçak villa yaptırdığı iddia edildi.

Assos'taki kaçak tesis için yıkım kararı!

Çanakkale Assos'ta hayata geçirilen kaçak plaj tesisinin, yıkımı için karar verildi...

İran'da kaçak faaliyet gösteren kripto para madenciliği çiftliği kapatıldı!

İran Tahran'da kaçak faaliyet gösteren kripto para madenciliği çiftliği kapatıldı...

Pakistan Karaçi'de kaçak yapı savaşı!

Pakistan Karaçi'deki kaçak binaların yıkılmasını istemeyen bir grup polisle çatıştı. Çıkan arbede sonucunda polis ve göstericilerden yaralananlar oldu.

Bursa Osmangazi'de kaçak işletme yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Demirkapı Mahallesi’nde kamuya ait arazi üzerine kaçak olarak inşa edilen işletmenin yıkımını gerçekleştirdi.

Bornova’daki kaçak 800 villa için harekete geçildi!

İzmir’de vatandaşların özellikle hafta sonu nefes alabilmek için gittiği Bornova’daki Çiçekliköy, Yakaköy ve Beşyol gibi yerlerde artan kaçak yapılanmanın engellenmesi için harekete geçildi. 2017'den sonra yapılan villaların yıkımına başlanırken, toplam 800’den fazla yapının yıkılacağı belirtildi. 

Fethiye'deki kaçak villaların yıkımı için harekete geçildi!

Fethiye'de imar barışına uygun olmadan inşa edildiği ileri sürülen kaçak inşaatlar yıkılıyor. Muğla Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından kaçak olarak tespit edilen kaçak inşaatların yıkımı için harekete geçildi.

Esenyurt'taki 37 katlı gökdelen için kaçak iddiası!

İçişleri Bakanlığı harekete geçti. Esenyurt'ta 37 katlı gökdelenin 17 katının kaçak olarak inşa edilmesi nedeniyle harekete geçti. Yapılan çalışmalarda Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt hakkında soruşturma izni verildi.

Acıbadem Mahallesi Muhtarlığı binası için kaçak iddiası!

Üsküdar Belediyesi, Acıbadem Mahallesi Muhtarlığı verdiği tahliye kararının iptali üzerine başvuruda bulundu. Belediye yıllardır kullanılan muhtarlık binasının kaçak olduğunu öne sürdü.

kaçak işletmeler Haberi

kaçak işletmeler

Adana'nın en güzel noktalarından biri olan Dilberler Sekisi civarında yaşanan yeşil alan işgali ile ilgili SABAH Güney'de çıkan "Dilberler Park işgal altında" başlıklı haberimiz üzerine harekete geçen Seyhan Belediyesi, bölgede inceleme yaptı. Ege Balık adlı işletmenin doğu cephesindeki 120 metrekarelik eklentinin kaçak olduğunu belirleyen ekipler yıkılması için 15 gün süre verdi. Tutanak tutarak işletmeyi mühürleyen ekipler aynı zamanda savcılığa suç duyurusunda bulundu. Ancak Dilberler Park'a dahil olması gereken 22 dönümlük alandaki işgallerle ilgili hiçbir işlem yapılmadı.


DURAK'IN HEDİYESİ

SABAH Güney, 9 Haziran 2016 tarihli sayısında "Yeşil alanlar işgal altında" ve 18 Haziran 2016 tarihli sayısında "Dilberler Park işgal altında" başlıklarıyla verdiği 2 ayrı haberde Yeni Baraj Mahallesi'nde Seyhan Nehri manzaralı bölgede yaşanan yeşil alan işgallerini kamuoyuna duyurdu. Haberde, Büyükşehir Belediyesi'nin Aytaç...