04 / 05 / 2024

Kahramanmaraş başvuru

Kahramanmaraş başvuru

Kahramanmaraş'ta 424 kent için yağun başvuru geldi. Onikişubat Belediye Başkanı Belediyemiz de bu çalışmaya Hanefî Mahçiçek, başvuruların yapıldığı Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'ne gelerek, kayıtlar hakkında bilgiler aldı.

Adıyaman'da Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru sayısı 20 bini geçti!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Adıyaman'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne başvuru sayısı 20 bin 640 olarak açıklandı.

Gaziantep'teki Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'te Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi. Söz konusu proje kapsamında, depremlerden en çok etkilenen İslahiye ve Nurdağı ilçesinden ise 5 bin 284 başvuru geldi.

Hatay'da, Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru 108 bini geçti!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerden en çok etkilenen şehirler arasında yer alan Hatay'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 108 binden fazla başvuru geldi.

Kahramanmaraş'ta yerinde dönüşüm için 35 bin 395 başvuru yapıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen 11 ilin hızla ayağa kaldırılması ve afetzedelerin evlerine kavuşmaları için hayata geçirilen Yerinde Dönüşüm Projesi için Kahramanmaraş'ta şu ana kadar 35 bin 395 başvuru yapıldı.

Yerinde Dönüşüm projesi için Gaziantep'ten 7 bin 659 başvuru geldi! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 şehrin hızlıca ayağa kaldırılması ve afetzedelerin konutlarına kavuşması için uygulamaya alınan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne Gaziantep'ten şu ana kadar 7 bin 659 başvuru geldi. 

DASK'ın hasar ödemesi 1.1 milyar TL'yi geçti! Başvuru sayısı ise 290 bin 558 oldu!

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından DASK'a gerçekleştirilen hasarlı ya da yıkılmış konutlar için başvuru sayısı 290 bin 558 olarak gerçekleşti. DASK ödenen tazminat tutarını açıkladı...

‘Evim Yuvan Olsun’ kampanyasına başvuru yağıyor! İşte kampanyaya başvuru kriterleri ve diğer detaylar!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve toplam 10 ilimizi etkileyen depremin ardından mağdur olan vatandaşların barınma ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla başlatılan ‘Evim Yuvan Olsun’ kampanyasına başvuru yağıyor. Şu ana kadar kampanyaya 4 bin 568 bağış başvurusu yapıldı.

TOKİ Pazarcık orta gelir son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir grubu projesinde yer alan 36 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ'de yer alan 64 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu başvuru dönemi!

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu projesinde yer alan 55 konut kura çekilişi ile satışa sunuluyor. Peki TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu başvuru dönemi ne zaman başlıyor?

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu kura başvuru tarihleri!

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu kura başvuru tarihleri 08-18 Ağustos 2017 arası olarak belirtiliyor. 55 adet dairenin satışa sunulduğu projede 3+1'ler dizayn edildi.

Kahramanmaraş Merkez Fatih Mahallesi TOKİ Evleri son başvuru!

Kahramanmaraş Merkez Fatih Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 1 adet konut açık satışa çıkarılıyor. İşte, Kahramanmaraş Merkez Fatih Mahallesi TOKİ Evleri son başvuru tarihi...

Kahramanmaraş Merkez TOKİ başvuru dönemi 23 Mayıs!

TOKİ, Kahramanmaraş Merkez Fatih Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konutu kurasız olarak satışa sunuyor. Kahramanmaraş Merkez TOKİ başvuru dönemi 23 Mayıs'ta başlıyor.

Kahramanmaraş başvuru Haberi

Kahramanmaraş başvuru

Onikişubat Belediye Başkanı Belediyemiz de bu çalışmaya Hanefî Mahçiçek, başvuruların yapıldığı Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'ne gelerek, kayıtlar hakkında bilgiler aldı. 


Burada müracaatta bulunan vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştiren Başkan Mahçiçek, seçimden önce verdikleri taahhütlerden birini daha yerine getirdiklerini söyledi. 

Proje kapsamında engelli vatandaşlar için de kontenjan ayırdıklarım ifade eden Mahçiçek, "O süreçte bir konut projemiz olacağmı söylemiştik. 


Gerekli çalışmaları yaptık ve dar gelirli vatandaşlarımızı, hemşerilerimizi konut sahibi yapmak için girişimlere başladık, ilk etapta 424 tane konut yapacağız. Bunun 24 tanesini engelli kardeşlerimize ayırdık. 


Doğrusu bu gerekliydi, onları göz önünde bulundurmamız lazımdı. 


Bu nedenle girişte katlanmızdaki 24 daireyi onlar için kontenjan olarak ayırdık. Bunun dışında bu kayıtlar tamamlanacak. 

Gördüğünüz gibi çok ciddi talep var. Keşke bu taleplerin tümünü karşılayabilsek ama ilk etapta yapabileceğimiz bu kadar, inşallah...