05 / 05 / 2024

Kadir Tümen özgeçmiş

Kadir Tümen özgeçmiş

ERA Türkiye Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü Kadir Tümen kimdir? Kadir Tümen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kadir Tümen, ne zamandan beri Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü olarak çalışıyor?

Kredi borcunu emekli maaşı ile ödeyenlere kötü haber! Geçmiş dönemdeki kesintiler geri alınamayacak!

Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, kredi borcunu emekli maaşı ile ödemeyi taahhüt eden emeklilerin, maaş kesintilerine itiraz etmeleri halinde  bankadan önceki kesintileri talep edemeyeceklerini hükmetti.

Elon Musk, Türkiye'den arsa mı alacak? Tesla’nın 8. fabrikası Türkiye'de mi kurulacak?

Dünyanın en zenginleri arasında olan Elon Musk, Tesla’nın 8. fabrikası için harekete geçti. Bu kapsamda Musk yeni fabri için arsa arayışına başladı. Elon Musk'ın arsa için Türkiye'yi de düşündüğü belirtiliyor.

15 dakikada yüzde 100 şarj olan Xiaomi Mi 11T Pro'ya görülmemiş dev indirim! 27 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Teknoloji devi Xiaomi'den kaçırılmayacak fırsat: Xiaomi Mi 11T Pro, 15 dakikada yüzde 100 şarj olma özelliğiyle dikkat çekiyor! Üstün performans ve şık tasarımıyla göz kamaştırıyor. Mi 11T Pro, sınırlı süreli dev indirimle PTTAVM'de...

Akaryakıt fiyatlarına yeni zam gelecek mi? JP Morgan'dan korkutan son dakika tahmini!

Petrol piyasaları ardı ardına karşılaştığı darbelerin ardından bir ay içinde ilk haftalık kazancına imza attı. Peki yeni akaryakıt zamları gelecek mi? 

EYT’de Bağ-Kur’a geriye dönük kayıt hakkı! Bu iki kritik tarihe dikkat!

Bağ-Kur tescil affı için son dakika gelişmeler yakından takip edilirken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca yeni adımlar atılıyor. Prim eşitliği gündeme gelirken tüm dikkatler tescil affına çevrilmiş durumda. Peki, EYT'de 2 bin öncesi Bağ-Kur'a geriye dönük kayıt hakkı verilecek mi? İşte detayl

Emeklilere 9500 TL ödeme! Tüm emekliler bundan yararlanabilecek!

Emeklilerin yüzünü güldürecek olan açıklama nihayet geldi. Bu haberle emekliler muradına erecek. Emeklilere 9500 TL ödeme yapılacak. Peki bu ödemeden tüm emekliler mi faydalanacak?

Otomobil devinden bomba haber! Citroen Türkiye’de mi üretilecek?

Yeni modeli C4 X’in lansmanını yeni gerçekleştiren Citroen’in CEO’su Vincent Cobée, Türkiye ilk 5 Pazar arasına girerse ünlü markanın üretimini Türkiye’de gerçekleştirebileceklerini açıkladı.

Tarla nasıl arsaya dönüştürülür?

Tarla nasıl arsaya dönüştürülür? Tarla arsaya dönüştürülebilir mi? İşte merak edilen soruların detayları!

Küresel konut fiyatları yerle bir oluyor! Sıra Türkiye'de mi?

Küresel konut piyasasında resmen alarm zilleri çalmaya başladı. Merkez bankalarının faizleri artırması, kredi faizlerini ve  konut maliyetlerini yükseltirken talebin de düşmesine neden oldu. Uzmanlar küresel konut fiyatları beklentilerini açıkladı. Peki küresel konut fiyatları düşecek mi? 

Ev tüpünde fiyatlar nasıl? Enerji fiyatlarındaki artış, tüpü etkiledi mi? 4 Eylül 2022 fiyat listesi..

Eylül ayının ilk günü fiyatıyla merak uyandıran mutfak tüpünde son durum nasıl? Vatandaşlar tüp fiyatlarını merakla takip ediyor. En ucuz tüp hangi markada? 12 Kg’lık ev tüpü ne kadar? İşte, Aygaz, İpragaz, Mogaz 4 Eylül 2022 fiyat listesi…

Son Dakika! Akaryakıt'a indirim mi geliyor? İşte detaylar...

Akaryakıt fiyatlarında peş peşe gelen zam haberlerinin ardından bu kez güzel bir gelişme yaşandı. Brent petrol fiyatlarında dalgalanmalar devam ederken, akaryakıt fiyatlarında da piyasalarda indirim beklentisi oluştu.

17 dakikada şarj olan Xiaomi Mi 11T Pro Teknosa'da satışta! İşte 25 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de teknoloji marketlerin en popüleri olan Teknosa, Xiaomi'nin internet sitesi üzerinde stokları tükenen Xiaomi Mi 11T Pro'yu satışa  çıkardı! Peki, Teknosa'da 17 dakikada şarj olan Xiaomi Mi 11T Pro fiyatları ne kadar? İşte 25 Temmuz 2022 fiyat listesi...

17 dakikada şarj olan 108MP kameralı Xiaomi Mi 11T Pro'ya şok indirim! 18 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en çok tavsiye edilen e-ticaret sitesi olarak tanınan Hepsiburada'da, Xiaomi'nin internet sitesinde stokları tükenen Xiaomi Mi 11T Pro'ya indirim uygulandı! Peki, Hepsiburada'da Xiaomi Mi 11T Pro fiyatları ne kadar? İşte 18 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Kadir Tümen özgeçmiş Haberi

Kadir Tümen özgeçmiş

Kadir Tümen kimdir?

Kadir Tümen, 24 Nisan doğumlu. Uludağ Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler mezunu.


2004 yılında üniversiteden mezun olan Kadir Tümen, 2005 - 2007 yılları arasında RE/MAX firmasında İş Geliştirme'de görev aldı.


Daha sonra CENTURY 21'de 2009 - 2011 yılları arasında Satış ve Franchise Geliştirme Yöneticisi olarak hizmet verdi.


2011 - 2014 yılları arasında Realty World Türkiye - Garanti Koza İnşaat'ta Satış Koordinatörü olarak hizmet verdi.


Son olarak Haziran 2014'ten beri ERA Türkiye Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü olarak hizmet veriyor.


İletişim bilgileri:

[email protected]

[email protected]


Kadir Tümen: İzmir'de konut satın alımı yüzde 150...