19 / 05 / 2024

kadıköy metrosu ev fiyatları

kadıköy metrosu ev fiyatları

Akşam Gazetesi yazarı Funda Özkan bugünkü yazısında İstanbul 'a yapılan raylı sistemlerin Anadolu ve Avrupa Yakası 'nda ev fiyatlarını nasıl etkilediğinden ve kira artışlarından bahsetti...

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek

1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.

Kadıköy'deki kiralar resmen çıldırdı! 180 bin liraya kadar yükseldi! 'Buna kim dur diyecek?'

Kadıköy'de ev kiralarında yaşanan fahiş artışlar sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Kadıköy'deki kiralar resmen çıldırdı! 180 bin liraya kadar yükseldi! 'Buna kim dur diyecek?' İşte ayrıntılar...

Kadıköy'de 8 taksitle 3+1 konut satılıyor! Ev alacaklara büyük fırsat! 

Kadıköy Emlak Müdürlüğü, İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, Fener Caddesi 273 ada 16 parselde yer alan 3+1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

Kadıköy'de 19.7 milyon TL'ye icradan satılık 2 ev!

İstanbul Anadolu 12. İcra Dairesi, Kadıköy'de bulunan 2 evi satışa çıkardı. Söz konusu evlerin satış bedeli 19 milyon 750 bin TL olarak belirlendi.

Nazım Hikmet’in Kadıköy’deki yaşadığı ev yıkılıyor!

Türk Edebiyatı’nın önemli isimlerinden Nazım Hikmet’in İstanbul Kadıköy’de yer alan yaşadığı ev deprem riski sebebiyle yıkılacak.

Kadıköy Ağaçev Eğlence Hizmetleri ve Müzik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Ağaçev Eğlence Hizmetleri ve Müzik Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Sezer ve Yücel Eroğlu ortaklığıyla kuruldu...

Beşiktaş ve Kadıköy’den ev almak isteyenler için büyük fırsat!

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Goldştayn, "Bu fiyatlar Kadıköy ve Beşiktaş’ta ev sahibi olmak için büyük fırsat. Son 5 yılda yüzde 30’un üzerinde değer kazanan bu iki ilçede bu fiyatları 1 yıl sonra görmemiz imkansız" dedi...

Tolga Ortancıl Kadıköy'de restoran açtı!

Güzel Köylü dizisinde canlandırdığı Celal karakteriyle ünlülenen genç oyuncu Tolga Ortancıl, Kadıköy'de 'Bizimkiler Ev Yemekleri' isimli bir restoran açtı.

TCDD'den Kadıköy'de satılık 2 ev!

TCDD Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Kadıköy İlçesi, Erenköy mahallesinde bulunan 2 evi satışa çıkardı. Gayrimenkullerin ihalesi 27 Eylül 2018 günü düzenlenecek.

Kiralar Kadıköy'de ucuzladı, Ümraniye'de uçuşa geçti!

Kadıköy’de 3 bin TL’ye yaklaşan ev kiraları, 2 bin TL’ye geriledi. Kısa zaman önce açılan Üsküdar-Ümraniye Metrosu ise bölgedeki kira fiyatlarını uçurdu.

Milli Emlak'tan Kadıköy'de 3 milyon TL'ye satılık kargir ev!

Milli Emlak, Kadıköy Caferağa Mahallesi'ndeki bahçeli kargir evi ihale ile satıyor. İhale 6 Haziran'da yapılacak..

Fortis Sinanlı Kadıköy'de Sevgililer Günü kampanyası!

Fortis Sinanlı Kadıköy'de Sevgililer Günü kampanyası başladı. Yiğit Group ve Sinanlı Yapı ortaklığı tarafından hayata geçirilen projede ev alanlara yüzde 14 indirim yapılıyor ve tek taş yüzük hediye ediliyor.

Uplife Kadıköy Evleri konum! 

Teknik Yapı imzası taşıyan Uplife Kadıköy Fikirtepe'de ev fiyatları 526 bin TL'den başlıyor. Projede 100 ay yüzde sıfır faiz kampanyası bulunuyor..

kadıköy metrosu ev fiyatları Haberi

kadıköy metrosu ev fiyatları


Avrupa'daki kentlerde her metroya bindiğimde kıskanırdım. Dünyanın en eski ikinci metrosu olan Tünel-Karaköy'den sonra nasıl yaya kaldık diye. Neyse ki İstanbul'un altı artık örümcek ağlarla örülüyor. 


İstanbul Havalimanı CİP'te gördüğüm TOKİ Haber dergisini karıştırıyorum. İlginç bir haber: Geçen yıl açılan Kartal-Kadıköy metrosu ile Kadıköy, Kozyatağı, Göztepe ve Kartal'daki dairelerin fiyatları 30 ila 100 bin lira arasında yükselmiş. Kira fiyatları da 200 ila 400 lira arasında artırmış. Anadolu yakasının ikinci metro hattı olan ve 2015'te açılacak Üsküdar-Sancaktepe hattı üzerindeki konutların fiyatları da şimdiden yükselmeye başlamış. Üsküdar, Ümraniye, Çekmeköy ve Sancaktepe'de konut fiyatları ortalama yüzde 25 değerlenmiş. 


Avrupa yakasında da açılan Otogar-Başakşehir metrosu ile en yüksek konut fiyat artışı Küçükçekmece'de olmuş. Yüzde 38 değer artışı yaşanan Küçükçekmece'yi, yüzde 19'luk artışla Bağcılar takip...