10 / 05 / 2024

Kadir Barış Güvercin

Kadir Barış Güvercin

Tuvi Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile, 5 Şubat 2015'te, Halkalı Atakent Mahallesi 'nde, Kadir Barış Güvercin Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Saydam1 İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saydam1 İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olcay Güvercin tarafından kuruldu.

Synertech Group Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Synertech Group Mühendislik Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Gölgeli tarafından kuruldu.

Küresel piyasalar fed’in güvercin mesajlarıyla primlendi!

Fed tutanaklarına göre yetkililer son faiz toplantısında para politikasının bir süre daha kısıtlayıcı kalması gerektiğini vurgularken, risklerin ise daha dengeli hale geldiğini belirttiler. Tutanaklarla birlikte Fed yetkililerinden de olumlu açıklamalar geldi.

Küresel piyasalar Fed’in güvercin mesajlarıyla rahatladı!

Fed Başkan Yardımcısı Philip Jefferson, artan tahvil getirilerini politika kararlarını verirken dikkate alacaklarını açıkladı. Fed’in faizde durma sinyali vermesi ile risk iştahı artarken hisse senetleri yükseliyor.

Dolara ilişkin nokta atışı tespitler yapmıştı! Şimdi de dolar alımı için en müthiş tarihi açıkladı!

Altın ve dolara ilişkin nokta atışı yorumlarıyla tanınan Usta Analist Fatih Tonguç, bu kez dolara dikkat çekti. Fed'in 'şahin' veya 'güvercin' pozisyonu aldığında neler yapılması gerektiğini söyledi.

İmar barışı bekleyenler aman dikkat! 2023 yılında imar affı çıkacak mı? Hemen bu kritik detaya göz atın!

İmar barışı bekleyenler aman dikkat... 2023 yılında imar affı çıkacak mı... Hemen bu kritik detaya göz atın...

İslam Memiş güvercin olup uçacak dedi! Gram altın fiyatları da bir anda…

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Putin’in yaptığı açıklamalar ışığında emtiaların durumunu açıkladı. İşte detaylar!

Ahv Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahv Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Emirhan Güvercin ve Erdem Dinç ortaklığında kuruldu.

Barış umudu piyasaları salladı! Altın, gümüş, dolar ve euro fiyatlarında son durum!

Rusya ile Ukrayna arasında süren savaşın sonunda barış umudu ortaya çıktı. İstanbul’da görüşen iki ülkenin heyetleri, toplantı sonrası olumlu açıklamalarda bulunmasının ardından piyasalarda ani bir hareketlilik başladı. Altın, dolar ve gümüş fiyatlarında sert düşüşler yaşanıyor...

Air World Makine Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Air World Makine Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Barış Gökçen tarafından kuruldu.

Nice Kafe Bar Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nice Kafe Bar Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Fuat Kulaksızoğlu tarafından kuruldu.

Mersin Barış Mahallesi kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Mersin Barış Mahallesi'nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi kapsamında hak sahiplerinin yüzde 90'ını kentsel dönüşüm projesini onayladı. Barış Mahallesi kentsel dönüşüme girmek için gün sayıyor.

İstanbullular dikkat! Suya Zam geldi!

İSKİ Olağanüstü Genel Kurulu, Meclis 2. Başkanı Ömer Faruk Kalaycı başkanlığında Yenikapı Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde toplandı. Genel Kurul gündeminin ilk maddesi su zammı oldu.

Kadir Barış Güvercin Haberi

Kadir Barış Güvercin

Tuvi Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi 5 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile, Kadir Barış Güvercin Müdürlüğü'nde kuruldu.


Tuvi Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve Yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat, taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2- Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3- Uçak,otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4- Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5- Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6- Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. 7- Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir...