07 / 05 / 2024

kahramanmaraş Açık ceza evi inşası

kahramanmaraş Açık ceza evi inşası

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesi Ceceli Mahallesi’ndeki mevcut açık cezaevinin yanında yaptırılacak 5 bin kişilik cezaevinin inşaası için temel kazı çalışmalarına başlandı.

Yurttaş konut derdine düşmüşken, Millet Ormanı Projesi görenleri şaşkına çevirdi!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 10 ay geçti. Depremzedeler konutlarına yerleşecekleri günü beklerken, Kahramanmaraş' a yapılan Millet Bahçesi görenleri şaşkına çevirdi.

Kahramanmaraş’ta açık otoparkı bulunan bir dükkan satılacak!

Kahramanmaraş ili, Onikişubat ilçesinde yer alan bir dükkanın ihaleyle satılacağı öğrenildi. Açık artırma yoluyla satılacak dükkanın ihalesinin 21 Kasım 2023 Salı günü saat 10’da yapılacağı öğrenildi.

Bakan Özhaseki: Kahramanmaraş'a 112 bin 414 deprem konutu yapılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş’a, 82 bin 104 konut, 30 bin 310 köy evi olmak üzere, toplamda 112 bin 414 deprem konutu yapılacağını açıkladı.

Kur yüzünden fırsatçılık yapan e-ticaret sitelerine Ticaret Bakanlığı'ndan ağır ceza!

Seçim sonrasındaki kur dalgalanmaları, internet üzerinden yapılan alışverişleri iptal etmeye başladı. Sipariş veren tüketicilerin şikayetlerini belirtmesi durumunda Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Fırsatçılık yapan e-ticaret firmalarına Ticaret Bakanlığı’ndan ağır ceza geldi. 

Otomobil stokçularına peş peşe ceza yağdı! Fırsatçılara 35 milyon liralık ceza!

Ticaret Bakanlığı tarafından otomotiv piyasasında aşırı fiyat artışlarının ve stokçuluğun önüne geçilmesi için denetim yapıldı. Bu kapsamda fırsatçılara 35 milyon liralık ceza verildi.

Kocaeli'den Kahramanmaraş'a 150 adet konteyner desteği!

Kocaeli'nin Darıca, Körfez ve Dilovası ilçe belediyeleri, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'a 150 konteynerlik geçici yerleşim birimi kuracak.

Bunu yapmayan tapu sahipleri aman dikkat! Son tarih bir bir açıklandı, büyük ceza geliyor!

Bunu yapmayan tapu sahipleri aman dikkat! Son tarih bir bir açıklandı, büyük ceza geliyor... Bu tarihi sakın kaçırmayın...

Bunu yapmayan tapu sahiplerine büyük ceza geliyor! Son tarih tek tek açıklandı! Sakın kaçırmayın!

Bunu yapmayan tapu sahiplerine büyük ceza geliyor... Emlak vergisi son tarihi tek tek açıklandı! Sakın kaçırmayın!

Hazineye deprem darbesi! Şubat ayında rekor açık geldi

Kahramanmaraş merkez üssüne sahip yaşanan depremlerden sonra Hazine nakit dengesi, depremin etkili olduğu şubat ayında 171,5 milyar TL'lik rekor ile açık verdi.

Borsa İstanbul’da ‘deprem’ tartışması: Borsa neden kapatıldı? Borsa neden açık kalmalı? Hangi kesim haklı?

Kahramanmaraş merkezli yaklaşık 7,7 büyüklüğünde gerçekleşen ve toplam 10 şehrimizi etkileyen deprem felaketinin ardından Borsa İstanbul’da işlemlerin 5 iş günü durdurulmasının ardından tartışmalar sürüyor. Borsanın kapatılması veya açık olması konusunda piyasa oyuncuları ikiye bölünmüş durumda.

Altının başkentinde altın fiyatları resmen açıkladı! Aradaki farkı görenlerin ağzı açık kaldı! Güncel altın fiyatları

Altının Başkenti Kahramanmaraş'ta altın fiyatları resmen açıklandı. İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları ile aralarındaki farkı görenlerin ağzı açık kaldı. İşte Kahramanmaraş 6 Eylül 2022 altın fiyatları.

TOKİ'den Kahramanmaraş'a yeni hükümet konağı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kahramanmaraş Çağlayancerit'te de hükümet konağı inşa edecek.

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Pazarcık 2020 projesi için başvuru dönemi başladı.

kahramanmaraş Açık ceza evi inşası Haberi

kahramanmaraş Açık ceza evi inşası

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesi Ceceli Mahallesi’ndeki mevcut açık cezaevinin yanında yaptırılacak 5 bin kişilik cezaevinin inşaası için temel kazı çalışmalarına başlandı.

Cezaevi kompleksi inşaatında incelemelerde bulunan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, yüklenici firma yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Ceza evindeki faaliyetler ve bölgeye sağlayacağı istihdama ilişkin değerlendirmede bulunan Başkan Okumuş, “Türkiye’nin en büyük cezaevi komplekslerinden bir tanesi ilçemize yapılıyor. Bazıları cezaevi ile övünülür mü diyor ama Türkiye de bir yatırım yapılacaksa eğer Kahramanmaraş’ımıza, Kahramanmaraş’a da yapılacaksa ilçemize yapılmasını istedik. Burası normal küçük cezaevi değil büyük devasa bir cezaevi kompleksi. Bir kısmı açık cezaevi olacağından dolayı, Türkiye’nin her yerinden buraya ceza evinde kalanların yakınları da gelecek. Yani ilçemize vatandaşların otellerde kalması gerekecek. iki tane devasa 30’ar dönüme kurulu cezaevi kompleksi olacak. 10 tanede...