30 / 04 / 2024

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ne zaman tamamlanacak

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ne zaman tamamlanacak

Zemin katıyla birlikte 11 kat olacak Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi önümüzdeki yıl tamamlanacak. Hastane, 62 Milyon TL’ye malolacak.

Aile Bakanlığından kadınlara peş peşe destek ödemeleri! Doğum parası, emzirme ödeneği, çocuk yardımı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kadınlara destek ödemelerine devam ediyor. Peki, Doğum parası, emzirme ödeneği, çocuk yardımı desteği ne kadar, kaç TL? İşte detaylar..

Bankacılık sektöründe çalışan kadın sayısı erkekleri geride bıraktı!

Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Çakar bankacılık sektöründe çalışanların yüzde 50’den fazlasının kadın olduğunu ve sektörde kadın yönetici oranının da arttığını söyledi.

Aile Bakanlığı’ndan kadınlara müjde üstüne müjde! Resmen açıklandı! 2023 doğum izni ücreti belli oldu!

Halk arasında doğum parası olarak bilinen sigortalı çalışan kadınların faydalandığı ödemelerle ilgili araştırmalar devam ediyor. Asgari ücretle birlikte güncellenen 2023 yılı doğum parası ne kadar oldu? İşte detaylar...

EYT’den Bağkur’lular kaç gün primle emekli olur? Doğum borçlanması sayılır mı?

EYT düzenlemesinde sona gelinirken, milyonlarca sigortalı da çeşitli yollarla primini tamamlayarak EYT kapsamına girmenin ve emeklilik hayaline kavuşmanın hesabını yapıyor. Bağkur’lu bir kişi toplam kaç prim günüyle EYT’den emekli olabilir? Peki doğum borçlanması sigorta başlangıç tarihini erkene çe

Sağlık sigortası, doğum ve diş tedavisini ödüyor mu?

Kamu hastanelerinde muayene günü bulmaktaki güçlükler ve hastaya ayrılabilen muayene süresinin kısa olması, özel hastanelerin ücretlerinin de zaman zaman bütçeyi zorlaması nedeniyle tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırma yoluna gidiliyor. Peki tamamlayıcı sağlık sigortası neleri kapsıyor? Doğum, diş

Askerlik ve doğum borçlanması ne kadar? 2023 Askerlik ve doğum borçlanması ne kadar olacak?

Askerlik ve doğum borçlanmasının yeni yılda ne kadar olacağı merakla araştırılıyor. İşte 2023 askerlik ve doğum borçlanmasına dair detaylar!

KDK'nın doğum iznine ilişkin kararı: Maaş kesintisi yok!

Kamu Denetçiliği Kurumu, hemşire maaşından yaklaşık 16.000 liralık doğum izni kesintisinin iade edilmesine karar verdi.

Doğum izni kaç gün sürer? İşte detaylar!

Doğum yapacak kadınlar, doğum iznine dair detayları merak ediyor. İşte merak edilen haberin detayları!

Doğum borçlanması nedir? Doğum borçlanması nasıl olur?

Doğum borçlanmasının ne olduğu ve nasıl yapıldığı çalışan kadınlar tarafından merak edilen ve sorulan sorulardandır. İşte detaylar!

Doğum parası 2022 yılında ne kadar oldu? SSK 2022 süt yardımı kaç TL, nasıl alınır?

Doğum yapan anneler için devlet tarafından verilen doğum yardımı parasının miktarı da çok sayıda kişi tarafından merak ediliyor. 2022 doğum parası ne kadar olacak ve süt yardımı nasıl alınır sorularını sizler için yanıtladık.

Barış Pınarı Harekatı bölgesinde kadın hastalıkları ve doğum hastanesi kurulacak!

Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı bölgesi Tel Abyad'da yapımına başlanan kadın hastalıkları ve doğum hastanesinin 45 günde tamamlanması planlanıyor.

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin akıbeti meclis gündeminde!

Adıyaman Merkez'de yapılacak olan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bağcılar'da deprem izolatörlü Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi inşa ediliyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından Bağcılar'da 300 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesi inşa ediliyor. Hastane inşaatının 2.5 yıl sonra bitmesi hedefleniyor.

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ne zaman tamamlanacak Haberi

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ne zaman tamamlanacak

300 YATAK KAPASİTELİ

Geçen yıl zemin katındaki çalışmalar nedeniyle rötarlı olarak inşaatına başlanılan 300 Yatak kapasiteli Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, önümüzdeki yılın son aylarında hizmete açılacak. 150 Kişilik ekibin çalıştığı inşaatın ilk 5 katının kaba bölümü tamamlandı. Yapımını Sertka inşaat mühendislik firmasının üstlendiği binada çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirten Serhan Kaya, “Zemin katlarıyla birlikte 11 kattan oluşacak hastaneyi önümüzdeki yılın son aylarında teslim etmeyi planlıyoruz. Havaların açılmasıyla birlikte çalışmaları hızlandırdık” dedi. Bölge Devlet hastanesine komşu olan yeni hastane yaklaşık 62 milyon TL’ye mal olacak.



Batman...