07 / 05 / 2024

kaçak olan evler ne oluyor

kaçak olan evler ne oluyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Barış Ormanı’na inşa edilen dubleks ve tek katlı üç kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi. . Belediye ekipleri, iki kaçak yapıyı inşa edenleri de uyardı ve tebligatta bulundu.

Boğaz'daki Recaizade Ekrem Bey Yalısı'nda kaçak tadilat: Hem Anıtlar Kurulu'na hem Boğaziçi İmar'a şikayet edildi!

İstanbul’un en güzel yalılarından olan Recaizade Ekrem Bey Yalısı’nda yapılan kaçak tadilat için şikayetler yapıldı. Ancak henüz yetkililer tarafından bir adım atılmadı. Vatandaşlar durumdan rahatsız olduklarını belirtti.

Ev sahipleri, kaçak emlakçılara dikkat edin! Kiralanan o evler denetleniyor! Cezası 9 bin 94 TL!

Ev sahipleri tarafından kaçak emlakçıların kiraladığı ve kaçak göçmelere verilen evlere denetim başladı, cezası ise 9 bin 94 TL. İşte ayrıntılar...

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

35 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı'nda şok gelişme! Kolon kesilmiş, malzeme yetersiz, perde duvar eksik, kaçak kat...

Kahramanmaraş’ta depremde yıkılan 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanıyla ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. Soruşturma kapsamında, binanın kolonlarında eksiklikler, malzeme yetersizliği, perde duvarın olmadığı ve kaçak kat tespit edildi.

Kaş'taki 3 bin 719 kaçak yapı yıkılacak: İlan verildi, yıkımlar yerel seçimlere kadar tamamlanacak!

Antalya'nın önemli turistik bölgelerinden olan Kaş'ta, aralarında yabancıların da yer aldığı 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı yapılacak. İşte ayrıntılar ve yıkım ile ilgili verilen ilan...

Kaçak prefabrik ev yapmanın cezası ne kadar?

Kolay kullanımından dolayı tercih edilen bütün prefabrik yapılar için ruhsat izni alınması gerekiyor. Aksi durumda kaçak yapı olan prefabrik evler için ceza kesiliyor.

Fethiye'de 67 kaçak inşaat mühürlendi!

Tatilcilerin gözdesi olan Muğla'nın Fethiye ilçesinde kaçak olduğu bildirilen toplam 67 inşaat mühürlendi.

Lüks otomobil kaçakçılarına büyük darbe!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube ekipleri, yurt dışından getirilen sahte belgelerle lüks araçları piyasaya süren şebekeye yönelik operasyon düzenledi. 8 kişinin gözaltına alındığı operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 35 milyon TL olan 13 lüks araca el konuldu.

Çetin Osman Budak'tan Kaş'taki kaçak yapılara ilişkin açıklama!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, doğal güzellikleri ve zengin kültürel mirasıyla Türkiye'nin en önemli turizm  bölgelerinden biri olan Antalya Kaş'ın kaçak yapı sorununu TBMM gündemine taşıdı.

Bodrum'da kaçak yapı avı hız kesmiyor!

Çağdaş Holding İcra Kurulu üyesi Dağlarca Çağlar, tatilcilerin gözdesi olan Bodrum'da kaçak yapı avının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Mehmet Aydın'ın kaçak villası mühürlendi!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye teslim olan Çiftlikbank kurucusu Mehmet Aydın'ın Giresun'da kaçak villa inşa ettirdiği ortaya çıkmıştı. Söz konusu villa mühürlendi.

Lütfü Türkkan’a ait kaçak çiftlik tahliye ediliyor!

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’un olan Kocaeli'ndeki 15 kaçak yapıya ilişkin verilen yıkım kararının kesinleşmesinden sonra çiftliğin tahliyesi başlatıldı. 

Kaş'ta kaçak villa furyası! Pandemiyle rekor kırdı!

Antalya’da eşsiz doğal güzellikleriyle dikkat çeken tatil bölgesi olan Kaş'ta kaçak inşaatlar hızla artıyor. Kalkan’ın dışında en yakın yerleşim yerlerinden olan İslamlar, Üzümlü ve Yeşilköy sınırlarında konumlanan Fırnaz Koyu bölgesi de villaların yaygın olarak görüldüğü yerler.

kaçak olan evler ne oluyor Haberi

kaçak olan evler ne oluyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, Yenişehir ilçesine bağlı Barış Ormanı içerisine inşa edilen üç kaçak yapıyı bugün saat 05.00’da iş makinalarıyla yıktı. Seyrantepe TOKİ civarında bulunan Barış Ormanı’na yapılan kaçak yapılarla ilgili tebligatta bulanan, tebligata rağmen kaçak yapılaşmanın devam etmesi üzerine yıkımı Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Belediye ekipleri, iki kaçak yapıyı inşa edenleri de uyardı ve tebligatta bulundu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fethi Suvari, Büyükşehir Belediyesi'nin ağaçlandırarak kentte kazandırdığı Barış Ormanı’nın kıyı kenar çizgilerinde kaçak yapılaşmanın söz konusu olduğunu söyledi. Suvari, "Vatandaşın hukukunu koruyarak gerekli müdahalede bulunduk. Kaçak yapıları yıktık. Burada büyük bir sakınca görüyoruz. Mafyalaşmış arsa spekülatörlerinin hazine arazilerini kendi malıymış gibi görmeleri birinci sakıncadır. Bu arazileri satarak halkı büyük bir tehlike ile karşı karşıya bırakmayı...