28 / 07 / 2024

Kadir İnanır Sigortam.net reklam filmi

Kadir İnanır Sigortam.net reklam filmi

Türk sinema tarihine ismi altın harflerle kazınan Kadir İnanır’ ın efsane bakışları bu kez Türkiye’nin ilk ve en geniş sigorta platformu Sigortam.net’in üstüne çevriliyor...

Türkiye, gayrimenkul sektörü hariç ‘net yatırımcı’ oldu

Türkiye senenin 10 aylık döneminde gayrimenkul sektörü hariç net dış yatırımcı haline geldiği açıklandı. Buna göre, tekstil, konaklama, tarım ve madencilik gibi Türkiye’nin öne çıkan sektörlerinde yurtdışına giden doğrudan yatırım tutarının gelenden fazla olduğu görüldü. 

Mz Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mz Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa İnanır tarafından kuruldu.

Arçelik Imperium TV'lerde 1.300 TL indirim fırsatı!

Arçelik, televizyon almak isteyenlere çok özel bir kampanya sunuyor. Kampanya 1-15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak ve kampanyaya dahil olan satın alınan ürünler içindeki en cazip fiyatlı ürün için tavsiye edilen satış rakamı uygulanacak...

Arçelik Gurme Fry az yağlı fritöz ailesinde ikinci üründe yüzde 50 indirim!

Arçelik fritöz almak isteyenlere çok özel bir kampanya sunuyor. Bu kampanya 1-15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyaya dahil olan satın alınan ürünler içindeki en cazip fiyatlı ürün için tavsiye edilen satış rakamı üzerinden yüzde 50 indirim uygulayacak.

Uzmanlar uyardı! ‘Sosyal medyadan alışveriş yaparken 10 kere düşünün!’

Sosyal medya hesapları vasıtasıyla yapılan alışverişlerde özellikle satın alınan ürünün iadesi ve alıcıya haksız bir şekilde yansıtılan kargo ücretleri vatandaşları mağdur ediyor. Bu konuda, uzmanlardan, “Sosyal medyadan alışveriş yaparken 10 kere düşünün” uyarısı geldi.

İstanbul’da yaşanan sel sonrasında konut sigortasına olan ilgi artmaya başladı!

Sigortacılık platformu Sigortam.net, selden kaynaklı su baskını durumlarında evini güvence altına almak isteyenler için Konut Sigortası yaptırmanın önemine dikkat çekerken, “Poliçe şartları ve sağladığı teminatlara mutlaka bakılmalı” uyarısını yaptı.

Mkr Hafriyat Nakliyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mkr Hafriyat Nakliyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Makır tarafından kuruldu.

Borsada peş peşe rekor kırıldı! Yabancı payı yüzde 31'i geçti!

Yabancı yatırımcı 9 haftadır borsada net alıcı kanadında yer alıyor. Borsadaki rallinin yabancıların dönmesiyle hızlandığını ifade eden uzmanlar yüzde 31’i geçen yabancı takas oranının daha da artacağını düşünüyor.

Ceka Kule Vinç İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ceka Kule Vinç İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 1.500.00,00 TL sermaye bedeli ile Kadir İnanır tarafından Kuruldu.

Akaryakıt zammı nakliye maliyetini uçurdu! Kilo başına maliyet 3 liraya yaklaştı!

Akaryakıt fiyatlarının artmasıyla birlikte nakliye maliyetleri de yükseldi. Bu kapsamda Antalya'dan alınan ürün İstanbul'a getirilirken kilogram başına 2 lira 90 kuruşa denk geliyor. İşte detaylar... 

Elimizdeki dolarları bozdurmalı mıyız? Net yanıt geldi! Doları olanlar o rakama hazır olsun! Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kuru haftanın ilk işlem gününde, yukarı yönlü hareket ediyor. Yükseliş karşısında yatırımcılar ''Elimizdeki dolarları bozdurmalı mıyız?'' sorusunu araştırırken net yanıt geldi. Dolar ne kadar olacak? Doları olanlar o rakama hazır olsun! Son dakika dolar kuru.

Yüzde 40'a varan indirim! Karpuz 8,90 TL'ye, biber 11 TL'ye, kuzu incik 245 TL'ye düştü!

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini duyurdu. Kampanya kapsamına alınan ürünlere farklı oranlarda indirim uygulandı. İşte Migros'ta indirimli ürünler ve fiyat listesi...

Elimizdeki altınları bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Bakmayan bin pişman olacak

Altın fiyatları rekordan rekora koşarken yatırımcılar ''elimizdeki altınları bozduralım mı?'' sorusunu araştırırken net yanıt şimdi geldi.

Kadir İnanır Sigortam.net reklam filmi Haberi

Kadir İnanır Sigortam.net reklam filmi

Türk sinema tarihine ismi altın harflerle kazınan Kadir İnanır’ın efsane bakışları bu kez Türkiye’nin ilk ve en geniş sigorta platformu Sigortam.net’in üstüne çevriliyor. Markanın yeni reklam filmi için kamera karşısına geçen İnanır, kendisine en uygun sigortayı bulmak için, Sigortam.net’e “bakıyor”. Üstelik rol arkadaşı da internet ünlüsü bir isim: “Neeet” diye bağıran keçi! 

2001 yılında kurulan, Türkiye’deki online ve telefon üzerinden sigorta satışı ve karşılaştırması hizmeti sunan ilk şirket olma özelliğine sahip Sigortam.net’in, Türk sinemasının bakışları ile efsane usta aktörü Kadir İnanır’ın başrolünü bir keçi ile paylaştığı yeni reklam filmi izleyiciyle buluştu.

2 Haziran 2014 Pazartesi akşamı televizyon ve internet üzerinden yayına giren reklam filminde, Kadir İnanır sigorta hizmeti almak isteyen tüm izleyicileri, “Kazancım net, Sigortam.net” sloganıyla öncelikle Sigortam.net’e bakmaya çağırıyor.  

Sigortam.net’in...