29 / 05 / 2024

kağıthanede değişimin öyküsü

kağıthanede değişimin öyküsü

Kağıthane Belediyesi' nden yapılan açıklamaya göre, fotoğraflarla geçmiş ve bugünü belgeleyen kitap, son yıllarda yapılan çalışmalarla ihmal edilmişlikten kurtularak İstanbul'un parlayan yıldızı olan Kağıthane'yi anlatıyor...

Elinde dolar, altın, euro ve gümüş olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Hesaplar değişti! İşte yeni yatırım sıralaması...

Piyasa uzmanı İslam Memiş Fed ve Savaş beklentilerinin hesapları değiştirdiğini söyleyerek elinde dolar, altın, euro ve gümüş olanları uyardı. İşte yeni yatırım sıralaması...

Gayrimenkul sektörü kabuk değiştiriyor!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Emlakçılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sinan Canpolat yaptığı açıklamada Türkiye genelinde çok ciddi denetimlere başladığını dile getirerek emlak sektörünün kabuk değiştirdiğini söyledi.

Sigortada yeni dönem! Sistem baştan sona değişiyor! Detaylar peş peşe geldi!

“2’nci Uluslararası Sigorta Zirvesi” sigorta sektörünün temsilcilerini buluşturdu. Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Osman Çelik, sigorta sektörünün afet yaralarının sarılmasında önemli rol oynadığını aktarırken, SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, 'Sigorta 3.0'la birçok değişimin yaşanacağını söyledi

Türkiye’de işsiz sayısı 8 milyon 567 kişiye ulaştı!

TÜİK’e göre işsiz sayısı mayıs ayında 193 bin kişi azalarak 3 milyon 328 bin kişi, işsizlik oranı yüzde 9,5 oldu. Eksik istihdamdakiler ve potansiyel iş gücü de dahil geniş tanımlı işsizlerin sayısı ise 8 milyon 567 bin, oranı da yüzde 22,5 olarak gerçekleşti.

Altında son tren kalkıyor! 6 gün sonra altının kaderi sil baştan değişiyor! İslam Memiş az önce açıkladı! Herkes baksın

Altın yorumları ile milyonlarca kişi tarafından takip edilen Altın analisti İslam Memiş altında son trenin kalkacağını ve 6 gün sonra altının kaderinin sil baştan değişeceğini söyledi. Herkes buraya baksın!

Seçim sonrası para politikalarında köklü değişim şart! Yanlışa devam edilirse TL krizi kapıda!

Piyasalarda bu hafta heyecan dorukta. İkinci tur seçimler öncesi borsa ve dövizde volatil seyrin devam etmesi bekleniyor. Uzmanlar, seçimi kim kazanırsa kazansın para politikalarında köklü bir değişimin kaçınılmaz olduğunu savunurken, seçim sonrasına ilişkin önemli bir uyarı da geldi…

Trafik sigortası yönetmeliği değişti! Mayıs'ta fiyatlar zamlanacak! Aracı olanlar hemen baksın!

Trafik sigortası yönetmeliğine ilişkin Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Zorunlu Trafik Sigortası'nda hasar ve indirim oranlarında değişikliğe gidildi. 

İslam Memiş açıkladı! Altın fiyatları bugünden sonra değişecek!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın fiyatları bugünden itibaren değişeceğini söyleyerek altın yatırımcılarını tek tek uyardı.

Panikle ev değiştirmeyin! Başka şehre taşınmayı düşünenler mutlaka bu haberi okusun!

Gayrimenkul uzmanları ani kararla panik havasında bulunduğu şehirden göç etmek isteyenleri önemli uyarılarda bulundu. Uzmanlar, göç edilecek deprem ve bina güvenliğinin yanı sıra dikkat edilmesi gereken başka kriterler de bulunduğuna işaret ediyor.

TÜİK son rakamları açıkladı! Türkiye'de işsiz sayısı çoğaldı mı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), kasım ayı işsizlik oranlarını açıkladı. TÜİK'e göre İşsizlik 2022 Kasım ayında yüzde 10,2 olarak tespit edilirken   bir önceki aya göre değişikliğin yaşanmadığını açıkladı.

Ziya Yılmaz: Konutta lüks anlayışı pandemiden sonra değişti

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut sektöründe pandemiyle birlikte lüks anlayışının da değiştiğini söylerken, Yeni Levent Projesi ile ilgili de bilgiler verdi.

Otoyollarda kaçak geçiş ödemelerinde süre değişti! 4 kat cezası var!

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün işlettiği otoyol ve karayollarındaki kaçak geçişlere ilişkin yeni düzenleme geldi! Resmi Gazete'de yayılmanan karara göre, kaçak geçişler için verilen ödeme süresi değişti! İşte detaylar...

Çiftçilere flaş haber! Buğday alım fiyatları değişti mi? Buğday fiyatları kaç lira? İşte 2 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Milyonlarca çiftçiyi ilgilendiren buğday ve arpa alım fiyatında değişikliğe gidildi. Peki buğday alım fiyatlarında son durum ne oldu? 2 Temmuz buğday alım fiyatı kaç lira? Buğday fiyatı bugün hangi borsada kaç lira? İşte 2 Temmuz 2022 arpa, buğday ve mısır TMO, Edirne Ticaret Borsası fiyat listesi..

kağıthanede değişimin öyküsü Haberi

kağıthanede değişimin öyküsü


Kağıthane Belediyesi, ilçede 2004'te başlayan değişim ve gelişim sürecinde yaşananları "Kağıthane'de Değişimin Öyküsü" adlı kitapta topladı.


Belediyeden yapılan açıklamaya göre, fotoğraflarla geçmiş ve bugünü belgeleyen kitap, son yıllarda yapılan çalışmalarla ihmal edilmişlikten kurtularak İstanbul'un parlayan yıldızı olan Kağıthane'yi anlatıyor.


Kitapta, binlerce yıllık tarihi olan Kağıthane'nin, son 10 yılda yapılanlarla yeniden yükselişi ve cazibe merkezi haline gelişinin öyküsü ele alınıyor.


Kitabın lansmanı bugün Gültepe Kültür Merkezi'nde yapılacak....