05 / 05 / 2024

Kadırga Caddesi

Kadırga Caddesi

Zonguldak'ta aynı inşaatta çalışan işçiler arasında çıkan kavgada, 1'i kadın 9 kişi yaralandı

Arriva Assos Terra Silva lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Arriva Assos Terra Silva projesinde satışlar başladı. Proje Kadırga Koyu, Assos Antik Liman, Sivrice ve Sokakağzı Koyları’nın yanı başında yükseliyor. Peki Arriva Assos Terra Silva'da konut fiyatları ne kadar? 

Kadıköy'de 8 taksitle 3+1 konut satılıyor! Ev alacaklara büyük fırsat! 

Kadıköy Emlak Müdürlüğü, İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, Fener Caddesi 273 ada 16 parselde yer alan 3+1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü'nden restorasyon karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Büyükada Karanfil Mahallesi Kadıyoran Caddesi'nde restorasyon karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. İşte detaylar...

Akiş GYO, Kadıköy'deki bina ve arsasını 465 milyon TL'ye sattı!

Akiş GYO, şirkete ait, İstanbul İli, Kadıköy Bostancı Mahallesi, Bağdat Caddesi, No. 481'de yer alan "Dokuz Katlı, Çatı Arası İlaveli Betonarme Bina ve Arsası" niteliğindeki gayrimenkulün mülkiyeti 4 Temmuz 2022 tarihli sözleşme kapsamında 465 milyon Türk Lirası bedelle satıldı. 

Kadıköy Belediyesi tebligat olmadan yıkım yaptı!

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yer alan S.M. ve ağabeyi H.A.A.'ya ait dükkan için Kadıköy Belediyesi'nde yıkım kararı çıktı. İddialara göre; belediye tebligat göndermeden yıkım gerçekleştirdi. 

Kadıköy kentsel dönüşüm bekliyor! 

Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller, Kadıköy - Bağdat Caddesi çevresindeki kentsel dönüşümü değerlendirdi.

Melis İşiten: Dul kadınsın diye ev vermeyene rastladım!

Eşi Uraz Kaygılaroğlu’ndan kısa bir süre önce boşanan Melis İşiten’le, kadın hikayelerini anlattığı yeni kitabı vesilesiyle buluştuk. İşiten en çok Bağdat Caddesi’nde ev ararken duyduğu “Dul kadına ev yok” cümlesi nedeniyle üzüldüğünü söylüyor...

Bağdat Caddesi 'Bağdat Caddesi Derneği' ile kurumsallaşıyor!

Kadıköyün simgesi olan ve dünyada birçok alışveriş caddesini geride bırakan Bağdat Caddesi, Bağdat Caddesi Derneği ile kurumsallaşıyor...

Kadırga Otelcilik ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadırga Otelcilik ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Özkan tarafından kuruldu.

Kadıköy'de otel inşaatı durdu, kazıya devam!

Kadıköy’deki İbrahimağa Mahallesi, Dinlenç Caddesi üzerinde 9 bin 43 metrekarelik arsa üzerindeki otel inşaatı durdu. Bölgede kazıya devam ediliyor.

Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne spor salonu!

Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Fatih Belediyesi tarafından çok amaçlı spor salonu inşa ediliyor.

Kadıköy'de 3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Kadıköy İlçesi Eğitim Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay caddesi üzerinde yer alan gayrimenkul 3 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 28 Şubat 2018 tarihi olarak belirlendi.

İş GYO Kadıköy arsasının 2017 değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy Dinlenç Caddesi'nde yer alan arsanın 2017 değerleme raporunu yayınladı. 

Kadırga Caddesi Haberi

Kadırga Caddesi

Alınan bilgiye göre, Kadırga Caddesi'ndeki inşaatta sıva yapan işçilerin, su tesisatı döşeyen işçilerin katına tuğla düşürmesi üzerine, iki grup arasında kavga çıktı. 

     Keser ve sopaların da kullanıldığı kavgada, Gökhan, Erhan ve Yaşar Taşdemir, Yüksel Yavuz, Ozan ve Kazım Küçük, Birol Kaleoğlu ile Gökhan Sönmez darp edildi. 

     Çıkan arbedede bir kişinin, inşaatın yakınındaki Münire Alan'ın (79) evine kaçtığını gören diğer işçiler de konuta girdi. Konuttaki arbedede ev sahibi kadın yaralandı ve eşyaları tahrip oldu. 

     Polis ekiplerinin kavgayı ayırmasının ardından olayı duyan Alan'ın Roman yakınları, inşaata gelerek işçilere saldırmak istedi. Polis ekipleri, kadınların da yer aldığı grubu güçlükle uzaklaştırdı. 

     Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

     Yaralı Münire Alan, gazetecilere yaptığı açıklamada,...