01 / 05 / 2024

Kadıköyde müteahhit sayısı

Kadıköyde müteahhit sayısı

Kentsel dönüşüm hamlesinin İstanbul'da kendini en fazla gösterdiği ilçelerden biri de Kadıköy. Fikirtepe'de 4 yıl önce başlayan ve hala sorunlarla devam eden dönüşüm süreci Bağdat Caddesi ve çevresinde hızla ilerliyor.

Aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayan kadın müteahhit inşaatta ustalığa başladı!

Türkiye genelinde inşaat sektöründe yaşanan usta sıkıntısı, işverenleri zor durumda bırakıyor. Sakarya'da kadın müteahhit aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayınca kendisi inşaatta ustalığa başladı. 

Kadıköylüler: Söğütlüçeşme AVM-Gar projesi 'kazanım' değil, rant projesidir!

Bazı Kadıköy sakinleri Söğütlüçeşme'de hayata geçirilen Söğütlüçeşme AVM-Gar projesine karşı ‘kazanım’ değil, kent suçudur, rant projesidir" diyerek tepki gösterdi.

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Fikirtepe Kadıköy kıyımıdır, kentsel sömürüye dur de!

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, kentsel dönüşüm projelerine ilişkin paylaşım yaptı. Ercan, "Kadıköy Fikirtepe'de yapılan kentsel dönüşüm değil, bozuşumdur" diye ifade ederek "Depremi bahane eden, kentsel sömürüye dur de!" dedi.

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

Günlük kiralık daire sayısında üst üste rekor! Tamı tamına 24 bine ulaştı!

Konut sahibi ve kiracı davaları mahkemeleri kilitlerken, günlük kiralık dairelerin yıldızı parladı. Aylık kira fiyatlarını 2 katına çıkaran günlük kiralıkların sayısı 24 bine ulaştı.

Haziranda rekor kıran kruvaziyer yolcu sayısı temmuzda da zirve yaptı!

Türkiye'ye kruvaziyerlerle gelen yolcu sayısı artmaya devam ediyor. Bu yılın Ocak-Temmuz döneminde gelen yolcu miktarı geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 83,6 artarak yaklaşık 692 bin oldu.

Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım'ın ticari ünite sayısı değişti! 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım'ın ticari ünite sayısının değiştiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Gelir vergisi mükelleflerinin sayısı 2,4 milyonu aştı!

Açıklanan son dakika rakamlarına göre, Türkiye'de gelir vergisi mükellef sayısı Mayıs ayında geçen senenin aynı ayına göre 127 bin arttı ve 2,4 milyonu aştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küçük esnafa resmen büyük müjde geldi! Prim ödeme gün sayısı düşüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan küçük esnafa resmen büyük müjde geldi. Küçük esnafın prim ödeme gün sayısı düşüyor... İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Sağlıkçılar müjde! 199 sözleşmeli sağlık memuru alınacak! Acil bakın!

Sağlıkçılara müjdeli haber Mersin Üniversitesinden geldi ve personel alımı başvuruları kapsamında güncel ve farklı branşlarda atamalar bugün açıklandı. Başvuru şartları ve detaylar belli oldu.

Bu rakamlar şok edecek! İşte havalimanlarındaki yolcu, yük ve uçak sayısı!

Pandemide en ağır darbeyi alan havalimanlarının, 2022 senesinde büyük bir sıçrama yaşadığı ortaya çıktı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, geçtiğimiz sene havalimanlarında hizmet verilen yolcu, uçak ve yük sayısını duyurdu. İşte şok eden o rakamlar…

Borsada yatırımcı sayısı tüm zamanların rekorunu kırarak 3 milyon kişinin üzerine çıktı!

Düşük faiz ve yüksek enflasyon ortamında, konut piyasasında durgunluk, dövizde ise yatay seyir izlenirken kendine güvenli bir adres arayan yatırımcının yeni adresi Borsa İstanbul oldu. Borsa İstanbul'a gelen yatırımcı sayısı 15 Kasım 2022 tarihi itibarıyla 3 milyon kişinin üzerine çıkarak rekor kırd

Bizim Mahalle 1. Etap 2. Kısım'ın ticari ünite sayısı değişti! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Bizim Mahalle 1. Etap 2. Kısım'ın ticari ünite sayısı değişti. İşte Bizim Mahalle 1. Etap 2. Kısım'daki o değişikliğin detayları...

Kadıköyde müteahhit sayısı Haberi

Kadıköyde müteahhit sayısı

Her sokakta birden fazla inşaatın olduğu bölgede kule vinçler, hafriyat kamyonları günlük yaşamın bir parçası oldu. Bölgedeki hareketlenme çok sayıda inşaat firmasının da bu bölgeye yönelmesini sağladı. 

Bağdat Caddesi ve çevresindeki gelişmeleri geçtiğimiz aylarda kurulan İstanbul Anadolu Yakası Müteahhitleri Derneği (AYİD) Kurucu Yönetici Üyesi İrfan Aydoğan ve AYİD Genel Sekreteri Hakan Şişik'e sorduk. Bölgede faaliyet gösteren ortalama 100 firma olduğunu ve bu sayının son yıllarda 500'e ulaştığını belirten Aydoğan, "Ankara, Gaziantep, Diyarbakır, Adana, Bursa Afyon'dan geliyorlar. Aralarında merpen altı denecek firmalar da Yeni kurulan ve 170 üyeye ulaşan AYİD, bölge halkına hizmet vermeyi hedefliyor. Kadıköy'deki halk, evini yenilemek istediğinde derneğin kapısını çalarak teknik ve hukuki destek alabilecek. 


 Gelecek aylarda yarım kalan, ya da yıkılıp hiç başlamayan işlerle karşüaşabiliriz" dedi. İş almak...