08 / 05 / 2024

kadın iş sağlığı ve güvenliği uzmanı

kadın iş sağlığı ve güvenliği uzmanı

Anel Grup, iş sağlığı ve güvenliği’ne büyük önem veriyor. Anel Grup’un, ulusal ve uluslararası projelerindeki şantiyelerinin iş güvenliği ekibinde bulunan uzman kadın çalışanlarının, sürecin doğru yönetilmesindeki emeği büyük.

İŞKUR açıkladı! Kadın işçi çalıştırana 25 bin lira destek verilecek!

İŞKUR'un kadın istihdamını artırmak için yeni bir projesi başlattığını duyurdu. Buna göre, proje kadın çalışan istihdam eden iş yerlerine 25 bin lira destek sağlanacağı kaydedildi.

İş Bankası'ndan kadın girişimcilere destek yağacak! 5 yılda 100 milyar liralık kredi kullandıracak!

“Kadının Güçlenmesi Bildirgesi” ile kadın işletmecilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman sağlayacağını taahhüt eden İş Bankası, Ağustos 2023 itibarıyla kadın girişimcilere 15,9 milyar TL’lik kredi sağladı.

Kadın girişimcilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL finansman!

İş Bankası, "Kadının Güçlenmesi Bildirgesi" ile kadın işletmecilere beş sene içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman sağlayacağını taahhüt etti. Banka, geçen ay itibarıyla kadın girişimcilere 15,9 milyar TL'lik kredi desteği sağladı.

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. kuruldu!

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Karaman tarafından kuruldu.

Sağlık çalışanları 1-2 Ağustos’ta iş bırakacak!

Bugünkü enflasyonist ortamda ücretlere yapılan zamların geçimlerini sağlamaya yetmediğinden yakınan hekimler ve sağlık çalışanları iki gün iş bırakacak. SABİM Başkanı Akarken, vatandaşların nitelikli sağlık hizmetini almasını istediklerini belirterek vatandaşları desteğe çağırdı.

Bugün hastaneler açık mı? Bayramda sağlık ocağı, eczane ve hastaneler açık mı, kapalı mı?

Kurban bayramı tatilinin gerçekleşeceği hafta başladı. Bu kapsamda vatandaşlar sağlık kuruluşlarının çalışıp çalışmayacağını sorguluyor. Peki, 9 gün tatilde sağlık kuruluları açık mı, kapalı mı?

İş Bankası'ndan kadın işletmecilere 100 milyar TL'lik destek!

İş Bankası, “Kadının Güçlenmesi Bildirgesi” yayımlayarak kadın işletmecilere 5 sene içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman sağlayacağını duyurdu. İşte son dakika açıklamasının detayları...

İş Bankası kadın girişimcilere 100 milyar liralık finansman desteğinde bulunacak

Türkiye İş Bankası, şirketlerin finansmanı yoluyla kadın işletmecilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman desteği sağlayacağını taahhüt etti.

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri 2022! İşte son durum!

Bütün sağlık çalışanlarının yakından takip ettiği Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri hakkında beklenen açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi. İşte Sağlık Bakanlığı promosyon ödemelerinde son bilgiler…

Ferumedclınıc Sağlık Danışmanlığı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ferumedclınıc Sağlık Danışmanlığı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Ferdınand Steınhuber ve Mehmet Demir ortaklığında kuruldu.

Internatıonal Clınıcs Sağlık Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Internatıonal Clınıcs Sağlık Turizm Anonim Şirketi Bakırköy'de Feras Mollamosa tarafından kuruldu.

Sağlık Bakanlığı 465 şoför alacak! İşte başvuru şartları!

Sağlık Bakanlığı bu sabah bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlar için çeşitli kadrolarda alım yapacağını duyurdu. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan duyuruya göre; sürücü ehliyeti olan 465 şoför alınacak. İşte başvuru şartları...

Renk İş Sağlığı Ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renk İş Sağlığı Ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  10 binTL sermaye bedeli  ile Süleyman  İbar tarafından kuruldu.

kadın iş sağlığı ve güvenliği uzmanı Haberi

kadın iş sağlığı ve güvenliği uzmanı

Hizmet sektörü başta olmak üzere, çeşitli iş kollarında çalışan kadınlar, günümüzde bilinenin aksine sanayi ve inşaat gibi zor sektörlerde de görevlerini başarı ile sürdürüyor. Son yıllarda kadınların işgücüne katılım oranının giderek artması, ülkemiz adına önemli gelişmelerin başında yer alıyor. TÜİK 2015 İşgücü İstatistikleri Araştırması sonuçlarına göre, Türkiye genelinde işgücüne katılma oranı son bir yıl içinde 0,7 puan artarak toplamda yüzde 51,2 oldu. Bu oran erkeklerde 0,3 puanlık artışla  yüzde 71,3, kadınlarda ise 1,1 puanlık artışla yüzde 31,6 olarak gerçekleşti.


İş güvenliğinde kadın hassasiyeti

Elektromekanik  sektöründe faaliyet gösteren Anel Grup, çalışanlarının iş sağlığı ve güvenliğinde, hassas, titiz ve ayrıntılara önem veren kadın İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Uzmanlarının iş güvenliğini sağlamakta başarılı olacağına inanıyor. İSG’nin kadın uzmanları, bu başarının en önemli sebeplerinden...