05 / 05 / 2024

kağıthane de kentsel dönüşüm

kağıthane de kentsel dönüşüm

Kağıthane Ofis Park projesinden sonra Kartal'da yeni yatırım için kolları sıvayan Omurga Yapı Genel Müdürü Oğuz Kösebay Kartal projelerinin tüm detaylarını ilk kez emlakkulisi.tv izleyicilerine anlattı.. İşte o röportaj...

Dora Vadi Kağıthane'de 3 farklı ödeme seçenekleriyle! 2+1'lerin fiyatı 7 milyon 699 bin liradan başlıyor!

Unist Gayrimenkul tarafından Kağıthane'de inşa edilen Dora Vadi'de 24 ay, 36 ay ve 48 ay ödeme koşulları yer alıyor. Projede 2+1 dairelerin fiyatları ise 7 milyon 699 bin liradan başlıyor.

İBB'den büyük fırsat! Pendik ve Kağıthane'de imarlı arsa satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Pendik ve Kağıthane'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 13 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Dora Vadi Kağıthane'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Kağıthane'de inşa edilen Dora Vadi projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Dora Vadi Kağıthane'de konut  fiyatları ne kadar?

İBB, Kağıthane'de konut imarlı arsa satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kağıthane'de yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Kağıthane'de yer alan arsanın büyüklüğü kaç metrekare? Fiyatı ne kadar? 

Kağıthane'de, 8 katlı bir apartmandaki vurdumduymazlık yürekleri ağıza getirdi!

İstanbul Kağıthane'de, önlem almadan 8 katlı bir apartmanın 5. katındaki dairenin balkonunda tadilat yapmaya çalışan kişi tehlikeye davetiye çıkardı. Görüntüyü görenleri yüreği ağzına geldi...

Kağıthane'de arsa hissesi satılıyor: İhalesi 28 Kasım'da! 

Kağıthane Belediyesi, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Hamidiye Mahallesinde yer alan arsanın hissesini satıyor. Peki Kağıthane'de satışı yapılacak arsa hissesinin fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kağıthane'de arsa satılıyor! Arsa alacaklara Eylül bombası! 

İstanbul ili Kağıthane Belediyesi, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Talatpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Kağıthane'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? Büyüklüğü kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

İstanbul'da kentsel dönüşüm tam gaz: Beyoğlu ve Kağıthane'de 1.086 konutun teslimi yapıldı!

İstanbul'un Beyoğlu ve Kağıthane ilçelerinde, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1.086 adet konut hak sahiplerine teslim edildi. İşte ayrıntılar...

Kağıthane'deki kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesinde, hak sahiplerine anahtarları teslim edilmeye başlandı.

Kağıthane'deki kentsel dönüşüm konutları Ocak'ta teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Kağıthane'deki kentsel dönüşüm konutları Ocak'ta teslim edileceğini söyledi.

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Genyap Link Kağıthane'de teslime kadar kira desteği!

Genyap imzasıyla Kağıthane'de hayata geçirilen Genyap Link projesinde teslime kadar kira desteği kampanyası başlatıldı.

İVA Yapı Kağıthane'de yeniden sahaya iniyor! 

İnşaat sektörünün deneyimli müteahhitlik firmalarından İVA Yapı, Kağıthane'de yarım kalan projesi için yeniden çalışmalara başlıyor. 

kağıthane de kentsel dönüşüm Haberi

kağıthane de kentsel dönüşüm

Omurga Yapı Genel Müdürü Oğuz Kösebay ile Kağıthane'de hayata geçirdikleri bölgenin ilk kentsel dönüş projesi olan Kağıthane Ofis Park'ın satış ofisinde bir araya geldik. Kartal'da yeni bir proje hazırlığında olduklarını açıklayan Kösebay, Kartal projelerinin tüm detaylarını ilk kez emlakkulisi.tv izleyicileri ile paylaştı. 2014 yılının başları gibi projeyi duyurmayı planladıklarını açıklayan Kösebay, projenin yaklaşık 100-150 konuttan oluşacağını belirtti. Kartal metro istasyonuna yakın mesafede konumlanacak olan projenin yatırım maliyetinin ise 40 milyon dolar civarında olacağını ifade ettik. 


İşte 24 soruda Kağıthane Ofis Park, Kağıthane'de kentsel dönüşüm ve Omurga Yapı'nın yeni yatırım planları....




Kağıthane Ofis Park projesinin öne çıkan özellikleri neler?

55 bin metrekare...